- 12 Ekim 2018
- 287
- 265
- 23
- 42
en zor kisim transfer sonrasi gunler gecmiyo demislerdi ama cok sukur bitiyo icini ferah tut, hep guzel seyler dusun cok asiri yatma kan dolasimi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz. saglicaklada kucaginiza alirsiniz ins.Transfer gunum geldii yarin saat 5 bucukta olacak nasipse dualariniz eksik etmeyin insallah...
ins, arkadasim guzel haberlere saglicakla kucaklamaya :)Ayy ne güzel yaa hayal gibi maşallah darısı bana benim gibi bu yolda olan arkadaşlara
Ay gercektenmiii nasil seviniyorum ya boyle duyunca ... peki neler yaptiniz sali gunu transfer gunum nasl besleniyim napim simdiden yapayim degilmi biseyler?[/QUOTE
duzenli ve saglikli seyler yiyin. mumkunse cayi kahveyi birakin . yediginiz her seyin onu etkileyecegini dusununce insan daha ozenli oluyo.. hakkinizda hayirlisi olsun
en kisa zamanda saglicakla ins.Ayy ne güzel yaa hayal gibi maşallah darısı bana benim gibi bu yolda olan arkadaşlara
İnşallah canım benimen kisa zamanda saglicakla ins.
Merhaba bende bu ay yaptırdım 1.kalte genetikli bı transfer ama olmadı. Şimdi dondurulmuş 3 tane orta kaliteli var onlari transfer ettirme yı düşünüyorum sizin kiler orta kalitelimiydiDoktorum tehlikeye atmamak için dondurdu 3. Gün sordum 3. Ve 5. Gün dondırulan embriyoların şansının yüksek oldugunu söyledi bende güveniyorum inşallah olumlu sonuç alırsam yazacagım günün şunun bunun önemli önemsiz oldugunu yaşayıp görecem şimdi günler sayıyorum
Merhaba bende bu ay yaptırdım 1.kalte genetikli bı transfer ama olmadı. Şimdi dondurulmuş 3 tane orta kaliteli var onlari transfer ettirme yı düşünüyorum sizin kiler orta kalitelimiydi
O zaman siz tekrarını yaptirdinizDondurulurken kalitelerinin iyi oldugunh söylemişlerdi gebelik olmayınca kalitesinin çok kötü çok düşük oldugunu söylemişlerdi benim için o deneme tam bir fiyaskoydu hakkınızda hayırlısı olsun
O zaman siz tekrarını yaptirdiniz
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlünden geçen olurAlah razi olsun bitti sukur sonucuda guzel olur insalah korku ile umit arasi gidip geliyorum yuzde 25 bi sansim var bakalim neler olacak
Seni anlıyorum canım Rabbim büyük arkadasimlada en son böyle konuştuk arkasına hamile kalmıştı duanı eksik etme imtihan dünyası bizlerede bu düştü şükür edip yola devam diyoruz yangınımıza tek çare Rabbimol diyecek hayırlısı ile kulağımızda gösterecekCanım moral verdigin için çok sağol.Ben de 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm ama sonuç olumsuz.Bende kalite sorunu da var.Son care prp yaptırmayı dusunuyorum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin diye hergun dua ediyorum. Cok zor bir surec çünkü. Moral dediğin gibi çok önemli ama ben bir türlü aklımdan cikaramiyorum. Yüreğim yanıyor...
Gözünaydın canım Allah tamamını edersin canim inşallah:)Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
Ya niye kabiz olunuyor onu anlamadim ekstra ilacmi kullaniyorsunuz ondanmi bende cok sukur kabizlik yok sadece cronene jel kullaniyorum birdebaska ilac yokburdan size tavsiye edecegim en guzel sey gunde 3lt su arkadaslar.. kesinlikle kabiz olmuyosunuz. bol meyve yiyin ogunlerde de
benimde 2embriyo transfer edildi transferden sonra 11.gun 442 13.gun 890 cikti beta hcg .. ins iki minnosumda benledir. 1kasimda ilk ultrasonum var. ins. isteyen herkes bir an evvel kavussun.
Sağol canım benim Allah razı olsun sizinde dualarınız gönlünüze göre olsun inşallahGözünaydın canım Allah tamamını edersin canim inşallah:)
Masallah ya cok guzel bizede dua edin :)Sağol canım benim Allah razı olsun sizinde dualarınız gönlünüze göre olsun inşallah
Dualarım sizlerle kızlar bu yola baş koydum koyalı tek kendim için hiç dua etmedimMasallah ya cok guzel bizede dua edin :)
cYa niye kabiz olunuyor onu anlamadim ekstra ilacmi kullaniyorsunuz ondanmi bende cok sukur kabizlik yok sadece cronene jel kullaniyorum birdebaska ilac yok
masallah gozunuz aydin. darisi tum isteyenlere ins.Kızlaaaar kan sonucum çıktı bugün 7.günümdü veeeee 58.73 çıktı İNANAMIYORUM YAAA İNANAMIYORUMAllahım bu mutluluğu herkese herkese tattirsin evlat hasreti ile yanan anne adayları arkadaşlarım göz yaşı dökmesinler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?