Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Merhaba kizlar.tup bebek dondurulmusumla ikinci denememdi.doktor ilki tutmayinca dondurulmus embriyolara genetik yapalim dedi.sorun olmazmi diye tereddut ettik cok dusuk bir yuzde oldugunu soyledi.aklimiza takildigi icin kabul ettik.transfer gunu son anda embriyo kendini acmadi dediler ve son embriyomu cozdurduk.suan o embriyo ile kimyasal gebelik geciriyorum.kendiligindende iki kez gecirdim.ben simdi nasil bir yol izlemeliyim bana yardimci olacak doktor onerecek var mi? Hsg temiz.hormonlarda muayenelerde de sorun gozukmuyor.ben ne yapacagimi sasirdim artik.

Arkadaşlar merhaba ben geldim iki transferim olmuştu biri tutunabilmiş bana bunada cok şükur pitir pitir kalp atislarini gorduk duyduk rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Masallah suphanallah canim
Inan cok sevindim ne guzel.kap.atislarinida duydun derin bir oh cekk inan surekli girip.girip baktim.yazdin mi diye
Coknsevindim.adina saglikla dunyaya gelsin insallah
Kac haftalik oldunuz simdi minnosla.annesi

Canim oncelikle cok gecmis olsun
Hangi sehirdesin
Eger istanbuldaysan ben doktorumu onerebilirim sana
Onceden ilk iki denememde biri negatif biri 7 haftalik iken kalbi durdu
Doktoruma gectim ve ilk denememde donmus embriyo ile kizim 2.5 yasinda
Ve yine geriye kalan donmus embriyolarimla ikinciye hamileyim sukurler.olsun
Doktorum Erbil Yagmur bir arastir istersen bahceci kliniginden ayrildi kendi muayenesini acti adi Momart Klinik

Merhaba canim.oncelikle Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini :) evet İstanbuldayim.doktorun adini duymustum bir arastirayim.bu asamadan sonra doktorum bana era testini oneriyor ama suan tum inancimi yitirmis durumdayim.ara verip dinlenecegim.asil sorun esimin sperm degerlerinde dusukluk olmasiydi iki kez normal yolla da dusuk sorunlari yasayinca ustune tup bebeklede kimyasali gorunce sorunumuzu anlayacak bir doktora cok ihtiyacim var.insallah hakkimizda hayirlisi

Doktorum icin zor hastalarin adami diyor herkes.Oncelikle doktordan ziyade bir dost bir abi edasiyla yaklasiyor insana.Biz artik onu doktorumiz degikde abimiz kizimin dayisi olarqk goruyoruz oda oyle dile.getiriyor zaten
Gereksiz testker istemiyor mesela ben kalbi durunca daha onceki gebeligimde pgt istemistim.Hic gerek yok dedi zaten neden kalbinin durdugu onumuzde demisti bilgilerime bakarak.Aynen kendini biraz topla ne zaman kendiji iyi hissedersen bir git gorus derim birlikte calistigi erkek interfilitesi doktoruda cok cok iyi Tansel bey bizde erkek tarafinda bir sikintimiz.olmadigi icin sadece Erbil hoca vitamin takviyesi yapmosti esime sayi dusuklugu vardi cunku.Insallah hersey diledigin gibi olur canim bu is biraz sabir isi

Cok tesekkur ederim canim yardimin icin.birkac ay kafamdan atayim bu dusunceyi.insallah bana ve benim durumumdaki herkese anne olmak nasip olur:)

Arkadaşlar merhaba ben geldim iki transferim olmuştu biri tutunabilmiş bana bunada cok şükur pitir pitir kalp atislarini gorduk duyduk rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Canım senin muane alttanmı bakıldı ben kalp atışları için bir hafta sonra gidecem ilk muanede duymadık

Canım senin muane alttanmı bakıldı ben kalp atışları için bir hafta sonra gidecem ilk muanede duymadık

Benim kizimda oyle.olmustu canim Ilk kalp atisi muayeneside alttan oluyor seninle ayni zamanda gidicegiz canim.sanirim senin ne zaman kontrol.Ben 5+0 da gitmistim keseyi gorduk simdi nasipse 7+0da kalp atisi icin gidicez

Masallah suphanallah canim
Inan cok sevindim ne guzel.kap.atislarinida duydun derin bir oh cekk inan surekli girip.girip baktim.yazdin mi diye
Coknsevindim.adina saglikla dunyaya gelsin insallah
Kac haftalik oldunuz simdi minnosla.annesi
Sorma cnm o grip beni mahfetti cok korktum birsey olacak diye 2 transferimden 1 tanesi tutmus onada bin şükur saglikli olsunda 5 + 5 olmusuz alttan bakti.. amiinnn

Benim kizimda oyle.olmustu canim Ilk kalp atisi muayeneside alttan oluyor seninle ayni zamanda gidicegiz canim.sanirim senin ne zaman kontrol.Ben 5+0 da gitmistim keseyi gorduk simdi nasipse 7+0da kalp atisi icin gidicez
Ben 21 inde gidecem Canım 6+1 de keseyi gördüm 8+1 de kalp atışını duyacaz benim karından muane olcak sanırım çünkü ilk gidişimde baksa kalp atışınıda duyardık hayırlısı bakalım bir hafta daha bekleyecez artık

Evet ben kizimda o haftada gormustum kalp atisini alttan ama
Ayni gun gidicez bizimde ogleden sonra kontrol hadi guzel haberlerle.gelelim hayirli ramazan gununde canim

Selam hanımlar anneler gününüz kutlu olsun burda bulunan arkadaşlarım pozitifi alsın almasın annelik duygusunu en yüce şekilde yaşıyorlar ve annelik makamını en içten hak ediyorlar inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır ve bi dahaki anneler gününe bebekleri ile girerler tekrar herkesin anneler günü kutlu olsun

Merhaba kızlar ben bu hafta ikiz bebeklerimi 7 haftalık kaybettim ve kürtaj oldum . Şu an 5 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var. Moralim çok bozuk. Ben tekrardan ne zaman başlayabilirim tedaviye? Ayrıca düşük olması beni çok korkuttu bundan sonrakilerde de aynı şey olur mu diye? Genetik test yapılacak sanırım. Bizdeki sorun sperm hareketsizliği ve morfoloji. Benim durumu yaşayan veya bu konuda bir fikri olan var mı?

Canım çok üzüldüm inşallah Rabbim kısa Zamanda sana hayırlı evlatlar nasip eder bu durumu yaşayan arkadaşlar sana yardımcı olur muhakkak ama bi dahaki transferinde daha dikkatli başka yollar denerler inşallah bu durumu bi daha yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…