Peki normalde adet günün mü canım
Degil canim gecen ay 23 unde olmustumPeki normalde adet günün mü canım
Ama tutmadiysa erken de olabilir diye dusunuyorum insallah yanilirimDegil canim gecen ay 23 unde olmustum
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba hepinize öncelikle allah hepinizin gönlündekini versin. Bende sizler gibi bebeği için her türlü yolu deneyen en sonunda çareyi tüp bebekte bulanlardanım. Benim yumurtalar toplandıktan sonra 1 ay bekleyip 2. Ay yani 07.05.2018 de transferim yapıldı 5.gün aa embriyosu. İlk günden itibaren sadece kasık ağrım ve 3 ve 4.günlerinde stres gereksiz ağlamalarım falan vardı başka bişey yoktu. Sonra transferin 5.günü yani 12.05.2018 anneler gününden 1 gün önce akşam herkesten gizli kan tahlili yaptım sonuç 31,58 çıktı gebelik olabilir ama düşüktü. Sonra bu sabah idrar tahlili yaptım ve 2.çizgi silik çıktı akşama doğru yine gittim hastaneye ve sonuç 89,57 çıktı ve 7.günümde üstelik. Hastaneyi aradım hayırlı olsun ama gerçek test günümde yani 16.05.2018 de tekrarlamam gerektiğini söyledi. Kızlar şuan çok garip duygular içerisindeyim Allah bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah kızlar şimdi Çarşamba günü muayene olmak ve durumum hakkında bebeğim hakkında net bilgi almak sabırsızlıkla bekliyorum ve inancınız olsun öğrendiğimden beri rabbim kimsenin kucağını bırakmasın ve kimsenin emeğini boşa vermesi diye dua ediyorum. Kızlar başka sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah Allah tamamına erdirsinArkadaşlar merhaba hepinize öncelikle allah hepinizin gönlündekini versin. Bende sizler gibi bebeği için her türlü yolu deneyen en sonunda çareyi tüp bebekte bulanlardanım. Benim yumurtalar toplandıktan sonra 1 ay bekleyip 2. Ay yani 07.05.2018 de transferim yapıldı 5.gün aa embriyosu. İlk günden itibaren sadece kasık ağrım ve 3 ve 4.günlerinde stres gereksiz ağlamalarım falan vardı başka bişey yoktu. Sonra transferin 5.günü yani 12.05.2018 anneler gününden 1 gün önce akşam herkesten gizli kan tahlili yaptım sonuç 31,58 çıktı gebelik olabilir ama düşüktü. Sonra bu sabah idrar tahlili yaptım ve 2.çizgi silik çıktı akşama doğru yine gittim hastaneye ve sonuç 89,57 çıktı ve 7.günümde üstelik. Hastaneyi aradım hayırlı olsun ama gerçek test günümde yani 16.05.2018 de tekrarlamam gerektiğini söyledi. Kızlar şuan çok garip duygular içerisindeyim Allah bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah kızlar şimdi Çarşamba günü muayene olmak ve durumum hakkında bebeğim hakkında net bilgi almak sabırsızlıkla bekliyorum ve inancınız olsun öğrendiğimden beri rabbim kimsenin kucağını bırakmasın ve kimsenin emeğini boşa vermesi diye dua ediyorum. Kızlar başka sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Hayirli olsun canim benim insallahh saglikla tutunur bebisin o kadar erken cikiyomuymus yaArkadaşlar merhaba hepinize öncelikle allah hepinizin gönlündekini versin. Bende sizler gibi bebeği için her türlü yolu deneyen en sonunda çareyi tüp bebekte bulanlardanım. Benim yumurtalar toplandıktan sonra 1 ay bekleyip 2. Ay yani 07.05.2018 de transferim yapıldı 5.gün aa embriyosu. İlk günden itibaren sadece kasık ağrım ve 3 ve 4.günlerinde stres gereksiz ağlamalarım falan vardı başka bişey yoktu. Sonra transferin 5.günü yani 12.05.2018 anneler gününden 1 gün önce akşam herkesten gizli kan tahlili yaptım sonuç 31,58 çıktı gebelik olabilir ama düşüktü. Sonra bu sabah idrar tahlili yaptım ve 2.çizgi silik çıktı akşama doğru yine gittim hastaneye ve sonuç 89,57 çıktı ve 7.günümde üstelik. Hastaneyi aradım hayırlı olsun ama gerçek test günümde yani 16.05.2018 de tekrarlamam gerektiğini söyledi. Kızlar şuan çok garip duygular içerisindeyim Allah bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah kızlar şimdi Çarşamba günü muayene olmak ve durumum hakkında bebeğim hakkında net bilgi almak sabırsızlıkla bekliyorum ve inancınız olsun öğrendiğimden beri rabbim kimsenin kucağını bırakmasın ve kimsenin emeğini boşa vermesi diye dua ediyorum. Kızlar başka sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle allah hepinizin gönlündekini versin. Bende sizler gibi bebeği için her türlü yolu deneyen en sonunda çareyi tüp bebekte bulanlardanım. Benim yumurtalar toplandıktan sonra 1 ay bekleyip 2. Ay yani 07.05.2018 de transferim yapıldı 5.gün aa embriyosu. İlk günden itibaren sadece kasık ağrım ve 3 ve 4.günlerinde stres gereksiz ağlamalarım falan vardı başka bişey yoktu. Sonra transferin 5.günü yani 12.05.2018 anneler gününden 1 gün önce akşam herkesten gizli kan tahlili yaptım sonuç 31,58 çıktı gebelik olabilir ama düşüktü. Sonra bu sabah idrar tahlili yaptım ve 2.