- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günüEvet oldu canım eve geldim yatıyorum. Biraz zorlandık rahimi göremedi doktor ama iyim çok şükür 1. Kalite 2 embriyo kondu bakalım
Hadi bakalım hayırlısı ne zaman test günü
Merhaba siz yazalı uzun zaman olmuş şuanda durum nedir 5. Gün embriyolariniz tuttumu? Benim 5. Gün embriyom var dondurulmuş takipliyim ilac kullanıyorum çözüldügünde bozulmamis olursa transfer yapacaklar cok endişeliyim bilgilendirirseniz cok sevinirimMinik gelin seni erkek infertiletisinden Hatırlıyorum .hatta aynı sayfada bile Yazışmış olabilirizçok şükür canım Allah can sağlığı versin olur inş benim de 2 tane beşinci gün dondurulmuş embriyo var inş olur
hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah allah bağışlasın evladınıMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende dondurulmuş embriyo transferi için bekliyorum ilaçlarımı kullanıyorum cumartesi kontrolüm var ilk tedavimde dondurma işlemi olmamıştı direk transferim olmuştu 6 yaşında bir oğlum var sanki ilk defa yaşıyormuşum gibi hissediyorum bu aşamalar Nasıl oluyor bana destek verirseniz sevinirim inşallah herşey güzel olur
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah herşey yolunda gider cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum ilk tedavimde negatifi gördüm ikinci tedavimde oğlumla sevindim bu üçüncü tedavi içimde hala ilk günkü hisler var Rabbim herkesin emeğini boşa çıkarmasınhayırlı olsun arkadaşım sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah allah bağışlasın evladını
Benimde 5. Gün embriyolarım donduruldu bende bekliyorum inşallah hiçbir şey olmaz bebişlerimize bu konu hakkında hiçbir bilgim yok yaşayıp öğreneceZ galiba sizin kaç embriyo dondurulduMerhaba siz yazalı uzun zaman olmuş şuanda durum nedir 5. Gün embriyolariniz tuttumu? Benim 5. Gün embriyom var dondurulmuş takipliyim ilac kullanıyorum çözüldügünde bozulmamis olursa transfer yapacaklar cok endişeliyim bilgilendirirseniz cok sevinirim
Merhaba canim ben de 5. Gun dondurulmuş embriyo ile ç.tesi günü transferim gerçekleşti. Adetimin 2. Gunu dr gittim muayene sonrası ragim duvari kalinlasmasi icin ılac kullanmaya başladım. Transferim adetimin 22. Gunu gerçekleşti. 22 gün için de 2 kez kontrole gittim ve endometriyum yani rahim duvarı kalınlığına bakıyor dr ve ona gore ilaçlarını düzenliyor. Transfer süreci herkezin farkli olabiliyor rahim duvarinin gelisimine gore değişiyor. Cok şükür ben test günümü bekliyorum. Insallah sizlerin de sağlıklı bir tedavi süreci olur.Benimde 5. Gün embriyolarım donduruldu bende bekliyorum inşallah hiçbir şey olmaz bebişlerimize bu konu hakkında hiçbir bilgim yok yaşayıp öğreneceZ galiba sizin kaç embriyo donduruldu
İnşallah seninde güzel haberini alırız bizlerede moral olursun cumartesi belli olacak bakalım hayırlısı olsun kaç embriyo transfer ediliyor Bilgin varmı bide çözünürken herhangi bir sıkıntı oluşuyormu embriyolardaMerhaba canim ben de 5. Gun dondurulmuş embriyo ile ç.tesi günü transferim gerçekleşti. Adetimin 2. Gunu dr gittim muayene sonrası ragim duvari kalinlasmasi icin ılac kullanmaya başladım. Transferim adetimin 22. Gunu gerçekleşti. 22 gün için de 2 kez kontrole gittim ve endometriyum yani rahim duvarı kalınlığına bakıyor dr ve ona gore ilaçlarını düzenliyor. Transfer süreci herkezin farkli olabiliyor rahim duvarinin gelisimine gore değişiyor. Cok şükür ben test günümü bekliyorum. Insallah sizlerin de sağlıklı bir tedavi süreci olur.
