Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaslar cok yogun grip olmusum cok derin hapsirmaya basladim cok korkuyorum ya napmaliyim cok korkuyorum dusermi acaba
Canim düşmez rahat ol benim alerjim vardı polen alerjisi tam da donemin de transferim olmustu hapşırmaktan içim dışıma çıkıyordu . Hiç birşey olmadı pozitifimi aldım , sen de alacaksın insallah.

Canim düşmez rahat ol benim alerjim vardı polen alerjisi tam da donemin de transferim olmustu hapşırmaktan içim dışıma çıkıyordu . Hiç birşey olmadı pozitifimi aldım , sen de alacaksın insallah.
Ayyy Allah Razı olsun senden Rabbim gonlune gore versin nasıl korktum biliyormusun nasil icimi rahatlattin anlatamam sabah hapsirdim kasigima igne batar gibi bir sizi girdi cok korktum saglik ocagina kostum oda hicbirsey yazmadi doktorumu aradim daha donen olmadi cok uzuldum cok korktum Allah senden razi olsun gercekten diyorsun dimi moral olsun diye degil ben net gribim burnum bir tikaniyor bir aciliyor

Arkadaşlar bugun 7. Gunum idrarda test yaptim daha belirgin cikti iki gun onceki cok silikti bunu net gorebildik insallah bu sekilde devam eder

Dün transfer oldum korktugum basıma geldi migrenim tuttu.normalde serumla biraz hafifleyen agri için su an basımı ovmaktan baska bişe yapamıyorum.bir de kusuyorum.kasık agrımda var.umarım bebişlerim etkilenmez bu durumdan

Benimde aynı durum oldu. 3.gün atak geçirdim. En son görüşümde azalınca hastaneye gittim. Durumumu anlattım, ona göre bi serumla ilaç verdiler. Onunla geçti. Hemen hastaneye git sende. Ben 3 gün boşa çekmişim

Canim grip olmanın da hapşırmanin da bir sakıncası YOk sen yeter ki ilaç alma dogal yollarla atlatmaya bak, Eger hapsirmaktan birşey olsaydi bana olurdu hapşırma krizleri geçiriyordum bahar alerjisi yüzünden , 6-7 defa pes pese durduramadigim hapşırıklarim oluyordu . Birşey olmaz rahat ol canim

Kızlar basınızın neresinde Ağrı varsa o kısıma doğru buz kompresi uygulayın gerçekten iyi gelecek.

Canim yukarıya yazdığım gibi , benim arkadasım hamileyken migren Agrisi çok cekiyordu Dr ona buz kompresi uygulamasını söylemiş ve hatırlıyorum sonra kız rahatlamıştı ne zaman bası agrisa Ağrı olan yere buz kompresi uyguluyordu sonra sakinleşiyordu .. bu arada biz yurt dışındayız Türkiye’de belki ilaç verirler ama yurt dışında kesinlikle ilaç vermiyorlar hamilelere .

Ben de dün transfer oldum bu benim beşinci transferim bu sefer olucak inanıyorum burda ki pozitifler Harika zaten ben de yazıcam buraya pozitif diye
Ben de dün transfer oldum bu benim beşinci transferim bu sefer olucak inanıyorum burda ki pozitifler Harika zaten ben de yazıcam buraya pozitif diye
İnşallah canım:) dualarımız seninle

Merhabalar, ben de bugün dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum. Şimdi 12 gün bekleme zamanı. Güzel haberler hepimize..

Merhabalar, ben de bugün dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum. Şimdi 12 gün bekleme zamanı. Güzel haberler hepimize..
Hadi hayirlisi olsun :) insallah pozitif sonuclarla canim
Bnm de transferim bugün oldu umudum yok ama hayırlı haberler olur inşallah :)
hayirli olsun öncelikle , neden umudun yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…