Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Evet cnm bende en cok oraya takilmistim ama simdi cok yakinim olan bir kadin dogum dokturu ile gorustum okadar iyi geldiki bana anlatamam kafam okadar rahatladiki istirahat et dedi 10 haftalik olana kadar iliskin olmasin dedi 10 gun sonra usg ni bekle dedi senin saglikli bebegin var dedi

Aynen öyle hemen bi doktora inanma sana tavsiyem eğer sorun teşkil ediyo bilmem ne derlerse bi kaç doktora daha git baktır sana tavsiyem bi doktorun lafıyla hareket etme

Buradaki fikirlerini yada kendinde olanlarini paylasan insanlara cok tesekkr ederim.. Neticede kimse kimseyi kotu yonde degil de hep motive edici sekilde ama gerceklerdende bahsedecek sekilde konusmalar yapiliyor su mecbur bekleyiste oldugumuz gunlerde birbirimize moral oluyoruz insallah herkezin tutar kader kismet bir yerde 10 beklicem artik en azindan korkum hafifledi herkeze teskkrler

Canım o kadar rahatladımki anlatamam inşallah herşey güzel olacak duamız seninle

Transferin 8.günü bugün.sağ bacagımda cok siddetli ağrı var.sanki uyuşuk gibide.yürürken zorlanıyorum böyle bike yasayan var mı yada fikri olan

Transferin 8.günü bugün.sağ bacagımda cok siddetli ağrı var.sanki uyuşuk gibide.yürürken zorlanıyorum böyle bike yasayan var mı yada fikri olan
Merhaba hayirli olsun ayni zamanda gecmis olsun ben varim gunlerdir sadece sol kasik ve sol bacak agrisi var asiri siddetli degilsede surekli hissettiriyor ben doktoruma ilettim kanama olmadigi surece verilen tarihi beklemem gerektigi soylendi sende mutlaka doktoruna ilet siddetini onlara anlat ona gore icin daha rahat olur korkulacak birsey degildir ama yinede tek tarafli ve siddetli diyorsan mutlaka iletmelisin

merhabalar canim. perde nin hasi olan biri olarak konusuyorum :) bende de perde vardi. normal usg de anlasilamayabiliyor kimi zaman ama sen hsg cektirmissin kesinlikle cikardi. zaten rahim anomali tespiti icin oncelikli istenen hsg ve tatlim sonradan olusmaz. yapisiklik olmasin doktorun gordugu veya suphelendigi? suan hamile misin? eger hamile degilsen tekrardan bir hsg cekilip farkli bir doktora gorunmekte fayda var diye dusunuyorum.

Kızlar 6.haftadayim ama henüz mide bulantısı yok, hamile olan arkadaşlar hepinizde bulantı oldu mu ? Acaba bende mi anormallik...

Kızlar 6.haftadayim ama henüz mide bulantısı yok, hamile olan arkadaşlar hepinizde bulantı oldu mu ? Acaba bende mi anormallik...

kiminin hemen baslamiyor, kiminin 2 bulanip geciyor hic olmuyor hem olmamasi daha iyi degil mi tatlim :) ohh ne rahat gecirirsin iste. cevramdekilerden biliyorum o durumda fena yipratici.

kiminin hemen baslamiyor, kiminin 2 bulanip geciyor hic olmuyor hem olmamasi daha iyi degil mi tatlim :) ohh ne rahat gecirirsin iste. cevramdekilerden biliyorum o durumda fena yipratici.
Benim bi cocugum daha var normal yolla olmustu onda çok bulantı yaşamıştım, bu tup bebek oldu ve hiç bulantı yaşamıyorum 6.haftada olmama rağmen. Acaba yolunda gitmeyen hormonlar yüzünden olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum.

Tetkiklerde pozitifin alan arkadaşlar sizlerde ilaclara devam mi bana devam dediler
Canim benim hikayem şöyle ben 2 3 sene cocuk sahibi olamadim ilk evlendigimde doktor doktor gezdim her biride usg ile bakti hic oyle birsey diye olmadi sadece tek tanim polikistik adet goremiyorum bu sebepten ilacla oluyorum.. hsg cektirdim tuplerimden birinde cökükluk varmis anatomik egrilik biraz bu sebepten ilk raporlarimda karanlikta kaliyor diye kapali diye rapor yazmislar cok aaglam bor doktor filmin kendisini incelesi ve dediki kapali degil egik ustelik bir tanesi digeri tamamen normal bukadar inceleyen doktor perde olsa soylemezmiydi sonrasinda asilama icin tedaviye basladim tabi o aralarda doktor doktor gezmeye devam ediyorum ilaclar fazla gelmis cok buyumus yumurtalarm tup bebege daha uygun deyip beni tup bebege yonlendirdiler kac yumurta toplandi hatrlamiyorum 6 sene once taze transferden 1 kizim var ilk denemeden dusuk riskide hic yasamadim ustelik tam miadinda normal dogum yaptim sonrasinda sebepsiz aralikli 2 dusuk yaptim kese gorundugu gibi dustuler hiç ici gorunmedi malesef suan icinde dondurulmustan transferim yapildi testim pozitif simdi koskoca tup bebek yapan doktor usg ile gorunen birsey olsaydi tup bebek doktorum soylemezmiydi perde var tedavini yapalim oyle koyalim diye neden dondurulmuslarim ziyan edilsin tutmayacagini bile bile koysun.. perde var diyende sonuc icin sadece gittigim bir hastane kendi doktoeum degil.. cok uzun oldu hakkini helal et

Canim benim cok arkadasim var hic bulanti yasamadan doguma giden ben cok bulantili oluyorum bir arkadasim dediki iki hamilelik bile birbirini tutmuyor ilkinde cook bulantiliydim ikincide anlamadim bile dedi yine bir arkadasim tamm tersini soyledi sen bulanti kismina takilma keske bendede olmasa ne guzel bulantisiz atlatan cok kisi var

valla tatlim her doktora da pek guvenmemek lazim sonuc olarak tup bebek doktoru her turlu vaka goruyor ben oyle bi problem oldugunu sanmiyorum perde var mi yok mu denilebilecek biaey degil mitlaka gorulurdu hsg de sende icini ferah tut ve bence o doktora bidaha gitme

Teskkr ederim bende oyle dusunmustum

Canm senin test nasil cikmisti ben son perde merde kafayi fena taktim suan hepsini geride biraktim takmiyorum bebegime odaklandim bana usg icin ayin 12 si dende ayniydik

Canim.10.gun 293 cikti benim
Pzt cagirdi doktorum
Ama benkm doktorum.once kese 1 hafta sonra kesenin icinde bebisi ve kalp atisini ekranda gosteriyor
Yani kiximda oyle olmustu
Belki senin doktor her ikisini ayni anda gorelim diye 12 sinde cagirmistir

Canim.10.gun 293 cikti benim
Pzt cagirdi doktorum
Ama benkm doktorum.once kese 1 hafta sonra kesenin icinde bebisi ve kalp atisini ekranda gosteriyor
Yani kiximda oyle olmustu
Belki senin doktor her ikisini ayni anda gorelim diye 12 sinde cagirmistir
Evet cnm benim doktor ikisini bir gormek istiyor genelde testten 10 15 gun sonraya al dedi randevuyuda ben yine 10 gun sonraya aldim dayanamam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…