Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Nasıl yani bir keseyi göreydi sonra kalp atisini goreydide ondan sonra araya zaman koyaydi ilac takviyesine gerek varmi yokmu usg siz olurmu doktordur bir bildigi vardir ama yinede cok uzun geldi bana
Evet bana da çok uzun geldi zaten asistanıyla konuşabildik ancak yarın önce kendi Dr umla konusucam sonra da başka bir Dr u aramayı düşünüyorum

Yurt dışı böyle işte gözünü sevdiğim Türkiyem.. yarın başka jinekologu aricam.hayatta sabredemem
He sen yurt disindaydin canm benim patronum vardi amerikada dogum yapti ve demistiki yurt disinda usg ye cok uzun aralikli bakiyorlar 2 bucuk 3 ay demisti.. dogruymus demek cok ilginc ama su var basindan beri anlatiyorsunya canm hemen kaldirmis seni cok ilac takviyeli fln olmadin yanlis hatrlamiyorsam dimi doktor kendine cok guveniyor buda guzel birsey bence ne bileyim bir guven veriyor sanki benim doktor cok soğuk oyle normal rutin muayene gibi hep tavirlari biz kipir kipir adam isini yapip gidiyor ama cok guveniyorum isinin ehli geliyor hic konusurken süsleme yapmiyor sadece isini yapiyor fazla anlatmiyor ben bozuluyorum tabi ama tutuyor yaptiklarida guveniyorum cok

5.gün tek emriyo canım , perşembe sabah vereceğim kan 2,5 gün olmuş olacak artışına göre belli olur artık dediğin gibi hcg 10un üstü hamilelikle yorumlanırmış önemli olan dediğin gibi 48 saatte 2 ye katlanmasıymış bakalım yaşayıp göreceğiz perşembe günü iyi kötü belli olur oZaman dua edeceğim bol bol:)

Evet yurt dışında anne de Ağrı ve büyük bir sorun olmadıkça 12 haftadan önce ultrasonla bakmıyorlar , mesela şimdi benim Dr um 10 gün sonra bir daha kana bakacakmış kan da bakarak takip yapacakmış ne tuhaf demi ? Sizler mesela 10-15 gün sonra usg ile baktırıyorsunuz yurt dışında ise o donemde kan veriyoruz .bide benim tedavi yaptırdığım hastanenin tup bebek bölümünde 3 profesör denetiminden geçiyor herşey yanı kararlar 3 kişiden çıkıyor . Eger yarın YOk derse bilmiyorum bekleyeceğim artık yapacak birşey YOk bildikleri vardır elbet . Canim senin sonucunda insallah pozitif olacak bilmiyorum ama öyle hissediyorum sabırlı ol :)

Benim de dualarım seninle rabbim pişman etmez sen yeterki İnan , kendine ve bebeğine güven canim:)

Yurt dışı böyle işte gözünü sevdiğim Türkiyem.. yarın başka jinekologu aricam.hayatta sabredemem
En iyisini yaparsın canım sen git bi keselerini kalp atışını gör sonra ara ver
Amin hayirlisi ile ayni duygulari bundada yasarsin umarım arkadasinda dediği gibi en azımdan pozitifle keseye kadar bekleyeceksin bana hic zaman gecmiyor nedense
inşallah seninde güzel haberini alacaz bunlar tatlı bekleyiş pozitif olsada hep bi soru işareti var ya onlarıda giderirsem tamam diyecem Allah'ın izni ile

Saol cnm insallah pozitif cikar.. burada hemen bi tutuyorlar usg yi gorunce hemen cekiyorlar ama yinede kesede gidip baktiriyorsun kalp atisari icin gidiyorsun o arada 3 sefer usgye en az girmis oluyorsun gordukten sonra zaten aylik kontrollere donuyor ben oradada sistemin yanlis olmadigini dusunuyorum bebek icin olmasi gereken belkide gec tarihler ama doktorlar bakiyor saolsunlar ve be sunu anladim senin durumundan sen şuan resmen hamile olarak kabul gordun ozaman tadini cikartmaya bak canm =)

Mesela Türkiye’de Dr lar en az 10 kutu iğne ile yumurta büyütüyor , yanı sizler sanirim günlük 230 ünite iğne vuruyorsunuz yurt dışında günlük 15-20 ünite yanı 10 gün boyunca ben 2 kutu bile değildi hormon iğnesi kullanmış oldum ve transferden sonrada ne iğne var ne başka birşey kullandığım tek ilaç progesteron,

Sizin sistem bizden daha temkinli ben günlük 300 doz vuruldum şimdi estrofem coraspin vitamin deltacortril progestan proluton clexane kullanıyorum artık ilaç kolik olduk sizin orda doğal akışında gidiyo herşey bu kadar hormon ihtiva eden ilaçlar yüklemek doğru değil ama başka çare yok diyoruz Rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın

Kızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördük. Allah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Maşallah canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın çok güzel bi an senin beta değerin kaç çıkmıştı canım

Kızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördük. Allah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Canimmmmm cok cok sevindim hayirli şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim:) ne kadar güzel ya :)) birşey sormak istiyorum sana ilk transferden sonra karnına batmalar oluyor muydu ? Benim sag ve sol tarafta hep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…