3 tane dondurulmuş var doktor çozunce duruma göre koyucaz dedi ilaçları başladık ayın 10 unda konteole gidicez 19 gibide transferi yapabiliriz dediBenimde 5. Gün embriyolarım donduruldu bende bekliyorum inşallah hiçbir şey olmaz bebişlerimize bu konu hakkında hiçbir bilgim yok yaşayıp öğreneceZ galiba sizin kaç embriyo donduruldu
Merhaba insallah hayırlı haberlerinizi alırız bizlerede umut olursunuz dondurulmuş kaç embriyonuz vardı çozülünce transferden önce doktorunuz bir açıklama yaptımı saklandığı gibi çözüldü sorun yok filan gibiMerhaba canim ben de 5. Gun dondurulmuş embriyo ile ç.tesi günü transferim gerçekleşti. Adetimin 2. Gunu dr gittim muayene sonrası ragim duvari kalinlasmasi icin ılac kullanmaya başladım. Transferim adetimin 22. Gunu gerçekleşti. 22 gün için de 2 kez kontrole gittim ve endometriyum yani rahim duvarı kalınlığına bakıyor dr ve ona gore ilaçlarını düzenliyor. Transfer süreci herkezin farkli olabiliyor rahim duvarinin gelisimine gore değişiyor. Cok şükür ben test günümü bekliyorum. Insallah sizlerin de sağlıklı bir tedavi süreci olur.
arkadaşım 4. gün embriyosu olarak mı dondurdularBenim.7 yumurtadan 4 ü döllendi.blasta gıdecegiz dediler.dun 4.gunde hersey yolundaydı bugun 2 si yasamadı 2 sini dondurduk dediler.Aglamaya basladım sabahtan beri.bugune kadar hep kaliteli demişlerdi niye böyle oldu anlamadım. Adetin 2.gunu gel dediler.cozdururken de bozukabilr diye korkmaya basladım.3.gun dondursalardı sansım daha yuksek olurdu gibi geliyo.
Arkadaşım öncelikle rabbim ol diyecekse 3-4-5 gün farketmiyor ama şunu bilin herkes 5. gün embriyosu olsun ister rahat olun rabbim nasip edecekse herşekilde nasip ederYok 5.gun embriyosu. Blast dediler.antalya memorial da tedavim
35 yaş altı ilk denemeler de 1 embriyo ransfer ediliyor devlet sınırlaması var. Ama özel hastaneler 2 tane transfer edebiliyor dr karar veriyor canim. Doktorum bana "dondurma işlemi şansımızı düşürmez tam tersi olumlu yonde sansimiz yuksek olabilir" demisti. Cunku b3nim atesim vardi once sen iyi olmalısın demisti. Cozulme sürecinin iyi geçmesi tedavi gördüğün merkezin laboratuvarı ile alakali. insallah guzel haberler aliriz canim sizlerin de transferi iyi geçer.İnşallah seninde güzel haberini alırız bizlerede moral olursun cumartesi belli olacak bakalım hayırlısı olsun kaç embriyo transfer ediliyor Bilgin varmı bide çözünürken herhangi bir sıkıntı oluşuyormu embriyolarda
Merhaba canim benim 4 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi. transfer günü atesim yukseldigi icin doktorum dondurma kararı aldı. 2 embriyodan sadece 1 tanesi 5. güne kadar dayanabildi ve o 1 embriyo donduruldu. Doktorum " embriyon cok iyi durumda endişelenme dondurma işlemi şansımızı düşürmez tam tersi belki yükseltebilir öncelikle sen iyi olmalisin" dedi. 1 ay geçti ve cok şükür ç.tesi günü transferim gerçekleşti. Dr. Transfer öncesi bilgi verdi embriyon gayet iyi durumda dondurulduğu kalitede çözüldü dedi. Insallah sizlerin de transfer süreci guzel geçer ve birbirimizin pozitif haberlerini alirizMerhaba insallah hayırlı haberlerinizi alırız bizlerede umut olursunuz dondurulmuş kaç embriyonuz vardı çozülünce transferden önce doktorunuz bir açıklama yaptımı saklandığı gibi çözüldü sorun yok filan gibi
Kullandığın ilaçlarlar aldığınız hormonlar yüzünden vücudun dengesi değişiyor.Doktorunuza danisin yine söktürücü vericek büyük ihtimal.Benimde öyle olmuştu. Primolut diye bi sokturucu vermişti bana dr'um.arkadaşlar bi sorum olucak yaşayan vardır belki diye soruyorum benim dondurulmuşlarla transferim olucak fakat doktor 2 adet bekleyelim dedi opudan sonra 2.adeti bekliyoruz. ama bnm ayın 1 inde adet olmam gerekirken olmadımopu sonrası ilk adet 2 gün geç gelmişti hatta ilaç kullandım gelsin diye. neyse sorum şu böle gecikme yaşayan oldu mu hiç ???? yoksa test mi yapayım ???
anladım teşşekür ederim :)) sizin de 2. adet mi gecikmişti ??Kullandığın ilaçlarlar aldığınız hormonlar yüzünden vücudun dengesi değişiyor.Doktorunuza danisin yine söktürücü vericek büyük ihtimal.Benimde öyle olmuştu. Primolut diye bi sokturucu vermişti bana dr'um.evanescence10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?