- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
Kızlar ayni sorun bende de var su içemiyorum , Dr um bana mineralli soda su içmemi tavsiye etti mide bulantıma da iyi geliyor .. deneyin derim.
Evet canim bahsettigim maden suyu , hiç susuz kalmaktansa Dr lar onu da tavsiye ediyor .Normalde su icen biriyim ve su cok cok onemli bebek icin ins bulantilar gecince iceriz bol bol canim
Mineralli su dedigimiz maden suyumu canim
Ben beypazari icerisinde en cok mineral barindiran oldugunu biliyorum kizimda her gun bir tane iciyordum
Zaten su ayran baskada ictigim bir sey yok
Evet canim bahsettigim maden suyu , hiç susuz kalmaktansa Dr lar onu da tavsiye ediyor .
Rabbim bunda yardim etsin sana canım Allah gonlune gore versin insallah ben 3 dusuk yasadim genetik testi flnda yaptrmadim ama kan pihtilasmasi oldu bence cunku ben ilaclari komple biraktim kullanamadim ogurtuden bulantidan doktor ise israrla kullanmalisin demisti benim yuzumden oldu ama gercekten cok kotuydum 1 hafta hic ama hic yemek yemedim su bile icemedim hastanede serumdan sonra 1 tost yedim onuda sonra cikardim zaten migdemdemi sorun var acaba benim nedense arast8rmaya gitmek istemiyorum son sansim olan 1 sondurulmusuda yaptirip ne olursa olsun ilaclarimi kullanip bebegime kavusacagimi dusunuyorum kizimda ilk denemede oldu ama ilaclarimi ihmal etmemiştim dusuk tehdidi kanamam dahi olmamisti bundada hersey yolundaydi bulantilarim beni insanliktan cikartana kadarCanim benim.bebegimin kalp.atisi birdenbire durmustu.Sonra o anki doktor.israrla ilk gebeliklerde.olur sagliksiz bebekto kesin dedi.Bende israrla genetik test istedim bebek icin.Sonra su an ki doktoruma gectim yeni tedavi icin aklimda yeniden deneme yapmak ve embriyolara genetik test istemek vardi o ara kaybettigim bebegimin genetik test sonucu geldi saglikli erkek bebek diye.Sibra doktorum dediki demekki embriyo genetigi ile.ilgili bir sikintimiz yok sonucunuz ortada senin ve esinin genetigine bakalim bir de pihtilasma dedi hepsi temiz cikinca hormonlarina ve sekerine bakicaz dedi seker yuklemesinde.sekerim.cok yuksek cikti hormon testkeeinde tiroid hormonum tsh yuksekti ve vicuttaki antikorlar anti tpo ve ant tg tavan yapmisti aralikta en yuksek 30.iken benimki 1000 olmus dusun.Ve bu antikorlar malesef bebegimi vicutta bir.mikrop gibi gorup disari atmak istemis.Sonra geride 3 donmus olmasina ragmen ben kendim dozlari belirleyip yumurta toplamak istiyorum dedi doktorum 11 tane topladi 2 transfer ve kizimi aldim kucagima bu arada aylarca seker ilaci ve tiroid ikacini doguma kadar kullandim hatta hala kullaniyorum ve geriye kalan donmuslarimla simdi ikinci bebegime hamileyim canim ayni doktorumla.sukurler olsun.Bu arada ben kalbi duran bebeginde lekelenme kanama hicbir sey yasamadim kontrolde ogrendim kalbi durdugunu
Türkiye’de ki Dr lari bilmiyorum ama yurt dışında ki Dr lar su içermeyen kişilere direk olarak maden suyu diyor , hemde mideyi rahatlatıyor hazmı kolaylaştırıyor . Faydasını görürsün dene .Ben de iceyim canim o zaman insallah su bulantili kusmali gunler gecince bol bol iceriz
Rabbim bunda yardim etsin sana canım Allah gonlune gore versin insallah ben 3 dusuk yasadim genetik testi flnda yaptrmadim ama kan pihtilasmasi oldu bence cunku ben ilaclari komple biraktim kullanamadim ogurtuden bulantidan doktor ise israrla kullanmalisin demisti benim yuzumden oldu ama gercekten cok kotuydum 1 hafta hic ama hic yemek yemedim su bile icemedim hastanede serumdan sonra 1 tost yedim onuda sonra cikardim zaten migdemdemi sorun var acaba benim nedense arast8rmaya gitmek istemiyorum son sansim olan 1 sondurulmusuda yaptirip ne olursa olsun ilaclarimi kullanip bebegime kavusacagimi dusunuyorum kizimda ilk denemede oldu ama ilaclarimi ihmal etmemiştim dusuk tehdidi kanamam dahi olmamisti bundada hersey yolundaydi bulantilarim beni insanliktan cikartana kadar
Merhaba yazinizi okudum cvp yazmadan gecmek istemedim benim ilk tup bebegimde bulantim cok erken geldi 4 haftalik test yaptirmadan daha bulantilarim basladi ozellikle ilaclardan cok tiskindim yemek hic ama hic yiyemiyordum yinede ilaclari zar zor kullandim ve hep bebege birsey olacak diye cok korkuyordum cunku hic besin alamiyordum bebek senden besleniyor korkma dediler gercektende cok saglikli bir kizim oldu suan 5 yasinda ilaclarimi doktorun dedigi zamnlarda biraktim ikinci transferimde yine bulantilar cok erken geldi ogurtulerle basladim ozellikle ilaclardan cok tiskiniyordum ve bukez ilaclari kendim kestim doktor devam et dedigi halde yemek yiyemiyorum ilaclar yan etki yapiyor sandim malesef kanamam oldu ve bebegimi kaybettim demem o ki arkadasim yemek yiyememekten korkma asiri zorlama kendini az besinde olsa ye ama mutlaka ilaclarini kullan goreceksin rabbim koruyacak bebisini ben ilk hamilelikte 9 kilo vermistim sonradan az azda olsa yemeye basladim 3.190 grm dogdu kizim ikincisinde ilaclari biraktigim icin okadar pismanimki o nedenle israrla soyluyorum yemek yiyemiyorum beslenemez diye korkma az azda olsa istahin ne aliyorsa ondan ye ama ilaclarini mutlaka kullan kan sulanriciyi birakinca kan pihtilasmasi oldu bende kalp atimi dahi cikMerhaba;benim gebeliğim nerdeyse sizinkşyle aynı.7 haftamı tamamladım şimdi 8 in içindeyim. Ama 6 . Haftadan beri aşıro bulantım var. İstifra yok ama öğürtü sadece. Nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. Et yumurta çok kokuyor.içim almıyor.Vicdanım hiç rahat değil bu yüzden. Siz nasıl atlattınız bulantıları. Nasıl başa çıktınız?
