Moralini sakin bozma yerleşme kanaması annesi:) içini ferah tut pembe kırmızı kan olmadığı sürece endişe etme hiç ..Kızlar benim çok az kahverengi lekem geldi moralim bozuldu doktoru aradım normal dedi bende biliyorum bunları ama moralimi bozdu
Canım hayırlı olsun öncelikle hiç korkma birşey olmaz okadardan ben transferden sonra odaya yürüyerek gittim , sonrasında yarım saat yatıp WC’ye gittim tabi sonuç ne bilmiyorum şuan bekleme aşamasındayım ama bir sıkıntı olsa yürütmezlerdi diye düşünüyorum :) bu süreçte pozitif olmak çok önemli sonucun ne olursa olsun kendini sakın suçlama , allh hayırlısıyla yavrularımızı önce karnımızda sonra kucağımızda görmeyi nasip
Saol canım senin de hayırlı olsun.insallah pozitif sonuçları görürüz.once çok tedirgin oldum ama sonra nasipte varsa hiç bir şeyin engel olmayacağını hatırladım.elimizden gelen her şeyi yaptık gerisi Allahın takdiri artık.destegin için çok saol canım.Canım hayırlı olsun öncelikle hiç korkma birşey olmaz okadardan ben transferden sonra odaya yürüyerek gittim , sonrasında yarım saat yatıp WC’ye gittim tabi sonuç ne bilmiyorum şuan bekleme aşamasındayım ama bir sıkıntı olsa yürütmezlerdi diye düşünüyorum :) bu süreçte pozitif olmak çok önemli sonucun ne olursa olsun kendini sakın suçlama , allh hayırlısıyla yavrularımızı önce karnımızda sonra kucağımızda görmeyi nasip etsin inşlh
Yok şükür öyle değil ama korkuyoruz işte çok zor aşamadan geçtiğimiz için inşallah yolunda gidecek dua et banaMoralini sakin bozma yerleşme kanaması annesi:) içini ferah tut pembe kırmızı kan olmadığı sürece endişe etme hiç ..
Cok saol canim insallah sende pozitif sonucu alirsin en kisa zamanda.Artik geri sayım başladı hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahHayırlı olsun Canım hiç sıkıntı yapma ben hemen lavaboya gittim hiç beklemedim inşallah güzel sonuç alırsın
Dualarım seninle kaderdaşım cuma gününün yüzü suyu hürmetine korkma birşey olmayacak kahve rengi Leke diyorsun yanı o birkaç gün önceye ait tam yerleşme zamanından kalan kan şimdi dışarı atıyorsun . Hiç sıkma canını ve moralini de sakin düşürmeYok şükür öyle değil ama korkuyoruz işte çok zor aşamadan geçtiğimiz için inşallah yolunda gidecek dua et bana
Allah razı olsun canım çok moral oldun bana Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin inşallah iyi olacak sancım felan yok şükür bugün yürüdüm biraz ondan kaynaklı oldu sanırımDualarım seninle kaderdaşım cuma gününün yüzü suyu hürmetine korkma birşey olmayacak kahve rengi Leke diyorsun yanı o birkaç gün önceye ait tam yerleşme zamanından kalan kan şimdi dışarı atıyorsun . Hiç sıkma canını ve moralini de sakin düşürme
Evet ama bugün yürüdüğün icin gelmedi o kan , o kanama en az 2-3 gün önce olmuş hatta belki 4 gün önce canim , yürüdüğün icin rahimden asagiya döküldü bu arada akıntıların var mi ? Kahverengi lekelenme dışında ?Allah razı olsun canım çok moral oldun bana Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin inşallah iyi olacak sancım felan yok şükür bugün yürüdüm biraz ondan kaynaklı oldu sanırım
Yok Canım farklı bi akıntım yok şuan inşallah bunuda atlatırsam sıkıntım yok belim hafif ağrıyo biraz midem ağrıyor o kadar yarına bişeyim kalmaz inşallahEvet ama bugün yürüdüğün icin gelmedi o kan , o kanama en az 2-3 gün önce olmuş hatta belki 4 gün önce canim , yürüdüğün icin rahimden asagiya döküldü bu arada akıntıların var mi ? Kahverengi lekelenme dışında ?
