Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Rabbim sabrını da sukrunu de artırsın insallah .. üzülme diyemeyeceğim ama elbet doğru zamanı vardır . İlk denememiydi?

Duyduğum kadarıyla sağlıklı bebek ne olursa olsun yaşarken, sağlıksız embriyo ne yapılırsa yapılsın durmuyormuş. Ben de ilk denememde hamile kalmış ve 9.haftada kaybetmiştim bebeğimi. Sizi çok iyi anlıyorum. Kendinizi avutmak da çok zor, içim bomboş gibi olmuştu. Umarım bugünleri atlatıp yeniden mutlu gelişmeler olur. Şuan çok uzak gibi geliyor biliyorum ama mücadeleye devam ettikçe Allah da size karşılığını verecektir inşallah. İyilikler ve sabır diliyorum...

Canim.cok uzuldum adina
Bunda da vardir bir hayir insallah dondurulmuslarin varsa yine denersiniz
Pgt yaparsiniz bu sefer embriyolara kafaniz rahat olur
Hayirlisi olsun hakkinizda

Canim.cok uzuldum adina
Bunda da vardir bir hayir insallah dondurulmuslarin varsa yine denersiniz
Pgt yaparsiniz bu sefer embriyolara kafaniz rahat olur
Hayirlisi olsun hakkinizda
Dondurulmuşum yok cnm bunlar son dondurulmuşlardı
Birdaha o süreci göze alamıyorum çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Malesef.doganin kanunu gibi sagliksiz olanoda disari atmak istiyor vicut ayni sekilde
Olsun saglik oldukca bir daha denersiniz
Ben de 9.haftada bebegimi kaybetmistim ve genetige yollamistim o zaman baska bir doktordaydim ozellikle bana hicbisey cikmicak ikk gebelik sagliksizdi muakkak demisti kurtaj okucagim masada uyutmak uzereyken beni dedim hayir incelensin patolojoye degil genetige gitsin dedim
Ve sonuc geldi saglikli erkek bebek
Benim tiroid antikorlari o kadar yukselmis ki bebegi mikrop.gorup atmak istemis bagisiklik sistemim
Yani diyecegim o ki uzul tabiki ama her insanin basina gelebiliyor ben kurtaj olmustum ve 3 hafta bilmeden tasimistim onu kontrolde ogrenmistim
Su hayatta hersey bizim icin malesef
Allah beterinden korusun

Dondurulmuşum yok cnm bunlar son dondurulmuşlardı
Birdaha o süreci göze alamıyorum çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Seni cok iyi anliyorum esime bebegimizi kaybettigimizde artik uzuntuyu kaldiracak gucum kalmadi demistim uzulme allah saglik verdijce varimizi yogunuzu harcasakta deniyecegiz demisti ben bir donem psikolojik yardim aldim.Sonra devam ettik yolumuza cok yara aldim herkes aciyarak konustu bakti ama yaradana siginip dua ettim hep.Herseyin bir zamani var canim.Hala saklarim o bebegimin usg goruntulerini ona aldigim bazi esyalari kizima kullandim dusun.Sadece sabir canim

Kızlar merhaba uzun zamandir yazamadim.
dün tekrardan histereskopi oldum.
cizik falanda atildi. ayin 15 inde lucrin denilen igneye basliycam. bu igneden sizde kullandiniz mi hic? sizin surecler nasil gidiyor?

Kızlar merhaba uzun zamandir yazamadim.
dün tekrardan histereskopi oldum.
cizik falanda atildi. ayin 15 inde lucrin denilen igneye basliycam. bu igneden sizde kullandiniz mi hic? sizin surecler nasil gidiyor?
Ben çatlatma iğnesi vurulana kadar kullandım lucrin ikinci tedavim boyunca. Sonuç pozitif oldu. Dilerim sizin de olumlu sonuçlanır.

