Hayırlı olsun şimdiden:) güzel haberler insallahGeldimm ben yavrularımla yatıyorum şükür güzel geçti
Hadi hayırlı olsun geri sayım başladı benim test günüm ayın beşi benim güzel haberimin ardından senden haber bekleyeceğiz inşallahGeldimm ben yavrularımla yatıyorum şükür güzel geçti
7si de bana dedi kuzum güzel beslenelim 3 gündür yatıyo musun kuzum sen napıosınHadi hayırlı olsun geri sayım başladı benim test günüm ayın beşi benim güzel haberimin ardından senden haber bekleyeceğiz inşallah
İnşalllaaaah :)Hayırlı olsun şimdiden:) güzel haberler insallah
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu bana da 8 i dediler test tarihine7si de bana dedi kuzum güzel beslenelim 3 gündür yatıyo musun kuzum sen napıosın
5. Gün embriyosu kuzumSizin kaçıncı gün embriyosuydu bana da 8 i dediler test tarihine
Yani yatmıyorum sürekli evde geziyorum dün bugün yemek yaptım fakat ben çok yoğun bir işte çalıştığım için 7 gün evdeyim evde hareket halinde sürekli yatarsan kendini kasarsın o yüzden evde hareketli ol ki sıkılma7si de bana dedi kuzum güzel beslenelim 3 gündür yatıyo musun kuzum sen napıosın
Oyüzden erken tarih wermişler sana :) bnm 3. Gün embriyosu5. Gün embriyosu kuzum
Bende oyüzden 10 gün rapor aldım ama transferden sonra bile doğru düzgün yatamadım bi geceden sabaha güzel yattım :)Yani yatmıyorum sürekli evde geziyorum dün bugün yemek yaptım fakat ben çok yoğun bir işte çalıştığım için 7 gün evdeyim evde hareket halinde sürekli yatarsan kendini kasarsın o yüzden evde hareketli ol ki sıkılm
Aynen kuzum olsun bi gün arayla verelim güzel haberi inş :)Oyüzden erken tarih wermişler sana :) bnm 3. Gün embriyosu
Bende oyüzden 10 gün rapor aldım ama transferden sonra bile doğru düzgün yatamadım bi geceden sabaha güzel yattım :)
Ohh masallah Allah kucağina almayida nasip etsin cnm guzel gecmistir umarınGeldimm ben yavrularımla yatıyorum şükür güzel geçti
Amin inşallah cnm :)Aynen kuzum olsun bi gün arayla verelim güzel haberi inş :)
Benim bulantilarim basladi iki gundur var cikarttim hatta dun gece transferim 19 unda olmustu erkrn geldi bana kizimdada bu şekilde olmustumBulantısı olan hamişlerimizsizlerin bulantısı kaçıncı haftada başladı ?
Çok güzel ve kolaydı canım sıkışık gitmedim 11 gibi merkezdeydim orda iki bardak içtim saat 12 de gittim idrarımı yaptım hepsiniOhh masallah Allah kucağina almayida nasip etsin cnm guzel gecmistir umarın
Benimde transfer sonrası 2.gunum su gibi akıntım oluyor..ilk gun kasıkta batma vardı su an hiç bi belirti yokBenm dün transferim oldu ama ozaman dan beri hep akıntı oluyo bişiler akıyormuş gibi hissediyorum diğer 2 transferimde de böle bişi olmamıştı basına gelen yada neden olduğunu bilen war mı
5. Gün embriyosu mu canımBenimde transfer sonrası 2.gunum su gibi akıntım oluyor..ilk gun kasıkta batma vardı su an hiç bi belirti yok
Dün benmde çok ağrım wardı bide akıntı wardı bugün ağrı hafifledi akıntı war diğer 2 transferde de böle olmadığı için endişelendimBenimde transfer sonrası 2.gunum su gibi akıntım oluyor..ilk gun kasıkta batma vardı su an hiç bi belirti yok
Bunlar belirti mi kuzum şuan bişe hissetmek için erken değil mi kiDün benmde çok ağrım wardı bide akıntı wardı bugün ağrı hafifledi akıntı war diğer 2 transferde de böle olmadığı için endişelendim
Evet canım 5.gün embriyosu5. Gün embriyosu mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?