Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

bu arada arkadaslar iki embriyo transferi yaptiranlariniz varsa beta hcg leriniz kac cikti.. benim 442 idi ilki . acaba ikiside tuttumu ki?
Transfer gunum geldii yarin saat 5 bucukta olacak nasipse dualariniz eksik etmeyin insallah...
en zor kisim transfer sonrasi gunler gecmiyo demislerdi ama cok sukur bitiyo icini ferah tut, hep guzel seyler dusun cok asiri yatma kan dolasimi olsun, guzel haberlerini bekliyoruz. saglicaklada kucaginiza alirsiniz ins.

burdan size tavsiye edecegim en guzel sey gunde 3lt su arkadaslar.. kesinlikle kabiz olmuyosunuz. bol meyve yiyin ogunlerde de
benimde 2embriyo transfer edildi transferden sonra 11.gun 442 13.gun 890 cikti beta hcg .. ins iki minnosumda benledir. 1kasimda ilk ultrasonum var. ins. isteyen herkes bir an evvel kavussun.

Merhaba bende bu ay yaptırdım 1.kalte genetikli bı transfer ama olmadı. Şimdi dondurulmuş 3 tane orta kaliteli var onlari transfer ettirme yı düşünüyorum sizin kiler orta kalitelimiydi

Merhaba bende bu ay yaptırdım 1.kalte genetikli bı transfer ama olmadı. Şimdi dondurulmuş 3 tane orta kaliteli var onlari transfer ettirme yı düşünüyorum sizin kiler orta kalitelimiydi

Dondurulurken kalitelerinin iyi oldugunh söylemişlerdi gebelik olmayınca kalitesinin çok kötü çok düşük oldugunu söylemişlerdi benim için o deneme tam bir fiyaskoydu hakkınızda hayırlısı olsun

Dondurulurken kalitelerinin iyi oldugunh söylemişlerdi gebelik olmayınca kalitesinin çok kötü çok düşük oldugunu söylemişlerdi benim için o deneme tam bir fiyaskoydu hakkınızda hayırlısı olsun
O zaman siz tekrarını yaptirdiniz

O zaman siz tekrarını yaptirdiniz

1 sene kadar ara verdik daha dogrusu yaptıracak durum yoktu. Fakültede aşılama deneyelim dedik oda iptal edildi tedavi iptal edilince bizde borç harç başka bir doktor bulup ikinciyi yaptırdım ilk denemede 28 den 3. Gün 3 tane kalmıştı. İkinci deneemmde 26 yumurta 10 tane 5. Gün A kalite embriyolar oluştu doktor ve yöntemleri çok önemli

Seni anlıyorum canım Rabbim büyük arkadasimlada en son böyle konuştuk arkasına hamile kalmıştı duanı eksik etme imtihan dünyası bizlerede bu düştü şükür edip yola devam diyoruz yangınımıza tek çare Rabbimol diyecek hayırlısı ile kulağımızda gösterecek

Gözünaydın canım Allah tamamını edersin canim inşallah:)

Ya niye kabiz olunuyor onu anlamadim ekstra ilacmi kullaniyorsunuz ondanmi bende cok sukur kabizlik yok sadece cronene jel kullaniyorum birdebaska ilac yok

Ya niye kabiz olunuyor onu anlamadim ekstra ilacmi kullaniyorsunuz ondanmi bende cok sukur kabizlik yok sadece cronene jel kullaniyorum birdebaska ilac yok
c
estrofem ve crinone jel kullaniyotum ben. gunde 3lt het gin su iciyoum. simdilik bende olmadim. ama bir gun olucaz

masallah gozunuz aydin. darisi tum isteyenlere ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…