Bugün tam olarak kaçıncı gün ? Benim de ayni senin gibi oldu iştahım ilk 3-4 günden sonra son bulmuştu , ama bulantı için erken tabi.Bende hem bulantı vardı hemde iştah ama yavas yavas istah gitmeye basladi ilaclardanmi hamileliktenmi bilemiyorum bulantilarim artiyor.. ilk hamileligimde bu sekilde baslayip son ayima kadar surmustu bulantilarim
Benim 3. GunumBugün tam olarak kaçıncı gün ? Benim de ayni senin gibi oldu iştahım ilk 3-4 günden sonra son bulmuştu , ama bulantı için erken tabi.
Ne iğnesi canım benim iki gün aralıkla vurulduğum bir iğnem var düşük önleme amaçlıZaman cok zor ilerliyor ayin 24 une bir igne yaptiricaz sizdede varmi oyle birsey
Canım en net kan testi ama ben 6. Gün yaptım idrar testi ikinci çizgi soluk çıktı ertesi günü kan testinde pozitif gördüm çok şükürSlm kızlar nasılsınız? Bugün transferimin 5.günü veee dayanamadım predictor erken gebelik testi aldım testi yaptıktan 3-4 dk sonra çoook silik 2.çiZgi çıktı , dondurulmuş 5.gün embriyosuydu size sorum şu , şubat ayında opu oldu sadece progestan ve estrofem kullanıyorum bu ilaçlarda hcg arttırıcı özellik var mı acaba? Bn 2.tüp bebek denememde taze 3.gün embriyosu transfer edilmişti yine aynı marka testte çift çizgi çıkmasına rağmen sonuç negatifti ilaç etkisi dedi doktor çatlatma iğnesinden kaynaklabilirmiş , dondurulmuş transferde durum nasıl hiç bilmiyorum
Canım en net kan testi ama ben 6. Gün yaptım idrar testi ikinci çizgi soluk çıktı ertesi günü kan testinde pozitif gördüm çok şükür
Ya benim anlamadigim cogu kisi 7 gun fln yaptik yazmislar doktor bana tarih verdi test bumdan once yaptirma dedi transferle test tarihi arasinda tam 14 gun var benimki cok degilmi 14 gun nasil beklicem anlamadimOff bilmiyorum bakalım bende salı günü kan testi yaptıracağım normalde kan testi günün perşembe günü , ama kasıklarımda çok ağrı var adet olacakmışım gibide geliyor , umarım herşey yolundadır.
Bi karindan oldugum ignem var hergun nirde ayin 24 une proluton depot ampul 500mg yazıyorNe iğnesi canım benim iki gün aralıkla vurulduğum bir iğnem var düşük önleme amaçlı
Canım sen yurt dışındaydın değil mi?Ya benim anlamadigim cogu kisi 7 gun fln yaptik yazmislar doktor bana tarih verdi test bumdan once yaptirma dedi transferle test tarihi arasinda tam 14 gun var benimki cok degilmi 14 gun nasil beklicem anlamadim
İnşallah yolunda gider sana 12 günmü yaptır dediler benim 5. Gün embriyosu idi 8. Gün yaptırabilirsin demişlerdi adet Ağrısı tutunma aynı oluyo bazen inşallah senin için öyledir güzel düşünelim güzel olsunOff bilmiyorum bakalım bende salı günü kan testi yaptıracağım normalde kan testi günün perşembe günü , ama kasıklarımda çok ağrı var adet olacakmışım gibide geliyor , umarım herşey yolundadır.
Karından vurmuyorum ama diğerinden vuruluyorum bidr benim pıhtılaşma var onun için ayrı vuruluyorum doktorun vardır bi bildiği şifa olur inşallahBi karindan oldugum ignem var hergun nirde ayin 24 une proluton depot ampul 500mg yazıyor
Evet canım bana transferden sonra 10.gün verdiler , inşşh sanırım bebişko tutunmaya çalışıyor , aslında biliyorum bu ağrıyı ilk hamileliğindede böyle olmuştu ama taze transfer olduğu için opudan 5 gün sonra olduğu için ondan kalan ağrılarda karışıktı bu sefer net bir şekilde kasıklarım ağrıyor dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun inşlhhhhhİnşallah yolunda gider sana 12 günmü yaptır dediler benim 5. Gün embriyosu idi 8. Gün yaptırabilirsin demişlerdi adet Ağrısı tutunma aynı oluyo bazen inşallah senin için öyledir güzel düşünelim güzel olsun
Yok c yurt dışında değilim Medical parkta yaptirdim ustelik benimkide 5. Gun embriyosu iki tane konulduCanım sen yurt dışındaydın değil mi?
O yüzden farklı olabilir , benim 5.gün embriyosu transfer oldu 16 Nisa’nda ilk kan test tarihin 26 Nisan 2. Kan test tarihi 28 Nisan. Burda çoğunlukla 5.gün embriyosu için transfer den sonra 10.gün , 3.gün embriyosu için 12.gün test tarihi veriyorlar ve ne olursa olsun ilk testten 2 gün sonra tekrar kan testi istiyorlar. Bizim doktorlarda evde test yapmayın diyorlar ama biz dayanamıyoruz :) Senin doktor biraz garantici olabilir
Canım senin kaçıncı gün embriyosu bana 8. Gün yaptır dediler ben dayanamadım bi gün önce yaptırdımYa benim anlamadigim cogu kisi 7 gun fln yaptik yazmislar doktor bana tarih verdi test bumdan once yaptirma dedi transferle test tarihi arasinda tam 14 gun var benimki cok degilmi 14 gun nasil beklicem anlamadim
Mutlaka canim doktorlaein bir bildiği vardir bende pihtilasma fln yok ondan olsa gerekKarından vurmuyorum ama diğerinden vuruluyorum bidr benim pıhtılaşma var onun için ayrı vuruluyorum doktorun vardır bi bildiği şifa olur inşallah
5. Gun embriyosu canmCanım senin kaçıncı gün embriyosu bana 8. Gün yaptır dediler ben dayanamadım bi gün önce yaptırdım
Şaşırdım Canım ya hiç duymamıştım , sende bekleme yaptırıver 9.10. Gün bir yerde :)Yok c yurt dışında değilim Medical parkta yaptirdim ustelik benimkide 5. Gun embriyosu iki tane konuldu
O zaman sende yaptır canım 8. Gün ben şaşırmıştım Nasıl olur diye ama çıkıyormuş tahlilde5. Gun embriyosu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?