Amin gercekten cok zor beklemesi daha 1 gun oldu bana test tarihi 02.5.2018 dediler ama cok uzun degil mi surecinşallah seninde güzel haberini alacaz Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın
Insallah bosa gitmeyecek icini ferah tut hayirsili olsun insallh guzel haberler alirsin niye uzuldun anlamadim cisi uzun tutamadim diyemi ayağa kalktim diyemi cis için kap istedik biz ayaga kalkmak zorunda kalmadikKızlar benim de bugün transferim oldu çok şükür.ama transfere o kadar çok sıkışık girmişim ki çıkınca 20 dakika filan bekleyip tuvalete gittim.15 dk sonra bir daha gittim.buyuzden biraz korkuyorum.offff baya zor işlermiş bunlar.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Bende progestan kullaniyorum fitil seklinde bana jel filan verilmedi cift benimkideBen de 3 defa alttan fitil kullanıyorum progestan, seninle tedavimiz birbirine çok benziyor . Bakalım ikimiz de çift mi tutturduk tek mi :)
Canım transferden hemen sonra hemsire geldi ve ilaclari nasil kullanacagimi anlatirken onlardanda bahsetti lekelenmem olursa korkma tamamen kana cevirip bir ped dolduracak kadar cok gelmezse korkma dedi agrilarin sizilarin olabilir dedi dun cok az lekelenmem oldu cok ama cok hafifti iki gundurde migdem agriyor hatta fena sancilar giriyor soylemesi ayip gaz yapti yatmaktan ben mecburen kalkip geziniyorum ilaclardanmi oldu yatmaktanmi bilmiyorum ama kasik agrisi disinda mide ağrisi var siskinim yinede zerre korkum yok insallah ikimizde hatta hepimizde yavrularimiza kavusucaz ama 1 ama 2 onu bilemicem ☺ moral lazim bize sonuclar netlesene kadar herbirimiz anne adayıyız hatta anneyiz ☺☺Kızlar benim çok az kahverengi lekem geldi moralim bozuldu doktoru aradım normal dedi bende biliyorum bunları ama moralimi bozdu
Merhaba , korkma lütfen benim transfere sıkışık girmeme gerek yoktu benim Dr um eskidendi onlar dedi ama transfer yaptı ve beni direk elimden tutup transfer masasından ayni saniye kaldırdı , hadi bakalım üstünü giyinebilirsin :) beni 1 dakika bile yatırmadı , idrarda 7.gun pozitif aldım . Yanı o kadar kolay birşey olmaz , sen bebeğine İnan ki o da annesine inansın canim .. hayırlı haberlerle insallah .Kızlar benim de bugün transferim oldu çok şükür.ama transfere o kadar çok sıkışık girmişim ki çıkınca 20 dakika filan bekleyip tuvalete gittim.15 dk sonra bir daha gittim.buyuzden biraz korkuyorum.offff baya zor işlermiş bunlar.Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Bugün senin 3.gunun demi canim ? Nasıl gidiyor ?Bende progestan kullaniyorum fitil seklinde bana jel filan verilmedi cift benimkide
İnşallah Canım bebeklerimiz bizimle olurlar hayırlısıyla kucağımıza alırız leke gelmesi olası birşey ama tedirgin oluyorsun progestandan kaynaklı olabilir şişliğin kabızlıkta yapıyor ya benimde midem ağrıyor hiçbir şey yiyesim gelmiyo iştahım kesiliyor onun haricinde sıkıntım yok şükürKa
Canım transferden hemen sonra hemsire geldi ve ilaclari nasil kullanacagimi anlatirken onlardanda bahsetti lekelenmem olursa korkma tamamen kana cevirip bir ped dolduracak kadar cok gelmezse korkma dedi agrilarin sizilarin olabilir dedi dun cok az lekelenmem oldu cok ama cok hafifti iki gundurde migdem agriyor hatta fena sancilar giriyor soylemesi ayip gaz yapti yatmaktan ben mecburen kalkip geziniyorum ilaclardanmi oldu yatmaktanmi bilmiyorum ama kasik agrisi disinda mide ağrisi var siskinim yinede zerre korkum yok insallah ikimizde hatta hepimizde yavrularimiza kavusucaz ama 1 ama 2 onu bilemicem ☺ moral lazim bize sonuclar netlesene kadar herbirimiz anne adayıyız hatta anneyiz ☺☺
İnşallah Canım bebeklerimiz bizimle olurlar hayırlısıyla kucağımıza alırız leke gelmesi olası birşey ama tedirgin oluyorsun progestandan kaynaklı olabilir şişliğin kabızlıkta yapıyor ya benimde midem ağrıyor hiçbir şey yiyesim gelmiyo iştahım kesiliyor onun haricinde sıkıntım yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?