Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ayyyyy çok şükür maşallah Canım Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin çok Mutlu oldum kontrol için sana ne Zaman gel dediler
Çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlh :) darısıda bizim başımıza , kaç gün sonraya vermiş ultrason için günü
Kizlar çok saolun allah razı olsun:) eşimi aramışlar eşim de is yerinde olduğu icin detaylı tam soramadım 2 saat sonra detayların hepsini ogrenicem insallah :) allah isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın insallah .

Canım duymadım ama blast evresine erişmiş bu iyi birşey kendini bunlarla oyalama iyi düşün bence güzel sonuçlar alırsın inşallah
Yok canim yavaş olduğu icin değil kabuğundan tam çıkma evresinde transfer edecekler sana yanı hemen tutunabilecek insallah .

Slm kızlar bugün transferimin 7.günü ve dayanamadım kan tahlili yaptırdım 16,1 çıktı ne dersiniz çok mu düşük ?

Slm kızlar bugün transferimin 7.günü ve dayanamadım kan tahlili yaptırdım 16,1 çıktı ne dersiniz çok mu düşük ?
İki gün sonrada yaptır canım artışın düzenli olursa hiçbir sıkıntı yok belki tutunma olayı geç olmuştur veya kana oranın yansıması erken test yaptırıp bu değerlerde gebelik yaşayanlar var hatta 10. Gün birinin değerinin 0 olduğunu 12. Gün 65 olduğunuda duydum seninkinde inşallah katlanarak artar iki gün sonra yenile olurmu canım

Belki Canım inşşh dediğin gibidir , kimyasal gebelik olması endişe ettirdi beni umarım herşey yolundadır , Bu akşam yaptırdım zaten 1 saat önce perşembe sabahtan gerçek test tarihim zaten bekleyeceğim artık , allh hayırlısını nasip etsin inşşh

Canim 12.haftanin basına vermiş randevu , böyle bir sacmalik olabilir mi ya.. ilk 3 ay ultrason sağlıklı değilmiş, suan ben 4hafta 4gunluk hamile sayılıyor muşum
Valla aklım almadı iki ay şimdi kaç Bebek veya ilerleme durumu Nasıl bilmeden Nasıl geçecekmiş ben 15 güne çok diyordum başka bir doktora gitme şansın yokmu ilk üç ay önermiyorlar ama hergünde ultrasona girmiyorsun ya bari ilk muaneye yapıp bir buçuk ay ara vereydi

Amin canım benim oğlumda 11. Gün değerim 82 çıkmıştı geriye dönersek senin tahlil gününe kadar gelince benimde değerimin seninki gibi çıkması gerekiyor yani umut var demek daha çok erken duamız seninle

İnşşh Canım dua edin bana bakalım perşembe günü belli olacaktır , hayırlısı neyse o olsun hakkımda

Yurt dışı böyle işte gözünü sevdiğim Türkiyem.. yarın başka jinekologu aricam.hayatta sabredemem

Canım inanır misin ben de 7.gun idrar testi taptığımda minimum 10 beta hcg değeri olmalıydı ki çıksın , okadar silik bir çizgiydi ki bence sadece ben görebilirdim:) muhtemelen benim de sonucum 7.gun 15-20 gibi olmalı ki o şekilde çıktı cizgi . Sonrasında hergun ayni saatlerde idrar testini yapmaya devam ettim ve her defasında daha da koyulaştı silik cizgi ve çok şükür bugün 12.gun kanda pozitifi aldım . Gönlünü ferah tut strese kapılma hiç bebeğine İnan oda sana inansın tutunsun :)

Saol canım benim inşlhhh gerçekten biranda mutlu mu olsam üzülsem mi bilemedim , birden içim kötü oldu ama geçmiş sayfalarda 18li değerlerin 12.günden itibaren geliştiklerini gördüm , allh hepimize sağlıkla kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin , bekleyip göreceğiz geride yerel kadroda 7 tane dondurulmuş bekleyenlerim var sonuç ne olursa olsun yılmak Yok yola devam edeceğim :)

Amin hayirlisi ile ayni duygulari bundada yasarsin umarım arkadasinda dediği gibi en azımdan pozitifle keseye kadar bekleyeceksin bana hic zaman gecmiyor nedense

Kizlarrrrrrr kan testim pozitif :) Dr eşimi aramış test değeri Yüksek olduğu icin bir daha kan vermeye gerek yok demiş :) direk ultrason icin randevu vermiş sadece :)) darısı isteyen herkesin basına insallah
Ay masallah cok sevindim i sallah keseyide gorursunuz bundan sonrasi tatlı bekleyişler aetik kese kalp atisi cinsiyeti derken zaman gelir gecer cabucak insallah ☺☺

Canım zaten 7.gun icin 16beta hcg iyi “9.gün 32beta hcg“ demek “11.gun 64beta hcg” muhtemelen 12.gun de 100beta hcg üstüne çıkan bir değerle karşılarsın büyük ihtimal:) değerler 2 günde çift olarak katlanarak artarsa 12.gun icin 100 üstü beta hcg iyi bir değer:) çift embriyo mu transfer oldu ? Ve kaçıncı gün embriyoları?

Canim bana doktor 13 14 gun sonraya test tarihi verdi belkide 8. Gun erkendir o nedenle yaptirmamistir ilkindede 12 gun zaman vermisti 7. Gun 8. Gun testler cok erken he meraktan yaptiricam bende ama hemen moralini bozma dusuk yuksek diye katlana katlana deger artiyor

Canim 12.haftanin basına vermiş randevu , böyle bir sacmalik olabilir mi ya.. ilk 3 ay ultrason sağlıklı değilmiş, suan ben 4hafta 4gunluk hamile sayılıyor muşum
Nasıl yani bir keseyi göreydi sonra kalp atisini goreydide ondan sonra araya zaman koyaydi ilac takviyesine gerek varmi yokmu usg siz olurmu doktordur bir bildigi vardir ama yinede cok uzun geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…