Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Rabbim sizede nasip etsin gercekten burada her okuduğum icin tekrar tekrar dua ediyorum lutfen umudunuzu kaybeymeyin benim ikinci cocugum icin uğrasiyorum ama ilkide tup bebekti ondada cok endiseli degildim Rabbim ol derse olacak gonlunuzu ferah tutun yaptirdigm gunden beri buradan ufak defek arkadaslarla fikir alisverisi yaptik oyle moral oluyorki anlatamam cok hastayim endiselendim korktum ama bir arkadas cikti bende gecirmistim korkma dedi tekrar umutlandim doktorlar bile diyor stres yok negatif olmadigi surece asla ama asla olmayacak demiyoruz olacak gözüyle bakıyoruz ki bebislerimizde inansin tutunsun stres rahimi kasiyormus geriyormus disari atabiliyormus etrafindaki olumsuzluklari bile gorme

Kasikta batmalar olmasi iyi yerlesiyor diyorlar test yaptirdinmi canm yada idrarda baktinmi

Hicmi yatamadin bende 40 dakika yattim sonrasindada kalktim yurudum mecbur eczaneye gittik vs 1 saat yattiysam pesinden 1 saat ayaktaydim malesef

Cok
Buklenaz Canım yazdım ama görmedin sanırım geçmiş olsun sıcak çorba felan iç güzelce kemik suyu ile yap şifa olsun sıcak suya limon sık iç sıcak şeyler içmeye özen göster dikkat et kendine
Saoalasin cnm cvp yazmamışsam kesin gormemisimdir herkezinkini okumak icin cokta ozen gosteriyorum tekrar basa donuyorum kacirdim demek ki iyiki varsiniz ya vallahi insan iki 3 gun icersinde bu kadar cani kaynarmi gormediği insanlara cok moral oldunuz sayenizde hic endiselenmedim rabbim gonlunuze gore verecek suan daha iyiyim az terledim burnum tikaliydi ilac yerine soğan kesip koydum bas ucuma acri nefesimi limonlu havuc salatasi yaptim c vitamini olsun diye uydum kalktim terlemistim dus aldim cok sukur daha iyiyim ama hapsiriklar fln devam ediyor atlaticam insllh en azindan artik moralim bozuk degil

Bende tahmin ettim görmediğini endişelendiğin için yazdım bi daha benim oğlumda transferden sonra psikolojik olarak o kadar hastalanmıştımki grip oldum etlerim acıdı şükür bişey olmadı senin bebişlerinde sana sımsıkı tutundu bişey olmayacak inşallah çok güzel bir bağ var gerçekten birbirimize iyi geldik çok şükür dualarımızla enerjimizle inşallah sonuna kadar bebeklerimizin doğum haberinide vereceğiz Allah hepinizden razı olsun

Günaydın
Dün gece uyumadan rabbim tutuysa bana rüyamda bir işaret ver diye dua edip uyudum
Rüyamda kan testi yapıyoruz daha ikinci gün ve 8 çıkıyor bizimle beraber bütün hemşireler doktorlar seviniyor bir kaos oluyor eşimle hesaplıyoruz 12 gün 168 oluyor diyoruz güne güzel uyanmak keşke gerçek çıksa ya

amiinnn

Kızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
Insallah hersey yolunca gidecek canm dualarimiz seninle kasma kendini rahat birak cok asiri asiri sıkısma sonra kendini tutamiyorsun fazla birde isemek icin kalk tuvalete dersenler altina kap iste ayaklarim tutmuyor heyecandan olsa gerek de kalkma tuvalat icin yavas yavas kendini hiiiic yormadan tuvaletini yap ben kap diyorumda artik adi lazimlikmi geciyor bilmiyorum anladin sen beni dimi ben tuvalet icin kalkmadim kap istesim ona yaptim altima koydular esim saolsun o hemen aldi goturdu bakici vardi ben alirim desi esim ben hallederim dedi beni acele ettirmesin diye basimda bekledi ustume ortu cekti cok rahat yaptim valla

Canım an önce idrarımı yaptım 12.15 te alacaklar merkeze de 11 gibi giderim orda içip sıkışayım diyorum doktor da çok abartma dedi bende valla uyuyor numarası yapacam hadi kalk demesinler diye ben çok iyi tutarım idrarımı hep öyle derdim ama işin içine o ortam girince ne olur bilemiyorum kuzum benim ya

Hadi bakalım kap gel bebişini guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…