Rabbim sizede nasip etsin gercekten burada her okuduğum icin tekrar tekrar dua ediyorum lutfen umudunuzu kaybeymeyin benim ikinci cocugum icin uğrasiyorum ama ilkide tup bebekti ondada cok endiseli degildim Rabbim ol derse olacak gonlunuzu ferah tutun yaptirdigm gunden beri buradan ufak defek arkadaslarla fikir alisverisi yaptik oyle moral oluyorki anlatamam cok hastayim endiselendim korktum ama bir arkadas cikti bende gecirmistim korkma dedi tekrar umutlandim doktorlar bile diyor stres yok negatif olmadigi surece asla ama asla olmayacak demiyoruz olacak gözüyle bakıyoruz ki bebislerimizde inansin tutunsun stres rahimi kasiyormus geriyormus disari atabiliyormus etrafindaki olumsuzluklari bile gormeHep beraberce geri sayalım umutsuzluklar bir köşeye mutluluklar buraya benim artık negatife tahammülüm kalmadı gibi burda ki çoğu kişi ikinci çocuğu için uğraşıyor ne güzel rabbim bize de bi tane nasip etse
Kasikta batmalar olmasi iyi yerlesiyor diyorlar test yaptirdinmi canm yada idrarda baktinmiİyi akşamlar kızlar.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah:)Benim bugün 9.günüm ve arada bir çok kısa kasıkta batmalar oluyor ve çok korkuyorum ) lütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayanlar var mı
Hicmi yatamadin bende 40 dakika yattim sonrasindada kalktim yurudum mecbur eczaneye gittik vs 1 saat yattiysam pesinden 1 saat ayaktaydim malesefÇünkü transfer zamanı ilk defa Afedersiniz ama İshal oldum çok güzel geçmişti ama çok yatamadan tuvalete gitmek zorunda kaldım bunlar olunca zaten modum düştü daha sonra da rapor için uğraştım ayakta bekledim 1 saate yakın bütün hevesim kaçtı gerçi allah ol dedikten sonra hertürlü olur Ama sorunlar çıkınca moralim çöktü
Saoalasin cnm cvp yazmamışsam kesin gormemisimdir herkezinkini okumak icin cokta ozen gosteriyorum tekrar basa donuyorum kacirdim demek ki iyiki varsiniz ya vallahi insan iki 3 gun icersinde bu kadar cani kaynarmi gormediği insanlara cok moral oldunuz sayenizde hic endiselenmedim rabbim gonlunuze gore verecek suan daha iyiyim az terledim burnum tikaliydi ilac yerine soğan kesip koydum bas ucuma acri nefesimi limonlu havuc salatasi yaptim c vitamini olsun diye uydum kalktim terlemistim dus aldim cok sukur daha iyiyim ama hapsiriklar fln devam ediyor atlaticam insllh en azindan artik moralim bozuk degilBuklenaz Canım yazdım ama görmedin sanırım geçmiş olsun sıcak çorba felan iç güzelce kemik suyu ile yap şifa olsun sıcak suya limon sık iç sıcak şeyler içmeye özen göster dikkat et kendine
Yok .normalde yarın test günüm ama ben cumartesi yaptıracam .Allahım iziniyle inşallah yüzümü güldürür ve tüm isteyenlere de aminnnnKasikta batmalar olmasi iyi yerlesiyor diyorlar test yaptirdinmi canm yada idrarda baktinmi
Bende tahmin ettim görmediğini endişelendiğin için yazdım bi daha benim oğlumda transferden sonra psikolojik olarak o kadar hastalanmıştımki grip oldum etlerim acıdı şükür bişey olmadı senin bebişlerinde sana sımsıkı tutundu bişey olmayacak inşallah çok güzel bir bağ var gerçekten birbirimize iyi geldik çok şükür dualarımızla enerjimizle inşallah sonuna kadar bebeklerimizin doğum haberinide vereceğiz Allah hepinizden razı olsunCok
Saoalasin cnm cvp yazmamışsam kesin gormemisimdir herkezinkini okumak icin cokta ozen gosteriyorum tekrar basa donuyorum kacirdim demek ki iyiki varsiniz ya vallahi insan iki 3 gun icersinde bu kadar cani kaynarmi gormediği insanlara cok moral oldunuz sayenizde hic endiselenmedim rabbim gonlunuze gore verecek suan daha iyiyim az terledim burnum tikaliydi ilac yerine soğan kesip koydum bas ucuma acri nefesimi limonlu havuc salatasi yaptim c vitamini olsun diye uydum kalktim terlemistim dus aldim cok sukur daha iyiyim ama hapsiriklar fln devam ediyor atlaticam insllh en azindan artik moralim bozuk degil
