Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar umutsuzluk yok mutlu sona ulasana kadar savaşmamız lazim başka seçenek yok.. Benim ilk çoçuğum 10 yasına girecek ve doğal yolla oldu , sonrasında sebepsiz bir dusuk yaşadım, daha sonra 2 defa Nişantaşı’nda Halil İbrahim tekin e tedavi oldum 25-30 yumurtam olduğu halde embriyolar 5.gune gelmiyordu 2 tedavim resmen bu şekilde transfer görmeden çöpe gitti.. daha sonra yurt dışında yaşadığım ülkede Türkiye’nin aksine 10 kutu iğne yerine 2 kutu iğne ile ayni sayıda yumurta oluşturdu Dr um ve 1 tane hemen 3.gun taze embriyo transfer yaptı ama ne yazık ki tutmadı ama ben pes etmedim ve aradan 2 ay geçti yeniden transfer istiyorum dedim , allahtan dondurulmuslar vardı ve 2 embriyo transfer edildi çok şükür bu defa istediğime kavuştum ve pozitifi gordum .. ben bu tedavimin hiç bir aşamasında umudumu kaybetmedim lütfen kimse kaybetmesin.

An
antepteyim canım bende meyve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alalım

Hep beraberce geri sayalım umutsuzluklar bir köşeye mutluluklar buraya benim artık negatife tahammülüm kalmadı gibi burda ki çoğu kişi ikinci çocuğu için uğraşıyor ne güzel rabbim bize de bi tane nasip etse

İyi akşamlar kızlar.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah:)Benim bugün 9.günüm ve arada bir çok kısa kasıkta batmalar oluyor ve çok korkuyorum ) lütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayanlar var mı

Neden umudun yok ki

Neden umutsuzsunuz merak ettim?
Çünkü transfer zamanı ilk defa Afedersiniz ama İshal oldum çok güzel geçmişti ama çok yatamadan tuvalete gitmek zorunda kaldım bunlar olunca zaten modum düştü daha sonra da rapor için uğraştım ayakta bekledim 1 saate yakın bütün hevesim kaçtı gerçi allah ol dedikten sonra hertürlü olur Ama sorunlar çıkınca moralim çöktü

An

antepteyim canım bende meyve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alalım
öyle düşünme kaç günlük rapor aldın peki

Canım ben bu tedavimde öğrendimki transferden sonra uzun yatmak önemli değil ilk tedavimde 2 saat hiç kalkmadım sonuç negatif 2. Tedavimde 45 dk yattım sonuç pozitif 3. Tedavimde odaya gelir gelmez lavaboya kalktım sonuç pozitif çok yatmanın avantajını görmedim Rabbim ol diyecek inşallah senin içinde hayırlı olan olur sevincin sevincimiz olur

Canım hayırlı olsun sonucu güzel olsun öncelikle bende kesemi görmek için bekliyorum kasıkta batmalar oluyor canım inşallah bebeğinin yerleşme habercisidir benimde öyle oldu önceki kadar olmasada halen aynı şeyleri yaşıyorum

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin güzel sonuçlar alırsın duamız sizlerle

Buklenaz Canım yazdım ama görmedin sanırım geçmiş olsun sıcak çorba felan iç güzelce kemik suyu ile yap şifa olsun sıcak suya limon sık iç sıcak şeyler içmeye özen göster dikkat et kendine

Bnm ilk 2 tedawide 15 dk durup lavaboya kalkmıştım sonuçlar negatifti bu sefer kalkmıcam bide böle deneyeyim demiştim ama nasip olmadı oyüzden biraz üzüldüm allah hayırlısını nasip etsin inşallah allah razı olsun

Allah sendende razı olsun güzel haberini almayı nasip etsin duam seninle bizimle inşallah güzel olacak iyi düşünelim iyi olan bizi bulsun

Allah rıza olsun:) İnşallah inşallah canim :) Allah tamamını edersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…