Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canimmmmm cok cok sevindim hayirli şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim:) ne kadar güzel ya :)) birşey sormak istiyorum sana ilk transferden sonra karnına batmalar oluyor muydu ? Benim sag ve sol tarafta hep oldu
Sürekli oluyordu canım hem sağda hem solda. Bazen bıçak sokuyorlar gibi oluyordu. Minnoşlarım bana tutunuyormuş meğer

Evet burada zaten hamilelik geliştiği zaman tutunduktan sonra yolunda gitmemesi çok nadir görülüyor çünkü naturel şekilde gelişiyor herşey . Dr o yüzden kendisinden emin ve 12.haftaya ilk usg veriyor . Ben Türkiye’de Halil İbrahim tekin de 2 defa taptırdım daha transfer aşamasına gelmeden embriyolar öluyordu , çünkü fazla hormonla ilgili . Sağlıksız embriyo oluyor

Sürekli oluyordu canım hem sağda hem solda. Bazen bıçak sokuyorlar gibi oluyordu. Minnoşlarım bana tutunuyormuş meğer
Ben de pozitifi aldım ama daha ikiz mi bilmiyorum:) benim de hem sağda hem solda sürekli batmalar oldu ama şu birkaç gündür önceki kadar batmalar olmuyor .

Ben de pozitifi aldım ama daha ikiz mi bilmiyorum:) benim de hem sağda hem solda sürekli batmalar oldu ama şu birkaç gündür önceki kadar batmalar olmuyor .
Bazen hiç ağrım sızım olmuyordu canım. O zamanda korkuyordum bir şey mi oldu ki diye :) Ağrısa korkarız, ağrımasa korkarız. Bir değişiğiz biz kadın milleti :)))).

Bazen hiç ağrım sızım olmuyordu canım. O zamanda korkuyordum bir şey mi oldu ki diye :) Ağrısa korkarız, ağrımasa korkarız. Bir değişiğiz biz kadın milleti :)))).
Senin adına çok mutlu oldum dilerim mutluluğun daim olur meleklerinle beraber :) ben hissediyorum zaten benim de ikiz bi ultrasona girsem o zaman tamam dicem:) 12.gun ilk kan değerin kaç çıkmıştı canim ?

Doğrudur canım Nasıl mutluyum senin için diğer arkadaşlar için Rabbim isteyen herkese versin maşallah herkes güzel haberler veriyo banada ikiz gibi geliyo ama ultrasonda keseyi görsem çok rahat edecem hayırlısıyla seninle doğum tarihlerimiz aynı gibi olacak inşallah

Canim moral diye algilama zaten donrulumuşlarda tutma orani daha yuksek olmasinin sebebi daha doğala yakin olmasiymis anne adayina fazla ilac yuklemesi yapilmadan hormonlari ile cok oynanmadan transfer yapilmasiymis sen gonlunu ferah tut bak bende durum biraz farkli ben tup bebek degilde asilama diye ciktim bu yola ama yumurtlar tup bebege daha uygun gelisti dediler zannedersem ilaclar fazla geldi yani ilaclari fazla vermekte ii degil planladiklarinim disina cikiyor e ne oldu dersen tup bebek aklimda tokken mecbur bu tedavide buldum kendimi ve banada aslinda tup bebek icin ilaclar kullanilmamisti dozlar dusuktu cunku sadece asilama olacaktim kac yumjrta toplandi bilmiyorum ama 8 adet dollenmeden sadece 5 yasadi birini koydular
Canm ben asilama diye ciktim yola ilac fazla geldi tup bebege cevirdiler ama tup bebek icinde azdi aslinda dozlar zaten dondurulmuslarda tutma olasiligi daha yuksekmis neden dersen anne adayina daha az ilac uygulandigi icin daha az yipraniyormus sana moral olsun diye algilama ben asilama diye ciktim yola bak nedere buldum kendimi ilac az cok onemli degil doktorlae ayarliyordur bence onu dogal olmasi daha sansini arttiriyor emin ol

Yazim silindi yazdim alttakini tekrar toparlayip yazmaya calistim canm aslinda ayni seyi anlatmak istedim kusura bakma acemi sayilirim buradan yazmaya alisamadim hala =) ilkinde 1 koydular sukur tuttu ikincisindede iki koydular yani bu seferki insllh oda tutacak insallah

Arkadaslar bugun 5. Günüm dayanamadim idrarda test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi cikti varmidir sizce hormonlar yaniltiyormudur nolur gercekleri saklamayin benden =) =)

Arkadaslar bugun 5. Günüm dayanamadim idrarda test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi cikti varmidir sizce hormonlar yaniltiyormudur nolur gercekleri saklamayin benden =) =)
Canım yanıltma olmaz inşallah bizlerde kesinliğini bilmiyoruz en net kan testi olmadı her gün tekrarla çizgiiyice belirgin olmaya başlıyacakmı ben oğlumda dayanamayıp yaptım ama onda çizgi yoktu çok üzülmüştüm iki gün sonra kan testinde pozitifi görmüştüm bu sefer çizgi çıktı ama yine kan testi yaptırana kadar şüpheliydim bu işler değişkenlik gösteriyor malesef

Biliyorum cnm kızımdada aynisini yasamistim aslinda erken yaptim ama mecbur yine testte kadar bekliyorum umut oldu aslinda hic olmazsa var ihtimalim daha yuksek

Dayanamayıp test yapanlar klubune hoş geldin :)))) güzel birşey ikinci çizginin çıkması suskun1373 ve benimde erken idrarda çıkmıştı sonra kan testide pozitif çıktı :) insallah bizim gibi olursun

Biliyorum cnm kızımdada aynisini yasamistim aslinda erken yaptim ama mecbur yine testte kadar bekliyorum umut oldu aslinda hic olmazsa var ihtimalim daha yuksek
Bende erken yaptım dayanamıyoruz çok zorlu bir süreç beklemek stres yapıyo anlıyorum o konuda bende aceleciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…