Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Evet dun doktoruma dedim kulla digimiz kan sula dirici igne nel ve kasik agrisi yapiyomus.sen bu sureci nasil heciriyosun evde gunluk islermi yapiyosin napiosun napcz bu surede ilk uc ay ful yatcazmi yine 12 gunu bekler gbi
Canım ben evde normal işlerimi yapıyorum çok yatınca kemiklerin çok ağrıyo ama işleri dinlene dinlene yapıyorum sadece benim biraz kanamam olmuştu bi hafta dinlendim şükür bi daha olmadı şimdi yormadan kalkıyorum bu benim ikinci tüp bebek gebeliğim ilk oğlumda çok rahattım işlerimi normal zamandaki gibi yapıyordum ama bu sefer yorgun oluyorum sürekli ikiz olduğu için normal diyorlar bakalım 12. Haftayı geçtikten sonra dahada iyi olacam inşallah sana tavsiyem çok yatmak tembellik veriyo insana kalk yormadan hareket et otur dinlen sonra yine yap işlerini ağır işlerden uzak duracaksın kısa süreli yürü kendini daha iyi hissedeceksindir

Bnde ole evde isde yemk yapiom topluyom yatiyom oturuyom gunluk isler yavs ysvs yapiom bazn yapmiyom bile ama belim agriyo yavs yavs bi yarim saat yuruyom

Bnde ole evde isde yemk yapiom topluyom yatiyom oturuyom gunluk isler yavs ysvs yapiom bazn yapmiyom bile ama belim agriyo yavs yavs bi yarim saat yuruyom
Bi süre sonra ilaçları bırakacaz inşallah bel ağrıları hafifler biraz daha bebek yerleştikçede bu tür şeyler olacak inşallah sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip olur

Tamam yapacagin bu zaten canim.Daha cok yeni bebek buyudukce rahimde buyuyecek bele kasiklara baski artacak insallah olmazda.mide bulanti ve kusmalarin baslarsa halsiz birakiyor malesef.Benim kizimda 6.haftada baslamisti bu bebegimde daha erken basladi o biraz yoruyor insani canin bisey yemek istemiyor sukurler.olsun bugununuze bunlar hamileligin guzel cikveleri

Yok kürtaj olmadım kanamayla düştü bana kürtaj olunacak denmedi olmam gerekiyormuydu sali doktora gidicem kanamam cok ama cok azaldi acaba icimde parca kamis olabilir mi pazartesi gidip baktirsam mi? Kurtaj olursam mi daha uzun bekletiliyorum kurtaj olmam gerekiyorsa kurtaj neden onermediler acaba kendiliginden dustu diyemi bu aralikta cok ciddi kanamam oldu ve cok koyu parcalar dusurdum temizlenmistir diye dusunuyorum bana ilac dahi vermediler ki

Kurtaj iceriyo temizlemek icin dusuk yaptiktan sonra muayene edilip mi karar verildi canim cok kanaman oldugu icinde kurtaj yapilmamos olabilir kani durduramama acisindan.Sali gunu muayeneni ol.Kurtaj sonrasi beklenmemin nedeni islem.gordugu icin rahimin dinlenmesini beklemek.ama.kendiloginden dusuk yapildiginda surec nasil isliyor inan bilmiyorum canim cok gecmis olsun

Cok tesekkur ederim canm bir gideyim bakalim ne diyecek bu arada senin hamilelik durumun neydi neden dusuk yaptün kalp atisi cikmismiydi biz seninle daha once cok yazistik evet ama bu son donem kafamdan hersey silindi depresyondan cikmak istiyorum son sansim belki ama bunda cok daha dikkatli olmak istiyorum

