Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ne güzel ben adet bile ilaçsız çok zor oluyordum biz hiç aşılama yapmadık bile iki defa klomen denemiştim hiç etki bile etmemişti direk tüp bebeğe yönlendirdiler ki iğnelerle bile çok zor büyüyordu yomuşlar yaşım 28 çok şükür bu sefer 8tane 5.gün dondurulmuşum vardı , 1 ini kullandım inşlh sonucu güzel olur :)

Aslında bakinca ciddi bir rahatsizlik gibide gelmiyor bana ama olmayinca olmuyor iste yumurta buyutme tedavisi uygulandi bana aşılama icin fazla buyumus ilac fazla gelmis vs.. hop tup bebek dediler asilama olamadan tup bebeğe geldik
Aşılama risk bizim içinçünkü fazla yumurta oluşturma riskimiz var o yüzden birçok doktor tavsiye etmiyo zaten benim 2 aşılamam iptal oldu malesef

Aşılama risk bizim içinçünkü fazla yumurta oluşturma riskimiz var o yüzden birçok doktor tavsiye etmiyo zaten benim 2 aşılamam iptal oldu malesef
Beni hiç yönlendirmediler aşılamaya pko dediler ama yumurta oluşmadı yada çok zor 4-5 tane oluyorsu ilk 2 tedavimde hiç dondurulmuşum yok mesela , bu tedavimde doktor faktörü çok önemli direk dondurulmuş yapacağız dedi ve ilk defa tam 46 yumurta topladı 16 tanesi döllendi , 8.tNesi 5.güne gitti

Insallah guzel olur bak ne guzel yas etkenide var senin yasin daha cok genc masallah 5 tane dondurulmus ilerki zamanlardada onlardan kardes olur ne guzel

Aaa gercektenmi bende bir olacaktim zaman kacti dediler ilac fayda etmedi dediler buyumedi dediler sonra tekrar olacaktim ilaclar cok buyutunce yumurtalarimi tup bebege uygun deyip yonlendirme yaptilar ozmn 2 yillik evli oldugum icin devlet kabul etmedi yumurtlarimla ozele kostum saolsun doktorum melek gibi yetisti olur yapariz tedavine yarim kalan yerden devam edelim dedi o sene hamile kaldim belkide asilamaya devam etsem hep boyle bosa gidecekti ama doktorlar demedi bana asilama yapmayalim diye

Bu jel ne ise yariyor ben hic kullanmadim progestanin gorevinimi goruyordu
Evet Can'ım progestanla aynı görevi yapıyor
senin için iyi olmuş bu işte iyi bi doktorla karşılaşmak önemli pkolu hastalar uyarılma ihtimali yüksek olduğu için çok ince mi çizgide gitmeleri gerek bana en sonunda aşılama risk yaptırma dediler
benimde ilk ikide hiç dondurulmuşum olmadı bu tedavimde 35 yumurta toplandı 22 si döllendi 5 gün embriyosu 9 tane kaldı şimdi hastanede 6 tane dondurulmuş embriyom var bu tedavim daha mantıklı geldi bana diğerleri hep ucunda kaldı nasip böyleymiş demekki

Olsun pozitif ya insan bekler 15 gün nedir ki :))
Evet yinede insan hemen bi göresi geliyo oğlumdada doğana kadar böyle olmuştum hiç inanamamıştım doğum yaptım 3 gün hiç uyumadım uyanınca herşey bir rüyaydı diyecekler diye içimdeki bu duygu hala aynı kalmış hayırlısı ile sonu gelir inşallah

Kizlarrrrrrr kan testim pozitif :) Dr eşimi aramış test değeri Yüksek olduğu icin bir daha kan vermeye gerek yok demiş :) direk ultrason icin randevu vermiş sadece :)) darısı isteyen herkesin basına insallah

Kizlarrrrrrr kan testim pozitif :) Dr eşimi aramış test değeri Yüksek olduğu icin bir daha kan vermeye gerek yokmuş :) ultrason icin randevu vermiş sadece :)) darısı isteyen herkesin basına insallah
Ayyyyy çok şükür maşallah Canım Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin çok Mutlu oldum kontrol için sana ne Zaman gel dediler

Kizlarrrrrrr kan testim pozitif :) Dr eşimi aramış test değeri Yüksek olduğu icin bir daha kan vermeye gerek yok demiş :) direk ultrason icin randevu vermiş sadece :)) darısı isteyen herkesin basına insallah
Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlh :) darısıda bizim başımıza , kaç gün sonraya vermiş ultrason için günü

Arkadaşlar bu ay içinde dondurulmuş transferi olacağım. Benim embriyolar 6.gün donduruldu. Bu iyi birşey mi kötü mü bilmiyorum. Acaba gelişimi yavaş olduğu için mi altıncı gün blast oldular. Böyle hamile kalan var mı içinizde veya duyduğunuz

Canım duymadım ama blast evresine erişmiş bu iyi birşey kendini bunlarla oyalama iyi düşün bence güzel sonuçlar alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…