çizgi silik çıktı akşama doğru yine gittim hastaneye ve sonuç 89,57 çıktı ve 7.günümde üstelik. Hastaneyi aradım hayırlı olsun ama gerçek test günümde yani 16.05.2018 de tekrarlamam gerektiğini söyledi. Kızlar şuan çok garip duygular içerisindeyim Allah bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah kızlar şimdi Çarşamba günü muayene olmak ve durumum hakkında bebeğim hakkında net bilgi almak sabırsızlıkla bekliyorum ve inancınız olsun öğrendiğimden beri rabbim kimsenin kucağını bırakmasın ve kimsenin emeğini boşa vermesi diye dua ediyorum. Kızlar başka sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Arkadaşlar merhaba hepinize öncelikle allah hepinizin gönlündekini versin. Bende sizler gibi bebeği için her türlü yolu deneyen en sonunda çareyi tüp bebekte bulanlardanım. Benim yumurtalar toplandıktan sonra 1 ay bekleyip 2. Ay yani 07.05.2018 de transferim yapıldı 5.gün aa embriyosu. İlk günden itibaren sadece kasık ağrım ve 3 ve 4.günlerinde stres gereksiz ağlamalarım falan vardı başka bişey yoktu. Sonra transferin 5.günü yani 12.05.2018 anneler gününden 1 gün önce akşam herkesten gizli kan tahlili yaptım sonuç 31,58 çıktı gebelik olabilir ama düşüktü. Sonra bu sabah idrar tahlili yaptım ve 2.çizgi silik çıktı akşama doğru yine gittim hastaneye ve sonuç 89,57 çıktı ve 7.günümde üstelik. Hastaneyi aradım hayırlı olsun ama gerçek test günümde yani 16.05.2018 de tekrarlamam gerektiğini söyledi. Kızlar şuan çok garip duygular içerisindeyim Allah bu mutluluğu hepinize tattırsın inşallah kızlar şimdi Çarşamba günü muayene olmak ve durumum hakkında bebeğim hakkında net bilgi almak sabırsızlıkla bekliyorum ve inancınız olsun öğrendiğimden beri rabbim kimsenin kucağını bırakmasın ve kimsenin emeğini boşa vermesi diye dua ediyorum. Kızlar başka sormak istediğiniz bişey olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah
Canım o kadarını bilmiyorum ama bize transferden sonra verilen bilgi bu şekilde zaten çözünme aşamasında embriyolar kalite bakımından bi sıkıntı ile karşılaşmıyorlar çok çok nadir durumlar hariç kötü labaratuar şartları ne olursa bozulma olabiliyorBu bahsettiğiniz embriyo kaliteleri mesela 5 aa gibi, dondurulurken olan kaliteleri mi yoksa çözüldükten sonra mı
Amin inşallah CanımHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah Allah tamamına erdirsin
Amiiin inşallah CanımHayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah darusi isteyen emek veren her kadinin basina insallah
Yarar canım zaten diğer verilen ilaçlarda aynı hormon salgılamak için biraz senin geç kalınlaştığı için hızlandıracaklar demekki 2 günde kalınlaşmasına göre ilaç takviyesi veya azaltması yaparlar inşallah yolunda gider herşey dua edelimkizlar bgn kontrolum vardi. endometrium 5.3 maalesef suan 11. gundeyim. hoca prp yapalim dedi benim doktorumda östrojen banti vardi persembeye kadar bakalim dedi. kalinlasir mi bu 2 gunde ya. bantlarda garip geldi sanki hic ise yaricak bisey gibide degil.
Canım bantı banada vermişti ve bende ilk başta çok saçma bulmultum ama çok faydalı göreceksin. Nar suyu iç bidekizlar bgn kontrolum vardi. endometrium 5.3 maalesef suan 11. gundeyim. hoca prp yapalim dedi benim doktorumda östrojen banti vardi persembeye kadar bakalim dedi. kalinlasir mi bu 2 gunde ya. bantlarda garip geldi sanki hic ise yaricak bisey gibide degil.
Canım senin ikiz gebelikti demi bişey soracam rahim bölgende ağrı batma oluyomu benim iki gündür ağrı batma yoğun bi şekilde aşağı eğilip kalktığımda oturup kalkarken oluyo bide sabah kalktığımda oluyo ben gece yüz üstü dönüyorum ondanmı kaynaklı acaba diyorumCanım bantı banada vermişti ve bende ilk başta çok saçma bulmultum ama çok faydalı göreceksin. Nar suyu iç bide
Evet canım ikiz benim . Arada oluyor bende de ve bende geceleri yüz üstü dönüyorum uyurkken canım doktor rahim genişlediği için oluyor bu ağrılar normal demiştiCanım senin ikiz gebelikti demi bişey soracam rahim bölgende ağrı batma oluyomu benim iki gündür ağrı batma yoğun bi şekilde aşağı eğilip kalktığımda oturup kalkarken oluyo bide sabah kalktığımda oluyo ben gece yüz üstü dönüyorum ondanmı kaynaklı acaba diyorum
Bende korktum rahim büyüyor biliyorum ama normalmi değilmi diye insan korkuyo bide ikiz olunca daha tedirgin oluyorsun hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin hepimizeEvet canım ikiz benim . Arada oluyor bende de ve bende geceleri yüz üstü dönüyorum uyurkken canım doktor rahim genişlediği için oluyor bu ağrılar normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?