Merhaba;benim gebeliğim nerdeyse sizinkşyle aynı.7 haftamı tamamladım şimdi 8 in içindeyim. Ama 6 . Haftadan beri aşıro bulantım var. İstifra yok ama öğürtü sadece. Nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum. Et yumurta çok kokuyor.içim almıyor.Vicdanım hiç rahat değil bu yüzden. Siz nasıl atlattınız bulantıları. Nasıl başa çıktınız?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.birdahakini inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Merhaba yazinizi okudum cvp yazmadan gecmek istemedim benim ilk tup bebegimde bulantim cok erken geldi 4 haftalik test yaptirmadan daha bulantilarim basladi ozellikle ilaclardan cok tiskindim yemek hic ama hic yiyemiyordum yinede ilaclari zar zor kullandim ve hep bebege birsey olacak diye cok korkuyordum cunku hic besin alamiyordum bebek senden besleniyor korkma dediler gercektende cok saglikli bir kizim oldu suan 5 yasinda ilaclarimi doktorun dedigi zamnlarda biraktim ikinci transferimde yine bulantilar cok erken geldi ogurtulerle basladim ozellikle ilaclardan cok tiskiniyordum ve bukez ilaclari kendim kestim doktor devam et dedigi halde yemek yiyemiyorum ilaclar yan etki yapiyor sandim malesef kanamam oldu ve bebegimi kaybettim demem o ki arkadasim yemek yiyememekten korkma asiri zorlama kendini az besinde olsa ye ama mutlaka ilaclarini kullan goreceksin rabbim koruyacak bebisini ben ilk hamilelikte 9 kilo vermistim sonradan az azda olsa yemeye basladim 3.190 grm dogdu kizim ikincisinde ilaclari biraktigim icin okadar pismanimki o nedenle israrla soyluyorum yemek yiyemiyorum beslenemez diye korkma az azda olsa istahin ne aliyorsa ondan ye ama ilaclarini mutlaka kullan kan sulanriciyi birakinca kan pihtilasmasi oldu bende kalp atimi dahi cik
Arkadaşlar kese içinde yolk sacı karından ne zaman gördünüz
Ben 5+5 de karından keseyi gördüm iki gün önce. Yolk saçı görmedik. Çok tedirginim. Görenler olmuş çünkü. Boş gebelik mi diye korkuyorumBizim ilk kese ve sonraki kalp atisi muayenesi alttan oldu kizimda da bu bebegimde de.7.hafta icinde felan karindanda gorunur heralde o haftakarda
Ben 5+5 de karından keseyi gördüm iki gün önce. Yolk saçı görmedik. Çok tedirginim. Görenler olmuş çünkü. Boş gebelik mi diye korkuyorum
Sağol canım inşallah öyle olur.Korkma.inan hepimiz o korkulari yasadik soyle soyliyeyim
Kizimda 5+2 kese 6+2 de icinde bebegi ve ekranda kalp atisi 7+2 de de karindan dinlemistik
Doktorum hep ayni benim
Bu bebegimde 5+0 da keseyi gorduk alttan
7+0da direk kalp.atisina cagirdi her gebelik farkli oluyor canim hic telaslanma
Insallah canim bol bol dua et hersey yolundadir merak etmeSağol canım inşallah öyle olur.
Canım ben 6. Haftamda keseyi gördüm 8. Haftada bebeği ve kalp atışlarını gördük karın muanesinde anca görülüyor alttan bakınca belli oluyo bebek tedirgin olma gayet normal bi durumArkadaşlar kese içinde yolk sacı karından ne zaman gördünüz
Senin normal gebelik mi tüp bebek mi canım, benimki dondurulmuş transfer.Canım ben 6. Haftamda keseyi gördüm 8. Haftada bebeği ve kalp atışlarını gördük karın muanesinde anca görülüyor alttan bakınca belli oluyo bebek tedirgin olma gayet normal bi durum
Tüp bebek dondurulmuş transfer canım benim bi oğlum var oda tüp bebek tedavisi ile oldu aynı şekilde keseyi 6 haftada ve kalp atışını 8. HaftadaSenin normal gebelik mi tüp bebek mi canım, benimki dondurulmuş transfer.
Teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?