Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

bendede 29 ocakda transferim var rahim kalınlıgım 8.4 gayet iyi deci doktorum bkalamım ilk dondurulmus iki taze basarısız denemem var insallah bu tedavim hayırlısı ile sonuclanır

Canim cok sagol moral icin insallah gulum pazartesi haftaya kontrol yine gunde 3 iciyorum hoca cogaltmadida acaba ben 4 mi icsem ? 1 haftada kalinlasirmi ? Suan deger 7.5 ama 8 ve ustu ideal olan
Normalde ilk muanede böyle çıkıyor ama benim tedavi 17 gün sürdü 13.Gün felan gitmiştim sonrasında günde 6ya çıkarmıştı benim onun için sordum günde kaç iciyorsun diye transferden sonra bile kese görünene kadar 6 içmiştim keşke doktorun artırmayı secseymis

Canim cok sagol moral icin insallah gulum pazartesi haftaya kontrol yine gunde 3 iciyorum hoca cogaltmadida acaba ben 4 mi icsem ? 1 haftada kalinlasirmi ? Suan deger 7.5 ama 8 ve ustu ideal olan
Benim diğer tedavimdede bi süre sonra 6ya çıkarmıştı aklını karıştırmak istemen ama artırma yapması daha mantıklı birşey olurdu

Canım bem cumartesi günü kontrole gittim adetin 11.günü idi rahim kalınlığı 7ml Dr gayet iyi dedi günde 3 estrofem içiyorum aynen devam dedi 28 ocağa transfer için gün verdi adetin 21.gününe denk geliyor transfer rahim kalınlığında sınır 7 imiş zaten bekle bakalım inşallah transfer ertelenmez hayırlısı olsun arkadaşım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Canim hicbirsey anlamadim bende niye israrla 3 diyor ki birde bana simdi progesteron verdi bana dedi ki pazartesi gel duruma bakcaz degilse iptal edicez transferi bu nasil bir sacmaliktir ya , ya olur ya olmaz bakariz ne , ne umitlerle gidicem oraya sonra devam etmicek trannsfer derse o an ki psikolojim cok kotu olur hic dusunmuyorda bugun soyledim kendisine zaten olacaksa gelcem olmayacaksa gelmicem dedim sinirlendim artik

Yaaa gercekten mi iyi ozaman benimkide demi , ay insAllah allah razi olsun arkadasim icim rahatladi banada pazartesi gel transfere dedi duruma bakacakmis iyiyse edecekmis degilse bos eve doncekmisim cok sacma sinirlendim bi ton zaten benim suan ki kalinligim 7.6 acaba yukselirmi pazartesine kadar rahim kalinligi 10 olunca iyi tutuyormus ya sinirden guluyorum
Artik millet torun sahibi olcak ben daha cocuk icin ugrasiyorum yasim 29 bu arada

Sıkıntı yapma canım gayet iyi zaten ilaclara devam ediyoruz daha kalınlasır senin kalınlık benden iyi bana tekrar bakacağım bile demedi direk 28inde transfer var durum gayet iyi dedi
Canım ne yapalım geç olsun da güç olmasın kısmet benim de yaşım 28 oldu 9.yilima girdim benimle birlikte evlenenler 3.yü bile büyüttü ben artık sayamıyorum benimle evlenenleri bendn sonra evlenenleri artık sayamıyorum bile benimle aynı dönemde evlenenlerden kimse kalmadı çocuksuz nasip bu işler o zaman desene pazartesi birlikte transfer olup test için gün sayacaz Rabbim yüzümüzü güldürsun inşallah canım benim
Sende artık rahatla pazartesi gününe kadar rahim dahada kalinlasacak Allahın izniyle

Aaay evettt arkadasim insAllah birliktede pozitif haberini aliriz cok sagol ya allah razi olsun icim rahatladi suan nar suyuda aldim ondanda icicem ama dimes markasi 100% dogal olani bakalim hayirlisi hakkimizda benimde butun arkadaslarimin oldu diyorum ya onlar torun sahibi olcak bizim daha cocuk Allahim ya insAllah olur ikimizde hayirli sonuc alirim kuzum senindemi 28 ocak transfer bana birde progesteron verdi onada yarin baslamam lazim sana neler verdi

Persembe gunu ilk doktor kontrolum var, cok heyecanliyim ve tedirginim. Insallah kalp atisini duyabiriz. Ters bi sey olacak diye korkuyorum.

Canım evet benim de 28 Ocak transfer olacak hayırlısı ile bende mi nar suyu içsem acaba
Canım ben bugünden transfer 27 ocağa kadar prednol monodoks crinone jel progestan iğne coraspin içeceğim prednolu transferin 3.günü monodoksu transferden 1 gün önce bırakacağım gerisi devam edecek pozitif olursa 12 haftaya kadar devam dedi Dr bide ben transfer günü serum taktiracagim Dr gebelik olursa 3.aya kadar haftada bir yaptıracağımi söylüyor önceki denemede transfer günü transferin 6.günü kullandım sonuç pozitif olunca pozitiften 2 gün sonra ve kese gördüğüm gün kullandım bakalım Rabbim kucaklarimizi doldursun bebekleri almaya son 5 gün

Progesteron banada vermişti transfere kadar kullandım O bebeğin tutunup ilerlemesi için yardımcı olacak sen estrofemmi artır bence yan etkisi olsa benim merkezdeki herkese olurdu protokol hep aynı ilerliyor bence 3gunde artar nar suyuda ic

Adet oldum yineBu ay inş donrulmuş için tedaviye başlıyorum..21.günü rahim kalınlığı ölçümü yapılacak luccrin iğnelerine başlayacam..progestron iğneleri ne zaman başlanıyo acaba bana verilen çizrlgede lucrin ve esterıfen var

Ya insallah kuzum ya Allahim bizide sevindirsin senin endometri kac ? Birde o serumu bende duydum bende cok istiyorum faydasi olurmu acaba birde nerden alabilirim ismi nedir serumun ? Ben hocaya danistim biz yaptik cokta sonuc alamadik oyuzden yapmiyoruz artik dedi ama sen bulursan getir transfer sonrasi takariz dedi nerden bulabilirim

Insallah canjm benim kesinlikle yapcam sonucu haber ederim ben cumartesi tekrar kontrole gidicem bakalim kalinlasmismi diye insAllah kalinlasir Allahim artik bizede nasip etsin hayirlisiyla

Insallah canjm benim kesinlikle yapcam sonucu haber ederim ben cumartesi tekrar kontrole gidicem bakalim kalinlasmismi diye insAllah kalinlasir Allahim artik bizede nasip etsin hayirlisiyla
Kalınlaşır inşallah moralini yüksek tut biliyorsun bizim için moral çok önemli ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin banada doktor histeroskopi önerdi bu seferki işlemde tutunup bebekler geri bıraktı muhtemelen rahimde bi sıkıntı oluşmuş olabilir dedi bakmakta fayda var dedi ondan sonra tekrar transfer önerebilirim dedi

Endumetrium kalınlığı 7 dedi en son serumu ben almıyorum hastaneden veriyorlar ama sırf psikolojik olarak rahatlayalım diye alıyoruz yani kaziklandugimızı bile bile alıyoruz 800 lira alıyorlar 2 doza cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…