Ay canım benim neden kızıyorsun kendine biz ne yapalım çalışıyoruz , bende bugün cuma günü işe başladım bugün sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittim akşamda eşimle dışarda yemek yedim , sürekli evde yatmak daha zararlı diyor çoğu doktorKızlar bugün transferimin 10.gunu bugün biraz dışarıya çıktım arkadaşlarımla buluştuk baya dışarıda durdum oturdum hep ama korkuyorum sizce birşey olur mu ? İdrarda defalarca pozitifi gördüğüm icin daha da korku bastı beni .. umarım birşey olmamıştır , dışarıya çıktığım icin suan kendime kızıyorum ..
Canim ya ne biliyim zor süreçten geçiyoruz idrar testi 7.gunden itibaren hergun Hergun daha fazla koyulaştı 2.cizgi , bugünde dışarıya çıkıp otur kalk yürü derken endişelendim , umarım ağır iste çalışmıyorsundur canimAy canım benim neden kızıyorsun kendine biz ne yapalım çalışıyoruz , bende bugün cuma günü işe başladım bugün sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittim akşamda eşimle dışarda yemek yedim , sürekli evde yatmak daha zararlı diyor çoğu doktor
Olmaz canım neden olsun bize normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyorlar evde sürekli otur kal sıkılıyorsun hiçbir şey olmayacak annesi daha çok gezmeye gideceksin bebişlerinle üzme kendini ben dün çok gereksiz üzdüm kendimi bugün çok kötü hissediyordum bebeklerimizin pozitif düşünmeye ihtiyacı varKızlar bugün transferimin 10.gunu bugün biraz dışarıya çıktım arkadaşlarımla buluştuk baya dışarıda durdum oturdum hep ama korkuyorum sizce birşey olur mu ? İdrarda defalarca pozitifi gördüğüm icin daha da korku bastı beni .. umarım birşey olmamıştır , dışarıya çıktığım icin suan kendime kızıyorum ..
Canim çok saol , Pazartesi’ni biran önce bekliyorum dananın kuyruğu artık kopsun . Zor zamanlardan geçiyoruz beklemenin sabrın ne demek olduğunu öğreniyoruz , rabbim hepimizin kalbinde yatanı kaderine yazsın insallah ..Olmaz canım neden olsun bize normal hayatınıza devam edebilirsiniz diyorlar evde sürekli otur kal sıkılıyorsun hiçbir şey olmayacak annesi daha çok gezmeye gideceksin bebişlerinle üzme kendini ben dün çok gereksiz üzdüm kendimi bugün çok kötü hissediyordum bebeklerimizin pozitif düşünmeye ihtiyacı var
Yok canım muhasebeciyim , iş yerim rahat çok şükür içini rahat tut hiç bir şey olmaz ne güzel koyulaşmış çizgilerin bende bugün test yaptım 5.günüm daha çok silik bir çizgi çıktı umarım gittikçe koyulaşırrr benimde :)Canim ya ne biliyim zor süreçten geçiyoruz idrar testi 7.gunden itibaren hergun Hergun daha fazla koyulaştı 2.cizgi , bugünde dışarıya çıkıp otur kalk yürü derken endişelendim , umarım ağır iste çalışmıyorsundur canim
İdrarda Negatif çıkıp kanda pozitif alan çok gordum duydum ama idrarda pozitif alıp kanda negatif alan neredeyse hiç duymadım diyebilirim:) hayırlı olsun diyelim ozaman :) çift embriyo transferimi senin de ?Yok canım muhasebeciyim , iş yerim rahat çok şükür içini rahat tut hiç bir şey olmaz ne güzel koyulaşmış çizgilerin bende bugün test yaptım 5.günüm daha çok silik bir çizgi çıktı umarım gittikçe koyulaşırrr benimde :)
Amin inşalla güzel haber vereceksin inanıyorum dualarım seninleCanim çok saol , Pazartesi’ni biran önce bekliyorum dananın kuyruğu artık kopsun . Zor zamanlardan geçiyoruz beklemenin sabrın ne demek olduğunu öğreniyoruz , rabbim hepimizin kalbinde yatanı kaderine yazsın insallah ..
Nasıl iyi geldi yazdıkların anlatamam sana.cok saol canım.umutluyum Allahimin izniyle sıkıca tutuşacak bebişimiz bana.bu arada senin de gözün aydın canım.saglikla hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini.Merhaba , korkma lütfen benim transfere sıkışık girmeme gerek yoktu benim Dr um eskidendi onlar dedi ama transfer yaptı ve beni direk elimden tutup transfer masasından ayni saniye kaldırdı , hadi bakalım üstünü giyinebilirsin :) beni 1 dakika bile yatırmadı , idrarda 7.gun pozitif aldım . Yanı o kadar kolay birşey olmaz , sen bebeğine İnan ki o da annesine inansın canim .. hayırlı haberlerle insallah .
