Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kizlar merhaba bana bu ayin 8 inde dondurulmus 5.gun 2 adet embriyo transfer yapildi ama suan kahve rengi lekelenmelerim var cok korkuyorum yaa basina gelen var mi regli olmak icin daha erken degil mi? Cok uzgunum

Kizlar merhaba bana bu ayin 8 inde dondurulmus 5.gun 2 adet embriyo transfer yapildi ama suan kahve rengi lekelenmelerim var cok korkuyorum yaa basina gelen var mi regli olmak icin daha erken degil mi? Cok uzgunum
Canım bendede oldu ama lekelenmem çoğalmaz kan rengine dönmezse sıkıntı olmaz dinlen ayakta çok durma bunu dinlenerek geçirebiliyorsun doktorunlada irtibata geç stres yapma inşallah bebeklerinin habercisidir

Sagol cevabin icin canim kacinci gun baslamisti senin insallah donmez ya daha cok erken tutmadimi diyorum ama napalim beklicez
7. Gün olmuştu Canım 5. Gün embriyosu ya konulduğu gün yada ertesi gün tutunuyor bu lekelenme bi kaç gün öncesinde olduğu için kahverengi geliyo kişiden kişiye değişiyor bi kaç gün sonra oluyo kiminde kimisinden on gün sonra değişiyor inşallah tutunma habercisidir bol bol dinlen bide bi arkadaşa doktoru coraspini bırak demişti bana demedi kullanıyorsan sende muhakkak doktoruna danış o seni yönlendirir bana ilaçlarına devam aksatma dinlen demişti sende doktorunla irtibatta ol inşallah güzel ni haberin başlangıcıdır

Tamam canim yarin gorusucem insallah yarin devam etmez cok tesekkur ederin

Insallahh canim Allah razi olsun sen 8.gunde ogrendin sanirim transfer gununu sayarak mi 8.gun.benim yarin transfer gununu sayarsam 7.gun oluyo kanda cikar mi acaba
Transfer gününü saymıyorsun ertesi günden başlayınca ben 7. Gün öğrendim 6. Günde ikinci çizgiyi hafif bi şekilde gördüm normalde hastanem bana 8. Gün tahlil yaptır demişlerdi ben bi gün önce yaptırdım dayanamayıp

Tamam canim cok sagol bu lekelenme cok canimi skiyo ama hersey Allah dan yapcak bise yok

Cumartesi günü iki tane donmuş 6.gün embriyosu transfer edilmişti. Hiçbir değişiklik yok kızlar vücudumda. Zaten tutunma olduysa olmuştur ama bende tık yok

Tamam canim cok sagol bu lekelenme cok canimi skiyo ama hersey Allah dan yapcak bise yok
Rabbim büyük inşallah sıkıntısızca atlatırsın
Cumartesi günü iki tane donmuş 6.gün embriyosu transfer edilmişti. Hiçbir değişiklik yok kızlar vücudumda. Zaten tutunma olduysa olmuştur ama bende tık yok
canım bazen olmayabilir belirti ben oğlumda hiçbirşey hissetmemiştim mesela transferden sonra kesin tutmadı dedim bundada kasık batması adet sancısına benzer bi ağrı oldu belli olmuyormuş bu işler inşallah dua edelim bebeklerin seninledir

Kizlar gecmis anneler gununuz kutlu olsun
Dogurmus dogurmamis anneligi hak eden tum kadinlarin gunu kutlu olsun insallah
Isteyen emek veren herkese nasip.etsin rabbim

kizlar yrn kontrolum var. adetin 11. gunu. endonetrium kalinligi yaklasik kac oluyor normal sartlarda bu zamanlar?
off ben o kadar yolun basinda gibiyim ki gunler hic gecniyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…