Hayırlı olsun cuma gününün rahmeti üzerinde olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah duamız seninleKızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
Saol canım inşallah sendende güzel haberler alacağızAllah rıza olsun:) İnşallah inşallah canim :) Allah tamamını edersin canim
Amin canım benim umarım hepimiz anne oluruz da o duyguyu yaşarızHayırlı olsun cuma gününün rahmeti üzerinde olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah duamız seninle
Herşey güzel olucak inşallah stres Yok Umut varKızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
İnşallah canım dua edin:)Saol canım inşallah sendende güzel haberler alacağız
Hayırlı olsun canım:) bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah duamız seninle:)Kızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
amiinnnBende tahmin ettim görmediğini endişelendiğin için yazdım bi daha benim oğlumda transferden sonra psikolojik olarak o kadar hastalanmıştımki grip oldum etlerim acıdı şükür bişey olmadı senin bebişlerinde sana sımsıkı tutundu bişey olmayacak inşallah çok güzel bir bağ var gerçekten birbirimize iyi geldik çok şükür dualarımızla enerjimizle inşallah sonuna kadar bebeklerimizin doğum haberinide vereceğiz Allah hepinizden razı olsun
İnşallah kuzumm :)Hayırlı olsun canım:) bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah duamız seninle:)
Insallah hersey yolunca gidecek canm dualarimiz seninle kasma kendini rahat birak cok asiri asiri sıkısma sonra kendini tutamiyorsun fazla birde isemek icin kalk tuvalete dersenler altina kap iste ayaklarim tutmuyor heyecandan olsa gerek de kalkma tuvalat icin yavas yavas kendini hiiiic yormadan tuvaletini yap ben kap diyorumda artik adi lazimlikmi geciyor bilmiyorum anladin sen beni dimi ben tuvalet icin kalkmadim kap istesim ona yaptim altima koydular esim saolsun o hemen aldi goturdu bakici vardi ben alirim desi esim ben hallederim dedi beni acele ettirmesin diye basimda bekledi ustume ortu cekti cok rahat yaptim vallaKızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
Canım an önce idrarımı yaptım 12.15 te alacaklar merkeze de 11 gibi giderim orda içip sıkışayım diyorum doktor da çok abartma dedi bende valla uyuyor numarası yapacam hadi kalk demesinler diyeInsallah hersey yolunca gidecek canm dualarimiz seninle kasma kendini rahat birak cok asiri asiri sıkısma sonra kendini tutamiyorsun fazla birde isemek icin kalk tuvalete dersenler altina kap iste ayaklarim tutmuyor heyecandan olsa gerek de kalkma tuvalat icin yavas yavas kendini hiiiic yormadan tuvaletini yap ben kap diyorumda artik adi lazimlikmi geciyor bilmiyorum anladin sen beni dimi ben tuvalet icin kalkmadim kap istesim ona yaptim altima koydular esim saolsun o hemen aldi goturdu bakici vardi ben alirim desi esim ben hallederim dedi beni acele ettirmesin diye basimda bekledi ustume ortu cekti cok rahat yaptim valla
Hadi bakalım kap gel bebişini guzel haberlerini bekliyoruzCanım an önce idrarımı yaptım 12.15 te alacaklar merkeze de 11 gibi giderim orda içip sıkışayım diyorum doktor da çok abartma dedi bende valla uyuyor numarası yapacam hadi kalk demesinler diyeben çok iyi tutarım idrarımı hep öyle derdim ama işin içine o ortam girince ne olur bilemiyorum kuzum benim ya
Geldimm ben yavrularımla yatıyorum şükür güzel geçtiHadi bakalım kap gel bebişini guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?