Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ay canım benim neden kızıyorsun kendine biz ne yapalım çalışıyoruz , bende bugün cuma günü işe başladım bugün sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittim akşamda eşimle dışarda yemek yedim , sürekli evde yatmak daha zararlı diyor çoğu doktor

Canim ya ne biliyim zor süreçten geçiyoruz idrar testi 7.gunden itibaren hergun Hergun daha fazla koyulaştı 2.cizgi , bugünde dışarıya çıkıp otur kalk yürü derken endişelendim , umarım ağır iste çalışmıyorsundur canim

Olmaz canım neden olsun bize normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyorlar evde sürekli otur kal sıkılıyorsun hiçbir şey olmayacak annesi daha çok gezmeye gideceksin bebişlerinle üzme kendini ben dün çok gereksiz üzdüm kendimi bugün çok kötü hissediyordum bebeklerimizin pozitif düşünmeye ihtiyacı var

Canim çok saol , Pazartesi’ni biran önce bekliyorum dananın kuyruğu artık kopsun . Zor zamanlardan geçiyoruz beklemenin sabrın ne demek olduğunu öğreniyoruz , rabbim hepimizin kalbinde yatanı kaderine yazsın insallah ..

Yok canım muhasebeciyim , iş yerim rahat çok şükür içini rahat tut hiç bir şey olmaz ne güzel koyulaşmış çizgilerin bende bugün test yaptım 5.günüm daha çok silik bir çizgi çıktı umarım gittikçe koyulaşırrr benimde :)

İdrarda Negatif çıkıp kanda pozitif alan çok gordum duydum ama idrarda pozitif alıp kanda negatif alan neredeyse hiç duymadım diyebilirim:) hayırlı olsun diyelim ozaman :) çift embriyo transferimi senin de ?

Nasıl iyi geldi yazdıkların anlatamam sana.cok saol canım.umutluyum Allahimin izniyle sıkıca tutuşacak bebişimiz bana.bu arada senin de gözün aydın canım.saglikla hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini.

İdrarda Negatif çıkıp kanda pozitif alan çok gordum duydum ama idrarda pozitif alıp kanda negatif alan neredeyse hiç duymadım diyebilirim:) hayırlı olsun diyelim ozaman :) çift embriyo transferimi senin de ?
Yok tek blast dondurulmuş , ben kendimde geçen transferimde tecrübe ettim Canım taze 3.gün embriyosuydu hep pozitif çıktı idrar testi ama kan negatifti , çatlama iğnesinin etkisi demişti doktor, bu seferki dondurulmuş iyi kalite bir embriyosu ve sadece estrofem ve progestan kullanıyorum umarım bir sıkıntı olmaz zaten çıkan çizgi çok silik biraz daha koyulaşsın kan testi yaptıracağım her zaman en garantisinin kan testi olduğunu biliyorum ama idrar testide yapmadan duramıyorum işte :)

Canim zaten benim söylediğim dondurulmuşlar için , taze de her zaman idrar risk çünkü çatlatma iğnesinin etkisi erken dönemde pozitif çıkartıyor .. ama senin dondurulmuş yanı öyle bir ihtimalin YOk:))) seviiiinnn pozitif

İnşlh Canım benimmm çok saol :)

Bol bol c vitaminli meyveler ye ve hergun en az 2 litre su iç canim .

Cift ya acaba ondan mı gec tarihe istedi birde embriyolok bana şey dedi biri hizli biri yavas ilerliyor acaba kesin sonuca ulasmak icinmi bekletiyor kafam karisik dogrusu
Evet bazen biri geç ilerliyor ama benimde çift transfer bana 5. Gün embriyosu olduğu için 8. Yaptır dediler bende çok şaşırdım senide ikilemde bırakmayım istersen gününe kadar bekle net değerine ulaşırsın sonuç güzel olacak Allah'ın izni ile

Günaydın kızlar ; sabah ilk idrarımla testi tekrarladım , dün yaptığıma göre biraz daha belirgin :) bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 06CD0219-A643-4B68-AA46-9E70ECE9C92B.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 71
Günaydın kızlar ; sabah ilk idrarımla testi tekrarladım , dün yaptığıma göre biraz daha belirgin :) bir bakar mısınız?
Evet canim :) bende 3gun üst üste yaptım her defasında daha fazla koyulaştı , bu güzel birşey . Şimdi sırada kan testleri:)

Evet canım inşallah kan testindede böyle güzel gider bende kontrol kan testimi yaptırdım sonuç çıkınca yazarım inşallah

Evet canım inşallah kan testindede böyle güzel gider bende kontrol kan testimi yaptırdım sonuç çıkınca yazarım inşallah
İnşlh cnm :) haberdar et bizi merakla bekliyorum bende salı günü kan testi yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…