Ne güzel ben adet bile ilaçsız çok zor oluyordum biz hiç aşılama yapmadık bile iki defa klomen denemiştim hiç etki bile etmemişti direk tüp bebeğe yönlendirdiler ki iğnelerle bile çok zor büyüyordu yomuşlar yaşım 28 çok şükür bu sefer 8tane 5.gün dondurulmuşum vardı , 1 ini kullandım inşlh sonucu güzel olur :)Benim sorunumda polikistik malesef baskada sorunumuz yok yumurtalarim gelismiyor ben iki kerede dusuk yaptim kendiligimden hamile kaldim 1 bucuk sene aralikli benim yaş 35 daha fazla beklemek istemedim dondurulmuslarim vardi onlardan yaptirdim ilk bebegim tup bebek aşılama icin ilac tedavisinde yumurtaliklarim cok buyumus ve tup bebege uygun diye beni tup bebege yonlendirmislerdi hoc aklimda yokken bundan 6 sene once kendimi tup bebek tedavisinde buldum
Ben daha önceki tedavimde kullanmıştım çıkıyo canım birazKızlar bU crinone jelin kapağını kırınca sizde de bir kısmı dışarı geliyo mu ya
Aşılama risk bizim içinçünkü fazla yumurta oluşturma riskimiz var o yüzden birçok doktor tavsiye etmiyo zaten benim 2 aşılamam iptal oldu malesefAslında bakinca ciddi bir rahatsizlik gibide gelmiyor bana ama olmayinca olmuyor iste yumurta buyutme tedavisi uygulandi bana aşılama icin fazla buyumus ilac fazla gelmis vs.. hop tup bebek dediler asilama olamadan tup bebeğe geldik
Teşekkür ederim canım etkisini azaltmaz o kadarcık dimiBen daha önceki tedavimde kullanmıştım çıkıyo canım biraz
Azaltmaz korkma canım o kadarcıktan bişey olmazTeşekkür ederim canım etkisini azaltmaz o kadarcık dimi
Beni hiç yönlendirmediler aşılamaya pko dediler ama yumurta oluşmadı yada çok zor 4-5 tane oluyorsu ilk 2 tedavimde hiç dondurulmuşum yok mesela , bu tedavimde doktor faktörü çok önemli direk dondurulmuş yapacağız dedi ve ilk defa tam 46 yumurta topladı 16 tanesi döllendi , 8.tNesi 5.güne gittiAşılama risk bizim içinçünkü fazla yumurta oluşturma riskimiz var o yüzden birçok doktor tavsiye etmiyo zaten benim 2 aşılamam iptal oldu malesef
Insallah guzel olur bak ne guzel yas etkenide var senin yasin daha cok genc masallah 5 tane dondurulmus ilerki zamanlardada onlardan kardes olur ne guzelNe güzel ben adet bile ilaçsız çok zor oluyordum biz hiç aşılama yapmadık bile iki defa klomen denemiştim hiç etki bile etmemişti direk tüp bebeğe yönlendirdiler ki iğnelerle bile çok zor büyüyordu yomuşlar yaşım 28 çok şükür bu sefer 8tane 5.gün dondurulmuşum vardı , 1 ini kullandım inşlh sonucu güzel olur :)
Aaa gercektenmi bende bir olacaktim zaman kacti dediler ilac fayda etmedi dediler buyumedi dediler sonra tekrar olacaktim ilaclar cok buyutunce yumurtalarimi tup bebege uygun deyip yonlendirme yaptilar ozmn 2 yillik evli oldugum icin devlet kabul etmedi yumurtlarimla ozele kostum saolsun doktorum melek gibi yetisti olur yapariz tedavine yarim kalan yerden devam edelim dedi o sene hamile kaldim belkide asilamaya devam etsem hep boyle bosa gidecekti ama doktorlar demedi bana asilama yapmayalim diyeAşılama risk bizim içinçünkü fazla yumurta oluşturma riskimiz var o yüzden birçok doktor tavsiye etmiyo zaten benim 2 aşılamam iptal oldu malesef
Bu jel ne ise yariyor ben hic kullanmadim progestanin gorevinimi goruyorduBen daha önceki tedavimde kullanmıştım çıkıyo canım biraz
