Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar benim çok az kahverengi lekem geldi moralim bozuldu doktoru aradım normal dedi bende biliyorum bunları ama moralimi bozdu
Moralini sakin bozma yerleşme kanaması annesi:) içini ferah tut pembe kırmızı kan olmadığı sürece endişe etme hiç ..

Saol canım senin de hayırlı olsun.insallah pozitif sonuçları görürüz.once çok tedirgin oldum ama sonra nasipte varsa hiç bir şeyin engel olmayacağını hatırladım.elimizden gelen her şeyi yaptık gerisi Allahın takdiri artık.destegin için çok saol canım.

Hayırlı olsun Canım hiç sıkıntı yapma ben hemen lavaboya gittim hiç beklemedim inşallah güzel sonuç alırsın
Cok saol canim insallah sende pozitif sonucu alirsin en kisa zamanda.Artik geri sayım başladı hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Yok şükür öyle değil ama korkuyoruz işte çok zor aşamadan geçtiğimiz için inşallah yolunda gidecek dua et bana
Dualarım seninle kaderdaşım cuma gününün yüzü suyu hürmetine korkma birşey olmayacak kahve rengi Leke diyorsun yanı o birkaç gün önceye ait tam yerleşme zamanından kalan kan şimdi dışarı atıyorsun . Hiç sıkma canını ve moralini de sakin düşürme

Allah razı olsun canım çok moral oldun bana Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin inşallah iyi olacak sancım felan yok şükür bugün yürüdüm biraz ondan kaynaklı oldu sanırım

Allah razı olsun canım çok moral oldun bana Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin inşallah iyi olacak sancım felan yok şükür bugün yürüdüm biraz ondan kaynaklı oldu sanırım
Evet ama bugün yürüdüğün icin gelmedi o kan , o kanama en az 2-3 gün önce olmuş hatta belki 4 gün önce canim , yürüdüğün icin rahimden asagiya döküldü bu arada akıntıların var mi ? Kahverengi lekelenme dışında ?

Yok Canım farklı bi akıntım yok şuan inşallah bunuda atlatırsam sıkıntım yok belim hafif ağrıyo biraz midem ağrıyor o kadar yarına bişeyim kalmaz inşallah

Insallah bosa gitmeyecek icini ferah tut hayirsili olsun insallh guzel haberler alirsin niye uzuldun anlamadim cisi uzun tutamadim diyemi ayağa kalktim diyemi cis için kap istedik biz ayaga kalkmak zorunda kalmadik

Ka
Kızlar benim çok az kahverengi lekem geldi moralim bozuldu doktoru aradım normal dedi bende biliyorum bunları ama moralimi bozdu
Canım transferden hemen sonra hemsire geldi ve ilaclari nasil kullanacagimi anlatirken onlardanda bahsetti lekelenmem olursa korkma tamamen kana cevirip bir ped dolduracak kadar cok gelmezse korkma dedi agrilarin sizilarin olabilir dedi dun cok az lekelenmem oldu cok ama cok hafifti iki gundurde migdem agriyor hatta fena sancilar giriyor soylemesi ayip gaz yapti yatmaktan ben mecburen kalkip geziniyorum ilaclardanmi oldu yatmaktanmi bilmiyorum ama kasik agrisi disinda mide ağrisi var siskinim yinede zerre korkum yok insallah ikimizde hatta hepimizde yavrularimiza kavusucaz ama 1 ama 2 onu bilemicem ☺ moral lazim bize sonuclar netlesene kadar herbirimiz anne adayıyız hatta anneyiz ☺☺

Merhaba , korkma lütfen benim transfere sıkışık girmeme gerek yoktu benim Dr um eskidendi onlar dedi ama transfer yaptı ve beni direk elimden tutup transfer masasından ayni saniye kaldırdı , hadi bakalım üstünü giyinebilirsin :) beni 1 dakika bile yatırmadı , idrarda 7.gun pozitif aldım . Yanı o kadar kolay birşey olmaz , sen bebeğine İnan ki o da annesine inansın canim .. hayırlı haberlerle insallah .

İnşallah Canım bebeklerimiz bizimle olurlar hayırlısıyla kucağımıza alırız leke gelmesi olası birşey ama tedirgin oluyorsun progestandan kaynaklı olabilir şişliğin kabızlıkta yapıyor ya benimde midem ağrıyor hiçbir şey yiyesim gelmiyo iştahım kesiliyor onun haricinde sıkıntım yok şükür

kızlar acaba çok yatıyor olabilir misiniz ? Dr um dışarı çıkmasan bile evin içinde saat bası kalk yürü demişti bana , ne gaz sancısı ne mide agrisi ne kabızlık olmaz demişti . Gerçekten de dediği gibi oldu ilk günden beri evin içinde sık sık yürüdüm 5 dakika kadar.

Progestan yaptığını dusunuyorum ama hareketsizlikte cabasi tabiki mahfetti beni kalkip yuruyorum ara ara ama egil kalk yok net hareketler yok normal insanda bile olur herhalde bu sekilde yatsa

Zaman cok zor ilerliyor ayin 24 une bir igne yaptiricaz sizdede varmi oyle birsey

Bende hem bulantı vardı hemde iştah ama yavas yavas istah gitmeye basladi ilaclardanmi hamileliktenmi bilemiyorum bulantilarim artiyor.. ilk hamileligimde bu sekilde baslayip son ayima kadar surmustu bulantilarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…