Canım şimdi gördüm bu mesajlarını içim
Yandı okuyunca. Ama şükür ki şuan annesin Allah ayırmasın hiç inşallah

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Benim de ilk denemem , dondurulmuş transfer oldum ancak maalesef boş gebelik çıktı. Geçen hafta kürtaj olmak zorunda kaldım. Kimselerin acımı anlamadığını düşünüyorum. Allah'ım bize yardım etsin, içimizdeki acıyı dindirsin..

Kesinlikle kimse anlamıyor insanlar salak salak konuşuyor

Kizlar merhaba bn 5.haftada keseyi ve beslenmesi icin olusan keseyi gorduk .bugun devlet hastanesine ilac yazdrmk icin gitdim karindan bakti kalp atisini duyamadi vajinadan bakmam gerek dedi ben istemedim zaten pazartesi hunh kendi doktorum bakicak.bugun 6.haftadayiz karindan gozukmemesi nofmalmi vajinada gozukurmu

Kizlar lutfen umutsuzluga Kapılmayın daha önce bir kez daha yazmıştım ama sizler yoktunuz ozaman , bir kez daha yazayım hikayemi.. normal yolla olan 1 tane evladım var cok şükür sonra 10 sene olmadı 1.tedavim kısa tedavi oldu 30 taneye yakın yumurta toplandı 16 tane dollendi ama hiç birtane embriyo bile 3.gunden sonra yaşamadı , 2.tedavimi Dr bu defa uzun protokol yapalım dedi adet öncesi iğne yapmaya başladım 22 gunden fazla iğne yaptım hergun o tedavide de 30 tane toplandı yine 20 tane dollendi ama yine 3.gunden sonra hiç birisi yaşamadı .. yanı 2 defa yumurta toplandı ve her iki tedavide de transferi göremeden emeklerimin hepsi çöpe gitti .. 3.tedavimde ise sadece 2 kutu hormonla 14 yumurta toplandı 11 tanesi dollendi ve 1 tanesi taze transfer edildi ama oda tutmadı ilk transferim.. daha sonra dondurulmuş 2 tane transfer edildi ve 1 tanesi tuttu şükür suan 12.haftaya geldik ve benim durumum açıklamayan infertilite eşimde hiç bir sorun yok bende ayni şekilde hiç bir sorunum yok hormonlar Rahim duvarı herşey istenilen düzeyde ama olmuyordu bir turlu .. demek istediğim herşeyin bir vakti zamanı var demek ki , yeter ki sizler sabrinizi da şükürümüzü de kaybetmeyin.. ben hiç bir zaman olumsuzluğa kapılmadım . Herseye şükür . Pes etmek YOk.

6 haftayı usg de görür.Ultrasonun kalitesi ve dr un becerisine görede değişir. En iyisi kendi dr un baksın. Hiç kafanı karıştırma.

Kendi doktorunda vajinal baksin canim ben kizimda da bu bebegimde de kalp atisini ilk vajinal duyduk kizimda 6+2 de bu bebegimde 6+6da

Gözün aydın. Ben 7.haftada kalp atışı için gitmiştim. Bence normaldir.

Merhaba hanımlar. Tüp bebekte 5. Denemem olacak be ilk kez direk dondurulmuş embriyo ile transfer yapılacak. Nisan da yapmıştım 4. Denemeyi Doktor bir ay sonra transfer yapalım demişti ama ben dinlenmeye aşdım kendimi. Diyetteyim fiziksel ve ruhsal olarak. Şuan kendimi hazır hissediyorum temmuz ayı için. En son denemem de 83-84 kiloydum. Şimdi 78-79 kilodayım.temmuza kadar inşallah hedef kiloma ulaşıp tedaviye başlayacağım.

Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Transfer öncesi doktorlar herhangi bir iğne felan kullanıyor mu? Yoksa direk transfere gidip o günden sonra ilaç iğne mi kullanıldı?

Doktor tutmaması için neden yok embriyolar çok iyi denemesine rağmen 2 embriyom da tutunmadı. Şimdi 2 dondurulmuş bar ve ben sadece bir tanesinin transferini istiyorum. Bu transfer öncesi yapmam gereken ekstra bir şey var mı?

Vajinadan bakılması daha doğru olur canım ben 6+4 de vajinal muayene ile duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…