Evet Can'ım progestanla aynı görevi yapıyorBu jel ne ise yariyor ben hic kullanmadim progestanin gorevinimi goruyordu
senin için iyi olmuş bu işte iyi bi doktorla karşılaşmak önemli pkolu hastalar uyarılma ihtimali yüksek olduğu için çok ince mi çizgide gitmeleri gerek bana en sonunda aşılama risk yaptırma dedilerAaa gercektenmi bende bir olacaktim zaman kacti dediler ilac fayda etmedi dediler buyumedi dediler sonra tekrar olacaktim ilaclar cok buyutunce yumurtalarimi tup bebege uygun deyip yonlendirme yaptilar ozmn 2 yillik evli oldugum icin devlet kabul etmedi yumurtlarimla ozele kostum saolsun doktorum melek gibi yetisti olur yapariz tedavine yarim kalan yerden devam edelim dedi o sene hamile kaldim belkide asilamaya devam etsem hep boyle bosa gidecekti ama doktorlar demedi bana asilama yapmayalim diye
benimde ilk ikide hiç dondurulmuşum olmadı bu tedavimde 35 yumurta toplandı 22 si döllendi 5 gün embriyosu 9 tane kaldı şimdi hastanede 6 tane dondurulmuş embriyom var bu tedavim daha mantıklı geldi bana diğerleri hep ucunda kaldı nasip böyleymiş demekkiBeni hiç yönlendirmediler aşılamaya pko dediler ama yumurta oluşmadı yada çok zor 4-5 tane oluyorsu ilk 2 tedavimde hiç dondurulmuşum yok mesela , bu tedavimde doktor faktörü çok önemli direk dondurulmuş yapacağız dedi ve ilk defa tam 46 yumurta topladı 16 tanesi döllendi , 8.tNesi 5.güne gitti
Canım tahlilin bugündü değilmi haberini bekliyorum inşallah hayırlısıylaAaayyyyyyy allahım allahımmmmm ne güzel haberler bunlar böyle , annesi peki ilk kontronuz ne zaman ? Allahım tamamına erdirsin çok çok sevindim anlatamam ..
Canimmmm evet kan verdim haber bekliyorum , Allah razı olsun dualarını eksik etme ..Canım tahlilin bugündü değilmi haberini bekliyorum inşallah hayırlısıyla
Olsun pozitif ya insan bekler 15 gün nedir ki :))Kızlar günaydın hastane ile görüştüm 15 gün sonra kese için kontrole gelebilirsin dediler ilk buluşma 15 gün
Evet yinede insan hemen bi göresi geliyo oğlumdada doğana kadar böyle olmuştum hiç inanamamıştım doğum yaptım 3 gün hiç uyumadım uyanınca herşey bir rüyaydı diyecekler diye içimdeki bu duygu hala aynı kalmış hayırlısı ile sonu gelir inşallahOlsun pozitif ya insan bekler 15 gün nedir ki :))
Ayyyyy çok şükür maşallah Canım Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin çok Mutlu oldum kontrol için sana ne Zaman gel dedilerKizlarrrrrrr kan testim pozitif :) Dr eşimi aramış test değeri Yüksek olduğu icin bir daha kan vermeye gerek yokmuş :) ultrason icin randevu vermiş sadece :)) darısı isteyen herkesin basına insallah
Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlh :) darısıda bizim başımıza , kaç gün sonraya vermiş ultrason için günüKizlarrrrrrr kan testim pozitif :) Dr eşimi aramış test değeri Yüksek olduğu icin bir daha kan vermeye gerek yok demiş :) direk ultrason icin randevu vermiş sadece :)) darısı isteyen herkesin basına insallah
Canım duymadım ama blast evresine erişmiş bu iyi birşey kendini bunlarla oyalama iyi düşün bence güzel sonuçlar alırsın inşallahArkadaşlar bu ay içinde dondurulmuş transferi olacağım. Benim embriyolar 6.gün donduruldu. Bu iyi birşey mi kötü mü bilmiyorum. Acaba gelişimi yavaş olduğu için mi altıncı gün blast oldular. Böyle hamile kalan var mı içinizde veya duyduğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?