Yok tek blast dondurulmuş , ben kendimde geçen transferimde tecrübe ettim Canım taze 3.gün embriyosuydu hep pozitif çıktı idrar testi ama kan negatifti , çatlama iğnesinin etkisi demişti doktor, bu seferki dondurulmuş iyi kalite bir embriyosu ve sadece estrofem ve progestan kullanıyorum umarım bir sıkıntı olmaz zaten çıkan çizgi çok silik biraz daha koyulaşsın kan testi yaptıracağım her zaman en garantisinin kan testi olduğunu biliyorum ama idrar testide yapmadan duramıyorum işte :)İdrarda Negatif çıkıp kanda pozitif alan çok gordum duydum ama idrarda pozitif alıp kanda negatif alan neredeyse hiç duymadım diyebilirim:) hayırlı olsun diyelim ozaman :) çift embriyo transferimi senin de ?
Canim zaten benim söylediğim dondurulmuşlar için , taze de her zaman idrar risk çünkü çatlatma iğnesinin etkisi erken dönemde pozitif çıkartıyor .. ama senin dondurulmuş yanı öyle bir ihtimalin YOk:))) seviiiinnn pozitifYok tek blast dondurulmuş , ben kendimde geçen transferimde tecrübe ettim Canım taze 3.gün embriyosuydu hep pozitif çıktı idrar testi ama kan negatifti , çatlama iğnesinin etkisi demişti doktor, bu seferki dondurulmuş iyi kalite bir embriyosu ve sadece estrofem ve progestan kullanıyorum umarım bir sıkıntı olmaz zaten çıkan çizgi çok silik biraz daha koyulaşsın kan testi yaptıracağım her zaman en garantisinin kan testi olduğunu biliyorum ama idrar testide yapmadan duramıyorum işte :)
İnşlh Canım benimmm çok saol :)Canim zaten benim söylediğim dondurulmuşlar için , taze de her zaman idrar risk çünkü çatlatma iğnesinin etkisi erken dönemde pozitif çıkartıyor .. ama senin dondurulmuş yanı öyle bir ihtimalin YOk:))) seviiiinnn pozitif
Cift ya acaba ondan mı gec tarihe istedi birde embriyolok bana şey dedi biri hizli biri yavas ilerliyor acaba kesin sonuca ulasmak icinmi bekletiyor kafam karisik dogrusuO zaman sende yaptır canım 8. Gün ben şaşırmıştım Nasıl olur diye ama çıkıyormuş tahlilde
Bol bol c vitaminli meyveler ye ve hergun en az 2 litre su iç canim .Nasıl iyi geldi yazdıkların anlatamam sana.cok saol canım.umutluyum Allahimin izniyle sıkıca tutuşacak bebişimiz bana.bu arada senin de gözün aydın canım.saglikla hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini.
Evet bazen biri geç ilerliyor ama benimde çift transfer bana 5. Gün embriyosu olduğu için 8. Yaptır dediler bende çok şaşırdım senide ikilemde bırakmayım istersen gününe kadar bekle net değerine ulaşırsın sonuç güzel olacak Allah'ın izni ileCift ya acaba ondan mı gec tarihe istedi birde embriyolok bana şey dedi biri hizli biri yavas ilerliyor acaba kesin sonuca ulasmak icinmi bekletiyor kafam karisik dogrusu
Evet canim :) bende 3gun üst üste yaptım her defasında daha fazla koyulaştı , bu güzel birşey . Şimdi sırada kan testleri:)Günaydın kızlar ; sabah ilk idrarımla testi tekrarladım , dün yaptığıma göre biraz daha belirgin :) bir bakar mısınız?
Evet canım inşallah kan testindede böyle güzel gider bende kontrol kan testimi yaptırdım sonuç çıkınca yazarım inşallahGünaydın kızlar ; sabah ilk idrarımla testi tekrarladım , dün yaptığıma göre biraz daha belirgin :) bir bakar mısınız?
İnşlh cnm :) haberdar et bizi merakla bekliyorum bende salı günü kan testi yaptıracağımEvet canım inşallah kan testindede böyle güzel gider bende kontrol kan testimi yaptırdım sonuç çıkınca yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?