Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar ayni sorun bende de var su içemiyorum , Dr um bana mineralli soda su içmemi tavsiye etti mide bulantıma da iyi geliyor .. deneyin derim.

Normalde su icen biriyim ve su cok cok onemli bebek icin ins bulantilar gecince iceriz bol bol canim
Mineralli su dedigimiz maden suyumu canim
Ben beypazari icerisinde en cok mineral barindiran oldugunu biliyorum kizimda her gun bir tane iciyordum
Zaten su ayran baskada ictigim bir sey yok

Evet canim bahsettigim maden suyu , hiç susuz kalmaktansa Dr lar onu da tavsiye ediyor .

Rabbim bunda yardim etsin sana canım Allah gonlune gore versin insallah ben 3 dusuk yasadim genetik testi flnda yaptrmadim ama kan pihtilasmasi oldu bence cunku ben ilaclari komple biraktim kullanamadim ogurtuden bulantidan doktor ise israrla kullanmalisin demisti benim yuzumden oldu ama gercekten cok kotuydum 1 hafta hic ama hic yemek yemedim su bile icemedim hastanede serumdan sonra 1 tost yedim onuda sonra cikardim zaten migdemdemi sorun var acaba benim nedense arast8rmaya gitmek istemiyorum son sansim olan 1 sondurulmusuda yaptirip ne olursa olsun ilaclarimi kullanip bebegime kavusacagimi dusunuyorum kizimda ilk denemede oldu ama ilaclarimi ihmal etmemiştim dusuk tehdidi kanamam dahi olmamisti bundada hersey yolundaydi bulantilarim beni insanliktan cikartana kadar

Ben de iceyim canim o zaman insallah su bulantili kusmali gunler gecince bol bol iceriz
Türkiye’de ki Dr lari bilmiyorum ama yurt dışında ki Dr lar su içermeyen kişilere direk olarak maden suyu diyor , hemde mideyi rahatlatıyor hazmı kolaylaştırıyor . Faydasını görürsün dene .

Canim seni uzmek istemem ama 3 dusuk azimsanacak bir oran degik soyke dusun evet biz tup bebekle hamile kaliyoruz ama hamile.kalan kadinlar bizim kullandigimiz ilaclari kullanmadanda cocuklarini digurabiliyor bence neden dusuk yaptin bunun arastirilmasi lazim sadece ilk 12 hafta dusuk yaparim diye dusunme ileriki aylarda eger bir sikinti varsa allah korusun erken doguma sebebiyet verebilir pihtilasma cok cok onemli egerki sorun buysa ona gore onlem alinir bende pihtilasma temiz oldugu halde kac hafta igne kullandim.Bence herseyin arastirilsij oyle devam et yoluna kafanda rahat olsun hamileliginde.Guzel dileklerin icin cok tsk ederim canim

Merhaba yazinizi okudum cvp yazmadan gecmek istemedim benim ilk tup bebegimde bulantim cok erken geldi 4 haftalik test yaptirmadan daha bulantilarim basladi ozellikle ilaclardan cok tiskindim yemek hic ama hic yiyemiyordum yinede ilaclari zar zor kullandim ve hep bebege birsey olacak diye cok korkuyordum cunku hic besin alamiyordum bebek senden besleniyor korkma dediler gercektende cok saglikli bir kizim oldu suan 5 yasinda ilaclarimi doktorun dedigi zamnlarda biraktim ikinci transferimde yine bulantilar cok erken geldi ogurtulerle basladim ozellikle ilaclardan cok tiskiniyordum ve bukez ilaclari kendim kestim doktor devam et dedigi halde yemek yiyemiyorum ilaclar yan etki yapiyor sandim malesef kanamam oldu ve bebegimi kaybettim demem o ki arkadasim yemek yiyememekten korkma asiri zorlama kendini az besinde olsa ye ama mutlaka ilaclarini kullan goreceksin rabbim koruyacak bebisini ben ilk hamilelikte 9 kilo vermistim sonradan az azda olsa yemeye basladim 3.190 grm dogdu kizim ikincisinde ilaclari biraktigim icin okadar pismanimki o nedenle israrla soyluyorum yemek yiyemiyorum beslenemez diye korkma az azda olsa istahin ne aliyorsa ondan ye ama ilaclarini mutlaka kullan kan sulanriciyi birakinca kan pihtilasmasi oldu bende kalp atimi dahi cik

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.birdahakini inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
Yazdıklarından sonra yemek yiyemediğim için kendimi suçlamayı bıraktım. Allah razı olsun desteğin için. Kan sulamdırıcı iğneyi niçin oluyordun factor v leiden homozigotmuydu. Benim factor v leiden heterezigot. Coraspin kullanıyordum ama geçen hafta bi kahverengi lekelenmem oldu doktor coraspini de kesti. Korktum inşallah bişey olmaz

Bizim ilk kese ve sonraki kalp atisi muayenesi alttan oldu kizimda da bu bebegimde de.7.hafta icinde felan karindanda gorunur heralde o haftakarda
Ben 5+5 de karından keseyi gördüm iki gün önce. Yolk saçı görmedik. Çok tedirginim. Görenler olmuş çünkü. Boş gebelik mi diye korkuyorum

Ben 5+5 de karından keseyi gördüm iki gün önce. Yolk saçı görmedik. Çok tedirginim. Görenler olmuş çünkü. Boş gebelik mi diye korkuyorum

Korkma.inan hepimiz o korkulari yasadik soyle soyliyeyim
Kizimda 5+2 kese 6+2 de icinde bebegi ve ekranda kalp atisi 7+2 de de karindan dinlemistik
Doktorum hep ayni benim
Bu bebegimde 5+0 da keseyi gorduk alttan
7+0da direk kalp.atisina cagirdi her gebelik farkli oluyor canim hic telaslanma

Sağol canım inşallah öyle olur.

Senin normal gebelik mi tüp bebek mi canım, benimki dondurulmuş transfer.
Teşekkür ederim bu arada
Tüp bebek dondurulmuş transfer canım benim bi oğlum var oda tüp bebek tedavisi ile oldu aynı şekilde keseyi 6 haftada ve kalp atışını 8. Haftada
Gördük bu seferki tedavimde altıncı haftada gittiğimde iki kese göründü birinde sac oluşumu vardı diğerinde yoktu kalp atışında gittiğimde iki kesedede bebekleri gördük kalpleri atıyordu çok şükür

Bu topiğe bir umutla yazmıştım kızlar ama malesef bugün çok hafif bir kanama ile doktoruma gittim. Vajinal ultrasonla baktı ve kese bomboş. Bugün 6+2 olmuştum. Artık umut yok. Umarım kanamayla kendisi düşer. Yoksa kürtaj yapılır sanırım. Cumartesi netleşecek
Ne hissedeceğimi bile bilemiyorum çok kötü kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…