İnşallah kan sonucu yanlıştır bir kaçgün önce bir arkadaşada öyle olmuştu yanlış çıkmış ilk test ikinci normaldiMerhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(
Insaallah dedigin gibi olur insallah ki kan sonucu yanlıştir. Dr birakma idrarda ciktiysa birakma dedi. Kan verdigim yer testi tekrarla sınırda dedi. Insaallah tutunur yavrularim. Insaallah dedigin gibi olur.İnşallah kan sonucu yanlıştır bir kaçgün önce bir arkadaşada öyle olmuştu yanlış çıkmış ilk test ikinci normaldi
Hepsi birbirinden acı sınav dünyası diyorum elimizden başka bişey gelmiyor bizide bizden başkası anlamıyor rabbimden dileğim isteyen herkes evlat sahibi olsun sağlıklı sihatli inşallah benimkini genetiği yollamadılar zaten o gün aklımda başımda değildi patoloji ye yollamışlar oda temiz çıktıZor kuzum çok çok zor ama malesef yapacak birşey olmayınca sabretmek düşüyor payımıza bende 4.denemede görmüştüm pozitifi yine de çok şükür bin şükür kısa sürdü ama çok şükür ki yaşadım o mutluluğu bizde 11 haftalık rutin kontrole gittiğimizde öğrendik kalbinin durduğunu ve duralı 17 gün olmuş genetige yolladık kromozom bozukluğu çıktı kızımda
O şimdi cennetinde çok mutlu bunu bilmek beni rahatlatıyor eğer dogsaydi cehennemi yaşayacaktı
İnşallah canım bizide habersiz bırakma dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsunInsaallah dedigin gibi olur insallah ki kan sonucu yanlıştir. Dr birakma idrarda ciktiysa birakma dedi. Kan verdigim yer testi tekrarla sınırda dedi. Insaallah tutunur yavrularim. Insaallah dedigin gibi olur.
AMİN canım benim amin Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin evleri evlat cıvıltıları ile dolsunHepsi birbirinden acı sınav dünyası diyorum elimizden başka bişey gelmiyor bizide bizden başkası anlamıyor rabbimden dileğim isteyen herkes evlat sahibi olsun sağlıklı sihatli inşallah benimkini genetiği yollamadılar zaten o gün aklımda başımda değildi patoloji ye yollamışlar oda temiz çıktı
Transferimi oldum bekliyorum allah yardımcımız olsun
hayırlı olsun canım geri sayım başladı desene benimde periembe günü oldu transferim bugün 4.günüm sabırsızlıkla pazarın gelmesini bekliyorumTransferimi oldum bekliyorum allah yardımcımız olsun
Ateş düştüğü yeri çok yakıyor 5ay oldu ikizlerimi kaybedeli ikisinin yüzünü her anımı unutamıyorum hergün bi umutla beklerken yaşadığım o acı günü içimde tuttum kimseye diyemedim ama hayat devam ediyo dedik bu sefer böyle oldu acılarım yeniden filizlendi çok zor bi süreç yaşamayan bilmiyo Rabbime hamdolsun isyan eden kullarından etmesin bizi inşallah yarinlarimiz daha güzel olurGeçmiş olsun canım rabbim sabır versin evliliğimin ikinci yılında peş peşe iki kez bende kimyasal gebelik yaşadım hemde kan değerlerim gayet yüksek olmasına rağmen şimdi tüp bebekle hamileyim dondurulmuş embriyo ile herşey çok güzel giderken kontrole gittiğimde 8+3 de bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı okadar çok bağırıp ağladımki anlatamam bugün 12 gün oldu kürtaj olalı acım azalıcak diye beklerken daha çok canım yanıyor bizi bizden başkası da anlamıyor şunu fark ettimki ateş sadece düştüğü yeri yakıyor
Amin inşallah 5 aylık hamile iken bebeklerimi kaybettim acıyı çok derinden gördüm bi umut bunu bekledim kaç aydır oda nasipte böyleymiş hamdolsunbende bir önceki tedavimde kimyasal gebelik yaşadım değerim 25 le başladı 340 a kadar çıktı sonra kanamam başladı seni çok iyi anlıyorum ama forumlarda değeri düşük başlayıp 3-4 aylıkken beneğini kaybeden kürtaj olan insanların hikayesini okudukça kendi halime şükrettim.o yüzden sende sıkma canını rabbim doğru zamanda inşallah hepimize nasip eder
Amin canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizede inşallahAteş düştüğü yeri çok yakıyor 5ay oldu ikizlerimi kaybedeli ikisinin yüzünü her anımı unutamıyorum hergün bi umutla beklerken yaşadığım o acı günü içimde tuttum kimseye diyemedim ama hayat devam ediyo dedik bu sefer böyle oldu acılarım yeniden filizlendi çok zor bi süreç yaşamayan bilmiyo Rabbime hamdolsun isyan eden kullarından etmesin bizi inşallah yarinlarimiz daha güzel olur
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Rabbim 9 ay sonra kucağına almayi nasip etsin inşallahTransferimi oldum bekliyorum allah yardımcımız olsun
Nar suyu iç canım ben cok faydasını gördümBen bugun doktor kontrole gittim ve herzaman ki gibi kalinlasmadi moralim acayip bozuldu artik sinir krizi gecircem 7.5 kalinligi hoca birakma devam et dedi tekrar kontrole gitmem lazim 13 gun oldu kalinlasmadi bu saatten sonra zor kalinlasir ayni durumda olan varmi en iyi deger 10 olanmis kalinligi offf skldm artik ya
Nar suyu iç canım ben cok faydasını gördüm
Sen dene yinede canım ben kullandım kalınlaşmasında baya yardımcı olmuştuCok sagol canim benim faydasi olurmu ki ? 3 gunde
Canım öyle düşünme inşallah kalınlaşır ilaçlarını al bide nar suyu iç taze taze sık faydası olur belki bi kaç gün daha uzar ilaç kullanımın ama düzene girer inşallah moralini yüksek tut estrofemmi kullanıyorsun günde kaç iciyorsun bideBen bugun doktor kontrole gittim ve herzaman ki gibi kalinlasmadi moralim acayip bozuldu artik sinir krizi gecircem 7.5 kalinligi hoca birakma devam et dedi tekrar kontrole gitmem lazim 13 gun oldu kalinlasmadi bu saatten sonra zor kalinlasir ayni durumda olan varmi en iyi deger 10 olanmis kalinligi offf skldm artik ya
Sen dene yinede canım ben kullandım kalınlaşmasında baya yardımcı olmuştu
İlaç kullanıyor musunuz?Haftaya pazartesi kontrol ozamana kadar kalinlasirmi canim ya sinir oluom artik offf
Canım öyle düşünme inşallah kalınlaşır ilaçlarını al bide nar suyu iç taze taze sık faydası olur belki bi kaç gün daha uzar ilaç kullanımın ama düzene girer inşallah moralini yüksek tut estrofemmi kullanıyorsun günde kaç iciyorsun bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?