- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Neden umudun yok kiBnm de transferim bugün oldu umudum yok ama hayırlı haberler olur inşallah :)
Neden umutsuzsunuz merak ettim?Bnm de transferim bugün oldu umudum yok ama hayırlı haberler olur inşallah :)
Canım bende yarın transfer olucam senin kaçıncı gün transferiydi özel bişe yaptın mıUmutsuz olmayınlütfen benim de birinci gün ben umudumu kaybetmeyeceğim sizde kaybetmeyin
Bende yarın olucam canım 5. Gün embriyosu çok heyecanlıyım ilk deneme özel bişe yaptın mı transfer için :)Merhabalar, ben de bugün dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum. Şimdi 12 gün bekleme zamanı. Güzel haberler hepimize..
Beşinci gün embiriyosu iki tane özel bişey yapmadı. Sigara içen biri olarak bıraktım ananas ve protein agırlıklı beslenmeye çalışıyorum senin içinde hayırlısı olsun nerde yapacaksınız transferiCanım bende yarın transfer olucam senin kaçıncı gün transferiydi özel bişe yaptın mı
antepteyim canım bende meyve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alalımBeşinci gün embiriyosu iki tane özel bişey yapmadı. Sigara içen biri olarak bıraktım ananas ve protein agırlıklı beslenmeye çalışıyorum senin içinde hayırlısı olsun nerde yapacaksınız transferi
Neden umudun yok ki
Çünkü transfer zamanı ilk defa Afedersiniz ama İshal oldum çok güzel geçmişti ama çok yatamadan tuvalete gitmek zorunda kaldım bunlar olunca zaten modum düştü daha sonra da rapor için uğraştım ayakta bekledim 1 saate yakın bütün hevesim kaçtı gerçi allah ol dedikten sonra hertürlü olur Ama sorunlar çıkınca moralim çöktüNeden umutsuzsunuz merak ettim?
An
antepteyim canım bende meyve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah güzel sonuçlar alalım
öyle düşünme kaç günlük rapor aldın pekiÇünkü transfer zamanı ilk defa Afedersiniz ama İshal oldum çok güzel geçmişti ama çok yatamadan tuvalete gitmek zorunda kaldım bunlar olunca zaten modum düştü daha sonra da rapor için uğraştım ayakta bekledim 1 saate yakın bütün hevesim kaçtı gerçi allah ol dedikten sonra hertürlü olur Ama sorunlar çıkınca moralim çöktü
Canım ben bu tedavimde öğrendimki transferden sonra uzun yatmak önemli değil ilk tedavimde 2 saat hiç kalkmadım sonuç negatif 2. Tedavimde 45 dk yattım sonuç pozitif 3. Tedavimde odaya gelir gelmez lavaboya kalktım sonuç pozitif çok yatmanın avantajını görmedim Rabbim ol diyecek inşallah senin içinde hayırlı olan olur sevincin sevincimiz olurÇünkü transfer zamanı ilk defa Afedersiniz ama İshal oldum çok güzel geçmişti ama çok yatamadan tuvalete gitmek zorunda kaldım bunlar olunca zaten modum düştü daha sonra da rapor için uğraştım ayakta bekledim 1 saate yakın bütün hevesim kaçtı gerçi allah ol dedikten sonra hertürlü olur Ama sorunlar çıkınca moralim çöktü
Canım hayırlı olsun sonucu güzel olsun öncelikle bende kesemi görmek için bekliyorum kasıkta batmalar oluyor canım inşallah bebeğinin yerleşme habercisidir benimde öyle oldu önceki kadar olmasada halen aynı şeyleri yaşıyorumİyi akşamlar kızlar.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah:)Benim bugün 9.günüm ve arada bir çok kısa kasıkta batmalar oluyor ve çok korkuyorum ) lütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayanlar var mı
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin güzel sonuçlar alırsın duamız sizlerleHep beraberce geri sayalım umutsuzluklar bir köşeye mutluluklar buraya benim artık negatife tahammülüm kalmadı gibi burda ki çoğu kişi ikinci çocuğu için uğraşıyor ne güzel rabbim bize de bi tane nasip etse
Bnm ilk 2 tedawide 15 dk durup lavaboya kalkmıştım sonuçlar negatifti bu sefer kalkmıcam bide böle deneyeyim demiştim ama nasip olmadı oyüzden biraz üzüldümCanım ben bu tedavimde öğrendimki transferden sonra uzun yatmak önemli değil ilk tedavimde 2 saat hiç kalkmadım sonuç negatif 2. Tedavimde 45 dk yattım sonuç pozitif 3. Tedavimde odaya gelir gelmez lavaboya kalktım sonuç pozitif çok yatmanın avantajını görmedim Rabbim ol diyecek inşallah senin içinde hayırlı olan olur sevincin sevincimiz olur
Allah sendende razı olsun güzel haberini almayı nasip etsin duam seninle bizimle inşallah güzel olacak iyi düşünelim iyi olan bizi bulsunBnm ilk 2 tedawide 15 dk durup lavaboya kalkmıştım sonuçlar negatifti bu sefer kalkmıcam bide böle deneyeyim demiştim ama nasip olmadı oyüzden biraz üzüldümallah hayırlısını nasip etsin inşallah allah razı olsun
Allah rıza olsun:) İnşallah inşallah canim :) Allah tamamını edersin canimCanım hayırlı olsun sonucu güzel olsun öncelikle bende kesemi görmek için bekliyorum kasıkta batmalar oluyor canım inşallah bebeğinin yerleşme habercisidir benimde öyle oldu önceki kadar olmasada halen aynı şeyleri yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?