Canım ani kalkma bide şekerinmi düşüyor acaba sık sık atıştır bişeyler tansiyon şekerini bi kontrol et duruma göre doktoruna başvur sıkıntı olmasınKızlar aşırı baş dönmesi yaşıyorum , oturduğum yerde bile koltuk altımdan kayıyor sanki.. şimdiye kadar aşırı mide bulantısı yaşamadım hiç istifra etmedim ama baş donmesi beynimin içini bulandıriyor çok şiddetli.
Olmaz canım bak kaç kişiyiz bi sıkıntı ile karşılaşmadık dua et herşey yolunda gidecek inşallahYarın sabah transferim var kızlar. Embriyolar çözülürken birşey olursa diye korkuyorum
Evet Dr a gidip kanıma baktırmam lazim çünkü normal şekilde bir baş donmesi degil, tv ye bile bakamıyorum o dereceCanım ani kalkma bide şekerinmi düşüyor acaba sık sık atıştır bişeyler tansiyon şekerini bi kontrol et duruma göre doktoruna başvur sıkıntı olmasın
Sen ihmal etme canım ozaman bir an evvel doktora başvurEvet Dr a gidip kanıma baktırmam lazim çünkü normal şekilde bir baş donmesi degil, tv ye bile bakamıyorum o derece
Evet Dr a gidip kanıma baktırmam lazim çünkü normal şekilde bir baş donmesi degil, tv ye bile bakamıyorum o derece
Yarın sabah transferim var kızlar. Embriyolar çözülürken birşey olursa diye korkuyorum
Canim saol , yok vertigo degil tansiyonum çok düşmüş o yüzden ama hergun düşüyor napicam bilmiyorum, sürekli tuzlu seyler yiyip içip yükseltmekte hamilelik icin iyi değil. Bakalım şimdilik bol bol dinlenmekte çareyi buluyorum .Gecmis olsun canim aklima hemen tansiyon geldi
Ya da vertigo olabilir mi kulaktaki kristallerin yerinden oynamasi cok bas donmesi yapar birde bulanti
Bu cumartesi cnm doktor randevum insllh gorunur artik
Canım tansiyon çok önemli aman dikkat et tuzlu şeyler sakınca ama bi alternatif söyler doktorun bol bol dinlenCanim saol , yok vertigo degil tansiyonum çok düşmüş o yüzden ama hergun düşüyor napicam bilmiyorum, sürekli tuzlu seyler yiyip içip yükseltmekte hamilelik icin iyi değil. Bakalım şimdilik bol bol dinlenmekte çareyi buluyorum .
Canım ben kullanmadım onu ama transferden sonra 5 ilacım var onu kullanıyorumTranaferden sonra prednol u kestiler mi devam ettiniz mi kızlar
Kortizonlu bi ilaç canım bu vücut embriyoyu atmasın diye.Canım ben kullanmadım onu ama transferden sonra 5 ilacım var onu kullanıyorum
Kortizonlu bi ilaç canım bu vücut embriyoyu atmasın diye.
Belki muadilini vermişlerdi sana da
Tamam canım verdiler bi benzeri kortizon içerikli onu ben sabah akşam içtim keseden sonra ilk7 gün günde bir sonraki 7 gün yarım sonraki 7 gün çeyrek içerek bitirecem inşallahKortizonlu bi ilaç canım bu vücut embriyoyu atmasın diye.
Belki muadilini vermişlerdi sana da
Allah razı olsun cok dua ettiniz bana bende herkeze ama herkeze dua ediyorum rabbim isteyen hicbir kafinin kollarini bos birakmasin anne duygusunu tattirsin aminCanim guzel haberler gel insallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım gözünüz aydınArkadaşlar merhaba ben geldim iki transferim olmuştu biri tutunabilmiş bana bunada cok şükur pitir pitir kalp atislarini gorduk duyduk rabbim isteyen herkeze nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?