- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
Çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah en yakın zamanda en sağlıklı şekilde Rabbim nasip ederSlm arkadaşlar benim tedavim malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı bu seferde Rabbim böyle nasip etti inşallah sizlerin güzel haberini alırım kalan embriyolar için mücadeleye devam edecem inşallah
Slm arkadaşlar benim tedavim malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı bu seferde Rabbim böyle nasip etti inşallah sizlerin güzel haberini alırım kalan embriyolar için mücadeleye devam edecem inşallah
8.Gün test günümdü 22 cıktı 10.Gün 23 12.Gün 18e düştüCanım değerin düşük müydü. Kaçıncı gün düştü değer
Amin inşallah canımÇok geçmiş olsun bu arada. İnşallah en yakın zamanda en sağlıklı şekilde Rabbim nasip eder
Rabbim büyük hayır lı zaman değilmiş demekki acının büyüğünü ikizlerimi kaybedince yaşadım çok istiyorduk bu sefer acimizi saracak bir merhem olsun dedik nasip böyleymiş hamdolsunCanim saglik olsun hic uzulme dedigin gibi mucadeleye devam bak ben 7.ci e basladim Allahtan umit kesilmez bizimde elbet birgun cocugumuz olacak
Rabbim büyük hayır lı zaman değilmiş demekki acının büyüğünü ikizlerimi kaybedince yaşadım çok istiyorduk bu sefer acimizi saracak bir merhem olsun dedik nasip böyleymiş hamdolsun
bende bir önceki tedavimde kimyasal gebelik yaşadım değerim 25 le başladı 340 a kadar çıktı sonra kanamam başladı seni çok iyi anlıyorum ama forumlarda değeri düşük başlayıp 3-4 aylıkken beneğini kaybeden kürtaj olan insanların hikayesini okudukça kendi halime şükrettim.o yüzden sende sıkma canını rabbim doğru zamanda inşallah hepimize nasip ederSlm arkadaşlar benim tedavim malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı bu seferde Rabbim böyle nasip etti inşallah sizlerin güzel haberini alırım kalan embriyolar için mücadeleye devam edecem inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim sabır versin evliliğimin ikinci yılında peş peşe iki kez bende kimyasal gebelik yaşadım hemde kan değerlerim gayet yüksek olmasına rağmen şimdi tüp bebekle hamileyim dondurulmuş embriyo ile herşey çok güzel giderken kontrole gittiğimde 8+3 de bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı okadar çok bağırıp ağladımki anlatamam bugün 12 gün oldu kürtaj olalı acım azalıcak diye beklerken daha çok canım yanıyor bizi bizden başkası da anlamıyor şunu fark ettimki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor8.Gün test günümdü 22 cıktı 10.Gün 23 12.Gün 18e düştü
Azalıyor canım zaöan geçtikçe hepsi azalıyor Geçmiyor ama. Ben bebeğimi 18 haftalık iken kaybettim ve yaşadığım o süreç bütün anlarıyla Aklımda kazılı bir şekilde duruyor. Ama hayat devam ediyor Şu an ikinci tedavim deyim transfer oldum bugün 4. günüm bakalım sonuç ne olacak herşey nasip.Geçmiş olsun canım rabbim sabır versin evliliğimin ikinci yılında peş peşe iki kez bende kimyasal gebelik yaşadım hemde kan değerlerim gayet yüksek olmasına rağmen şimdi tüp bebekle hamileyim dondurulmuş embriyo ile herşey çok güzel giderken kontrole gittiğimde 8+3 de bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı okadar çok bağırıp ağladımki anlatamam bugün 12 gün oldu kürtaj olalı acım azalıcak diye beklerken daha çok canım yanıyor bizi bizden başkası da anlamıyor şunu fark ettimki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor
Rabbim sabır versin Sanada canım çok büyük bir acı dediğin gibi kısa bir sürede olsa yaşadığım her şey hafızamda unutması zor her gece rüyamda ekrandaki o son halini hiç unutamıyorum ilk üç gün hiç uyumadım yemek yiyemedim şimdi daha iyi uykularım ama acısı çok inşallah rabbim bu tedavinde kucağına alacağın sağlıklı evlatlar nasip etsinAzalıyor canım zaöan geçtikçe hepsi azalıyor Geçmiyor ama. Ben bebeğimi 18 haftalık iken kaybettim ve yaşadığım o süreç bütün anlarıyla Aklımda kazılı bir şekilde duruyor. Ama hayat devam ediyor Şu an ikinci tedavim deyim transfer oldum bugün 4. günüm bakalım sonuç ne olacak herşey nasip.
Azalıyor canım zaöan geçtikçe hepsi azalıyor Geçmiyor ama. Ben bebeğimi 18 haftalık iken kaybettim ve yaşadığım o süreç bütün anlarıyla Aklımda kazılı bir şekilde duruyor. Ama hayat devam ediyor Şu an ikinci tedavim deyim transfer oldum bugün 4. günüm bakalım sonuç ne olacak herşey nasip.
