Rabbim sabrını da sukrunu de artırsın insallah .. üzülme diyemeyeceğim ama elbet doğru zamanı vardır . İlk denememiydi?Bu topiğe bir umutla yazmıştım kızlar ama malesef bugün çok hafif bir kanama ile doktoruma gittim. Vajinal ultrasonla baktı ve kese bomboş. Bugün 6+2 olmuştum. Artık umut yok. Umarım kanamayla kendisi düşer. Yoksa kürtaj yapılır sanırım. Cumartesi netleşecek
Ne hissedeceğimi bile bilemiyorum çok kötü kızlar
İkinci idi cnm. Başka dondurulmuş da yokRabbim sabrını da sukrunu de artırsın insallah .. üzülme diyemeyeceğim ama elbet doğru zamanı vardır . İlk denememiydi?
Duyduğum kadarıyla sağlıklı bebek ne olursa olsun yaşarken, sağlıksız embriyo ne yapılırsa yapılsın durmuyormuş. Ben de ilk denememde hamile kalmış ve 9.haftada kaybetmiştim bebeğimi. Sizi çok iyi anlıyorum. Kendinizi avutmak da çok zor, içim bomboş gibi olmuştu. Umarım bugünleri atlatıp yeniden mutlu gelişmeler olur. Şuan çok uzak gibi geliyor biliyorum ama mücadeleye devam ettikçe Allah da size karşılığını verecektir inşallah. İyilikler ve sabır diliyorum...Bu topiğe bir umutla yazmıştım kızlar ama malesef bugün çok hafif bir kanama ile doktoruma gittim. Vajinal ultrasonla baktı ve kese bomboş. Bugün 6+2 olmuştum. Artık umut yok. Umarım kanamayla kendisi düşer. Yoksa kürtaj yapılır sanırım. Cumartesi netleşecek
Bu topiğe bir umutla yazmıştım kızlar ama malesef bugün çok hafif bir kanama ile doktoruma gittim. Vajinal ultrasonla baktı ve kese bomboş. Bugün 6+2 olmuştum. Artık umut yok. Umarım kanamayla kendisi düşer. Yoksa kürtaj yapılır sanırım. Cumartesi netleşecek
Dondurulmuşum yok cnm bunlar son dondurulmuşlardıCanim.cok uzuldum adina
Bunda da vardir bir hayir insallah dondurulmuslarin varsa yine denersiniz
Pgt yaparsiniz bu sefer embriyolara kafaniz rahat olur
Hayirlisi olsun hakkinizda
Dondurulmuşum yok cnm bunlar son dondurulmuşlardı
Birdaha o süreci göze alamıyorum çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben çatlatma iğnesi vurulana kadar kullandım lucrin ikinci tedavim boyunca. Sonuç pozitif oldu. Dilerim sizin de olumlu sonuçlanır.Kızlar merhaba uzun zamandir yazamadim.
dün tekrardan histereskopi oldum.
cizik falanda atildi. ayin 15 inde lucrin denilen igneye basliycam. bu igneden sizde kullandiniz mi hic? sizin surecler nasil gidiyor?
Canım şimdi gördüm bu mesajlarını içimSeni cok iyi anliyorum esime bebegimizi kaybettigimizde artik uzuntuyu kaldiracak gucum kalmadi demistim uzulme allah saglik verdijce varimizi yogunuzu harcasakta deniyecegiz demisti ben bir donem psikolojik yardim aldim.Sonra devam ettik yolumuza cok yara aldim herkes aciyarak konustu bakti ama yaradana siginip dua ettim hep.Herseyin bir zamani var canim.Hala saklarim o bebegimin usg goruntulerini ona aldigim bazi esyalari kizima kullandim dusun.Sadece sabir canim
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Benim de ilk denemem , dondurulmuş transfer oldum ancak maalesef boş gebelik çıktı. Geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım. Kimselerin acımı anlamadığını düşünüyorum. Allah'ım bize yardım etsin, içimizdeki acıyı dindirsin..Bu topiğe bir umutla yazmıştım kızlar ama malesef bugün çok hafif bir kanama ile doktoruma gittim. Vajinal ultrasonla baktı ve kese bomboş. Bugün 6+2 olmuştum. Artık umut yok. Umarım kanamayla kendisi düşer. Yoksa kürtaj yapılır sanırım. Cumartesi netleşecek
Canım şimdi gördüm bu mesajlarını içim
Yandı okuyunca. Ama şükür ki şuan annesin Allah ayırmasın hiç inşallah
Kesinlikle kimse anlamıyor insanlar salak salak konuşuyorSeni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Benim de ilk denemem , dondurulmuş transfer oldum ancak maalesef boş gebelik çıktı. Geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım. Kimselerin acımı anlamadığını düşünüyorum. Allah'ım bize yardım etsin, içimizdeki acıyı dindirsin..
6 haftayı usg de görür.Ultrasonun kalitesi ve dr un becerisine görede değişir. En iyisi kendi dr un baksın. Hiç kafanı karıştırma.Kizlar merhaba bn 5.haftada keseyi ve beslenmesi icin olusan keseyi gorduk .bugun devlet hastanesine ilac yazdrmk icin gitdim karindan bakti kalp atisini duyamadi vajinadan bakmam gerek dedi ben istemedim zaten pazartesi hunh kendi doktorum bakicak.bugun 6.haftadayiz karindan gozukmemesi nofmalmi vajinada gozukurmu
Kizlar merhaba bn 5.haftada keseyi ve beslenmesi icin olusan keseyi gorduk .bugun devlet hastanesine ilac yazdrmk icin gitdim karindan bakti kalp atisini duyamadi vajinadan bakmam gerek dedi ben istemedim zaten pazartesi hunh kendi doktorum bakicak.bugun 6.haftadayiz karindan gozukmemesi nofmalmi vajinada gozukurmu
Gözün aydın. Ben 7.haftada kalp atışı için gitmiştim. Bence normaldir.Kizlar merhaba bn 5.haftada keseyi ve beslenmesi icin olusan keseyi gorduk .bugun devlet hastanesine ilac yazdrmk icin gitdim karindan bakti kalp atisini duyamadi vajinadan bakmam gerek dedi ben istemedim zaten pazartesi hunh kendi doktorum bakicak.bugun 6.haftadayiz karindan gozukmemesi nofmalmi vajinada gozukurmu
Vajinadan bakılması daha doğru olur canım ben 6+4 de vajinal muayene ile duymuştumKizlar merhaba bn 5.haftada keseyi ve beslenmesi icin olusan keseyi gorduk .bugun devlet hastanesine ilac yazdrmk icin gitdim karindan bakti kalp atisini duyamadi vajinadan bakmam gerek dedi ben istemedim zaten pazartesi hunh kendi doktorum bakicak.bugun 6.haftadayiz karindan gozukmemesi nofmalmi vajinada gozukurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?