Canim benim.bebegimin kalp.atisi birdenbire durmustu.Sonra o anki doktor.israrla ilk gebeliklerde.olur sagliksiz bebekto kesin dedi.Bende israrla genetik test istedim bebek icin.Sonra su an ki doktoruma gectim yeni tedavi icin aklimda yeniden deneme yapmak ve embriyolara genetik test istemek vardi o ara kaybettigim bebegimin genetik test sonucu geldi saglikli erkek bebek diye.Sibra doktorum dediki demekki embriyo genetigi ile.ilgili bir sikintimiz yok sonucunuz ortada senin ve esinin genetigine bakalim bir de pihtilasma dedi hepsi temiz cikinca hormonlarina ve sekerine bakicaz dedi seker yuklemesinde.sekerim.cok yuksek cikti hormon testkeeinde tiroid hormonum tsh yuksekti ve vicuttaki antikorlar anti tpo ve ant tg tavan yapmisti aralikta en yuksek 30.iken benimki 1000 olmus dusun.Ve bu antikorlar malesef bebegimi vicutta bir.mikrop gibi gorup disari atmak istemis.Sonra geride 3 donmus olmasina ragmen ben kendim dozlari belirleyip yumurta toplamak istiyorum dedi doktorum 11 tane topladi 2 transfer ve kizimi aldim kucagima bu arada aylarca seker ilaci ve tiroid ikacini doguma kadar kullandim hatta hala kullaniyorum ve geriye kalan donmuslarimla simdi ikinci bebegime hamileyim canim ayni doktorumla.sukurler olsun.Bu arada ben kalbi duran bebeginde lekelenme kanama hicbir sey yasamadim kontrolde ogrendim kalbi durdugunu

Taze transfer yaptırmamış arkadaşlar opu dan kaç gün sonra adet oldunuz?

benim çarşamba opu oldu, dünden beri çok az az kanama geliyor ama damla damla resmen... İşlem günü filan hiç kanamam lekelenme olmamıştı. Adet mi oluyorum acaba? Ama daha opu olalı 4-5 gün oldu adet için de erken değil mi
Az olduğu için adet değildir herhalde deyip oruca namaza devam ediyorum ama kafam karıştı napsam?

Selam canım bende opudan 1hafta sonra adet olmuştum

ben 13 gün sonra olmuşum canım

Merhaba;benim gebeliğim nerdeyse sizinkşyle aynı.7 haftamı tamamladım şimdi 8 in içindeyim. Ama 6 . Haftadan beri aşıro bulantım var. İstifra yok ama öğürtü sadece. Nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. Et yumurta çok kokuyor.içim almıyor.Vicdanım hiç rahat değil bu yüzden. Siz nasıl atlattınız bulantıları. Nasıl başa çıktınız?

Merhabalar
Hayirli olsun bebeginiz
Acikcasi benim bu bebegimde de et.yumurta tiksintisi oldu kizimda.oyle.degikdim et tuketiyordum
Ama doktorum demisti ki ikk 12 hafta gunde bir gaketa bike kemirsen cocuga zarari olmaz.zaten 12 den sonra bukantilar yavasliyo yada kesiliyo kizimda 16 da kesilmisti mesela.Ondan sonra yemege baslamistim cok tuhaftir kizimda yesik biberden tiksinmistim turk kahvesi kokusundan tavuktan simdiki bebegimde her sabah yesil biber yiyorum yunurtayida peynirli pisiriyorum oyle yiyebiliyorum sizde deneyin bi.12 den sonra bebek bizden alicak korkmayin ondan sonra dikkat etmek gerekiyir ben kizimda badem ceviz balik sut yogurt yumurta et hep bunlari o zaman tuketebildim 34 de dogduguna ragmen kilosu iyi oldugu icin kuveze bike girmedi iciniz rahat olsun
Icebiliyorsaniz bol su tuketin ben 1 litreyu zor iciuorum en cok bulandiran sey oldu birde asitik seykerden uzak durun mesela meyve beni mahvediyir gece kaldirip.kusturuyor ozellikle.kiraz

Yazdıklarınız içimi rahatlattı biraz. Yumurtayı sizin dediğiniz gibi deneyeyim bakalım birde. Suyla ilgili bir sıkıntım yok bol bol içiyorum. Yumurta yiyemiyorum diye muhallebi tüketmeye çalışıyorum bulantım yokken. İnşallah dediğiniz gibi 12 haftadan sonra bulantılar azalırda pıtırcığımı güzel güzel besleyebilirim. Bu arada sizinde bebeğiniz hayırlı olsun. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Amin insallah
Bu seye benziyor insallah yavrubuz dogupta buyudugunzde sizde beni anliyacaksiniz:) gebelde cocuklar bir seyi tuketmezse biz anneler baska alternatifler yapariz yumurta yemeyen cocuga pankek krep kek pogaca gibi seyler yapariz.Hic korkmayin yiyebikdiginoz herseyi yararli olmak kosuluyla bol bol tuketin.Ben de su icebilsem cok rahatlayacam insallah saglikla gelsinler bu gunler gecer

Kızlar ayni sorun bende de var su içemiyorum , Dr um bana mineralli soda su içmemi tavsiye etti mide bulantıma da iyi geliyor .. deneyin derim.

Merhaba astalife fayda sağladımı? Ne zamandır tedavi görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…