Amin. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu imtihan çok başka.Aynı durumun içinde olmayan yaşamayan anlayamaz bizi. Umarım kimse aynı durumları yaşamaz ve evlat hasreti çekmez.Rabbim sabır versin Sanada canım çok büyük bir acı dediğin gibi kısa bir sürede olsa yaşadığım her şey hafızamda unutması zor her gece rüyamda ekrandaki o son halini hiç unutamıyorum ilk üç gün hiç uyumadım yemek yiyemedim şimdi daha iyi uykularım ama acısı çok inşallah rabbim bu tedavinde kucağına alacağın sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canimmm çok üzüldüm çok senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordumGeçmiş olsun canım rabbim sabır versin evliliğimin ikinci yılında peş peşe iki kez bende kimyasal gebelik yaşadım hemde kan değerlerim gayet yüksek olmasına rağmen şimdi tüp bebekle hamileyim dondurulmuş embriyo ile herşey çok güzel giderken kontrole gittiğimde 8+3 de bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı okadar çok bağırıp ağladımki anlatamam bugün 12 gün oldu kürtaj olalı acım azalıcak diye beklerken daha çok canım yanıyor bizi bizden başkası da anlamıyor şunu fark ettimki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor
Canım inşallah bu defa sağlıkla kucaklarsın minigini Rabbim kucağıni doldursun inşallahhhhhAzalıyor canım zaöan geçtikçe hepsi azalıyor Geçmiyor ama. Ben bebeğimi 18 haftalık iken kaybettim ve yaşadığım o süreç bütün anlarıyla Aklımda kazılı bir şekilde duruyor. Ama hayat devam ediyor Şu an ikinci tedavim deyim transfer oldum bugün 4. günüm bakalım sonuç ne olacak herşey nasip.
Amin canım inşallahAmin. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu imtihan çok başka.Aynı durumun içinde olmayan yaşamayan anlayamaz bizi. Umarım kimse aynı durumları yaşamaz ve evlat hasreti çekmez.
Amin canım inşallah çok şükür pozitifti 5. Haftada keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydum minicikti kuzum üçüncü kontrole gittiğimde 8+3 de kalp atışı durmuştu hemde iki saat önce dünya başıma yıkıldı onca emek onca zahmet onca umut hepsi boşa gitti hala göbeğim mosmor kalçalarım delik deşik ama yavrum yok bana çok acı geldi bu durum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor rabbim sığındım ondan sabır istiyorum inşallah çabuk atlatırım bu durumuCanimmm çok üzüldüm çok senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordumen son pozitif olduğunu gördüm hayırlısı kuzum Rabbim tez zamanda kucağını doldursun hepimizin kulaklarımızı doldursun inşallah zamanla azalıyor acısı geçmiyor ama azalıyor iyiki diyorum iyiki Rabbim sabrını veriyor iyiki hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor zamanla seninde içindeki acı hafifleyecek Rabbim hepimizin kucaklarıni hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
beni değerim 52 iken bile idrarda çıkmamıştı umarım kan sonucu yanlıştır çünkü idrarda çıkıyorsa 100 ün üzerinde olması gerek diye biliyorumMerhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(
Zor kuzum çok çok zor ama malesef yapacak birşey olmayınca sabretmek düşüyor payımıza bende 4.denemede görmüştüm pozitifi yine de çok şükür bin şükür kısa sürdü ama çok şükür ki yaşadım o mutluluğu bizde 11 haftalık rutin kontrole gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu ve duralı 17 gün olmuş genetige yolladık kromozom bozukluğu çıktı kızımdaAmin canım inşallah çok şükür pozitifti 5. Haftada keseyi 6 haftalıkken kalp atışını duydum minicikti kuzum üçüncü kontrole gittiğimde 8+3 de kalp atışı durmuştu hemde iki saat önce dünya başıma yıkıldı onca emek onca zahmet onca umut hepsi boşa gitti hala göbeğim mosmor kalçalarım delik deşik ama yavrum yok bana çok acı geldi bu durum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor rabbim sığındım ondan sabır istiyorum inşallah çabuk atlatırım bu durumu
Canım en.kesin sonuç kan sonucu idrar yanıltıyor çok gördük emsalini ama kan testi yanıltmaz Rabbim kimsenin emeğini boş bırakmasın inşallahbeni değerim 52 iken bile idrarda çıkmamıştı umarım kan sonucu yanlıştır çünkü idrarda çıkıyorsa 100 ün üzerinde olması gerek diye biliyorum
Canım önce kana sonra idrara geçiyor inşallah artar değerin Allahtan umut kesilmez Rabbim hepimizin yüzünü güldürsüm 2 gün sonra tekrarla inşallah artar hayırlısı olsun cnmMerhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?