Canım bendede oldu ama lekelenmem çoğalmaz kan rengine dönmezse sıkıntı olmaz dinlen ayakta çok durma bunu dinlenerek geçirebiliyorsun doktorunlada irtibata geç stres yapma inşallah bebeklerinin habercisidirKizlar merhaba bana bu ayin 8 inde dondurulmus 5.gun 2 adet embriyo transfer yapildi ama suan kahve rengi lekelenmelerim var cok korkuyorum yaa basina gelen var mi regli olmak icin daha erken degil mi? Cok uzgunum
doktorunlada
7. Gün olmuştu Canım 5. Gün embriyosu ya konulduğu gün yada ertesi gün tutunuyor bu lekelenme bi kaç gün öncesinde olduğu için kahverengi geliyo kişiden kişiye değişiyor bi kaç gün sonra oluyo kiminde kimisinden on gün sonra değişiyor inşallah tutunma habercisidir bol bol dinlen bide bi arkadaşa doktoru coraspini bırak demişti bana demedi kullanıyorsan sende muhakkak doktoruna danış o seni yönlendirir bana ilaçlarına devam aksatma dinlen demişti sende doktorunla irtibatta ol inşallah güzel ni haberin başlangıcıdırSagol cevabin icin canim kacinci gun baslamisti senin insallah donmez ya daha cok erken tutmadimi diyorum ama napalim beklicez
7. Gün olmuştu Canım 5. Gün embriyosu ya konulduğu gün yada ertesi gün tutunuyor bu lekelenme bi kaç gün öncesinde olduğu için kahverengi geliyo kişiden kişiye değişiyor bi kaç gün sonra oluyo kiminde kimisinden on gün sonra değişiyor inşallah tutunma habercisidir bol bol dinlen bide bi arkadaşa doktoru coraspini bırak demişti bana demedi kullanıyorsan sende muhakkak doktoruna danış o seni yönlendirir bana ilaçlarına devam aksatma dinlen demişti sende doktorunla irtibatta ol inşallah güzel ni haberin başlangıcıdır
Ne demek canım inşallah sen stres yapma bebeklerin oradadır inşallahTamam canim yarin gorusucem insallah yarin devam etmez cok tesekkur ederin
Ne demek canım inşallah sen stres yapma bebeklerin oradadır inşallah
Transfer gününü saymıyorsun ertesi günden başlayınca ben 7. Gün öğrendim 6. Günde ikinci çizgiyi hafif bi şekilde gördüm normalde hastanem bana 8. Gün tahlil yaptır demişlerdi ben bi gün önce yaptırdım dayanamayıpInsallahh canim Allah razi olsun sen 8.gunde ogrendin sanirim transfer gununu sayarak mi 8.gun.benim yarin transfer gununu sayarsam 7.gun oluyo kanda cikar mi acaba
Tamam canim cok sagol bu lekelenme cok canimi skiyo ama hersey Allah dan yapcak bise yokTransfer gününü saymıyorsun ertesi günden başlayınca ben 7. Gün öğrendim 6. Günde ikinci çizgiyi hafif bi şekilde gördüm normalde hastanem bana 8. Gün tahlil yaptır demişlerdi ben bi gün önce yaptırdım dayanamayıp
Rabbim büyük inşallah sıkıntısızca atlatırsınTamam canim cok sagol bu lekelenme cok canimi skiyo ama hersey Allah dan yapcak bise yok
canım bazen olmayabilir belirti ben oğlumda hiçbirşey hissetmemiştim mesela transferden sonra kesin tutmadı dedim bundada kasık batması adet sancısına benzer bi ağrı oldu belli olmuyormuş bu işler inşallah dua edelim bebeklerin seninledirCumartesi günü iki tane donmuş 6.gün embriyosu transfer edilmişti. Hiçbir değişiklik yok kızlar vücudumda. Zaten tutunma olduysa olmuştur ama bende tık yok
atlatırsın
İnşallah canım bol bol dinlen mümkün mertebe çok ayakta durmaInsallah canim sagol doktorla.gorustum daha dogrusu hemsireyle gobekden kan sulandirici kullaniyorum onu ve coraspirini biraktirdi insallah kesilir bakalim
Benim sanirim adete donucek kahve rengi pihti gibi geldi ve artiyo gittikce cok uzgunum((
deme
deme oyle insallah devam etmez Allah im korusunnn
Peki normalde adet günün mü canımBenim sanirim adete donucek kahve rengi pihti gibi geldi ve artiyo gittikce cok uzgunum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?