Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

İnşallah kan sonucu yanlıştır bir kaçgün önce bir arkadaşada öyle olmuştu yanlış çıkmış ilk test ikinci normaldi

İnşallah kan sonucu yanlıştır bir kaçgün önce bir arkadaşada öyle olmuştu yanlış çıkmış ilk test ikinci normaldi
Insaallah dedigin gibi olur insallah ki kan sonucu yanlıştir. Dr birakma idrarda ciktiysa birakma dedi. Kan verdigim yer testi tekrarla sınırda dedi. Insaallah tutunur yavrularim. Insaallah dedigin gibi olur.

Hepsi birbirinden acı sınav dünyası diyorum elimizden başka bişey gelmiyor bizide bizden başkası anlamıyor rabbimden dileğim isteyen herkes evlat sahibi olsun sağlıklı sihatli inşallah benimkini genetiği yollamadılar zaten o gün aklımda başımda değildi patoloji ye yollamışlar oda temiz çıktı

Insaallah dedigin gibi olur insallah ki kan sonucu yanlıştir. Dr birakma idrarda ciktiysa birakma dedi. Kan verdigim yer testi tekrarla sınırda dedi. Insaallah tutunur yavrularim. Insaallah dedigin gibi olur.
İnşallah canım bizide habersiz bırakma dua et bol bol rabbim hepimizin yardımcısı olsun

AMİN canım benim amin Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin evleri evlat cıvıltıları ile dolsun

Ateş düştüğü yeri çok yakıyor 5ay oldu ikizlerimi kaybedeli ikisinin yüzünü her anımı unutamıyorum hergün bi umutla beklerken yaşadığım o acı günü içimde tuttum kimseye diyemedim ama hayat devam ediyo dedik bu sefer böyle oldu acılarım yeniden filizlendi çok zor bi süreç yaşamayan bilmiyo Rabbime hamdolsun isyan eden kullarından etmesin bizi inşallah yarinlarimiz daha güzel olur

Amin inşallah 5 aylık hamile iken bebeklerimi kaybettim acıyı çok derinden gördüm bi umut bunu bekledim kaç aydır oda nasipte böyleymiş hamdolsun

Ben bugun doktor kontrole gittim ve herzaman ki gibi kalinlasmadi moralim acayip bozuldu artik sinir krizi gecircem 7.5 kalinligi hoca birakma devam et dedi tekrar kontrole gitmem lazim 13 gun oldu kalinlasmadi bu saatten sonra zor kalinlasir ayni durumda olan varmi en iyi deger 10 olanmis kalinligi offf skldm artik ya

Amin canım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah

Nar suyu iç canım ben cok faydasını gördüm

Canım öyle düşünme inşallah kalınlaşır ilaçlarını al bide nar suyu iç taze taze sık faydası olur belki bi kaç gün daha uzar ilaç kullanımın ama düzene girer inşallah moralini yüksek tut estrofemmi kullanıyorsun günde kaç iciyorsun bide

Canim cok sagol moral icin insallah gulum pazartesi haftaya kontrol yine gunde 3 iciyorum hoca cogaltmadida acaba ben 4 mi icsem ? 1 haftada kalinlasirmi ? Suan deger 7.5 ama 8 ve ustu ideal olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…