- 6 Aralık 2016
- 192
- 43
- 98
- 36
Kalınlaşır inşallah moralini yüksek tut biliyorsun bizim için moral çok önemli ben inanıyorum güzel haberlerle geleceksin banada doktor histeroskopi önerdi bu seferki işlemde tutunup bebekler geri bıraktı muhtemelen rahimde bi sıkıntı oluşmuş olabilir dedi bakmakta fayda var dedi ondan sonra tekrar transfer önerebilirim dedi
Endumetrium kalınlığı 7 dedi en son serumu ben almıyorum hastaneden veriyorlar ama sırf psikolojik olarak rahatlayalım diye alıyoruz yani kaziklandugimızı bile bile alıyoruz 800 lira alıyorlar 2 doza cnm
Evet canım pahalı ama işte merkez psikolojik baskı yapıyor zorlamiyor ama tutunmayı arttırici diyince psikolojik olarak baskı yapıyorlar hastayaHadi ya cok pahali o serum doktor nededi endometri kalinligina benim doktorum dusuk bir deger dedi 7.5 benimkiside oyuzden simdi nar suyuda ekledim onuda iciyorum normal olan 8/12 arasi diye duydum gecen ay kalinlasmadi iptal olmustu insAllah bu sefer kalinlasir
Evet canım pahalı ama işte merkez psikolojik baskı yapıyor zorlamiyor ama tutunmayı arttırici diyince psikolojik olarak baskı yapıyorlar hastaya
Kalınlık için Dr sınır 7 dedi 10 günde zaten artar dedi bakalım canım hayırlısıyla artar ve bu defa tutar inşallahhhh Rabbim isteyen bekleyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
Bende de taze olani tuttu hatta 3.deneme şansı yükseltmek için 3.gün 6 tane donduruldu cozdurup 5.güne birakacaklardi sadece 2 tane ćözulebildo onlarda 5.güne gidemedi bu denemede ilk defa 5.güne gelen oldu 5 tane 2 tane iyi kalitede transfer edildi 3 tanede orta kalitede donduruldu şimdi çözülecektir stresi başladı allahım tüp bebekte her aşama sıkıntılı korkulu artık son olsun bu defa sağlıkla kavuşalım inşallah gelişmeleri yaz bana cnmAmin canim vallaha herkes hamile cevremde hatta cocuklari olan var darisi bana dondurulmus embriyo daha iyi diyorlardi daha gormedim 4 kere dondurulmus yaptim 5.gun embriyosu bide hic tutunmadi taze olani tuttu bende
Progesteron banada vermişti transfere kadar kullandım O bebeğin tutunup ilerlemesi için yardımcı olacak sen estrofemmi artır bence yan etkisi olsa benim merkezdeki herkese olurdu protokol hep aynı ilerliyor bence 3gunde artar nar suyuda icDoktorunuz kim acaba??birde nar suyu ne zaman içmeliyim şuan adetim 21.günde iğneler başkayacak şimdiden başlanır mı nar suyuna..
9 yıl önce yaptırmıştım hicbir şey çıkmadı ayık iğne ile yapılan çok ağrılı bende öleceğim demiştim okadar agladimki ağrıdan beni düşük yaptı sandilardi bu sefer bayiltilacak inşallah bisey olmaz ama üst üste kayıp olunca işi riske atmak istemedi hayırlısı bakalımCanim banada yapmislardi yapisiklik varmi diye cunku birtanesini 8 haftalikken dusurdum birtanesi dis gebelikti onuda kanser hastalarina verilen igneyle yaptilar cok aglamistim agridan bacagim uyustu Allah onlarada sabir versin , cok kotu yakan bir igne artik bacagim felc oldu sanmistim cunku daha yasim genc diye kurtajla almak istemediler neticede histeroskopide birsey cikmadi cok sukur yapisiklik veya tikaniklik ama bir sekilde olmuyor yoruldum artik
Hayirlisi olsun inşallah iyi sonuçlar alirizhayırlı olsun canım geri sayım başladı desene benimde periembe günü oldu transferim bugün 4.günüm sabırsızlıkla pazarın gelmesini bekliyorum
Nar suyuna başla faydası olur tabii sen iğne vurulup tekrar adet görüpmü başlayacaksın benim doktorum kayseri memorialde arzu hanımDonrulmuş işi daha zor ve stresliymiş...3 basarız denemem oldu..bu 4. Olacaktı donruldu..rahim dinlendi belki bu kez tutar inşşş...Kün Feyekün
Ya ben de tansferden beri prednol kullaniyorum. Ilk transferim negatif oldugunda bana azaltarak biraktirmisti doktorum. Aniden birakmak yan etki yapiyormus. Sizde direkt mi kesiyor? Bi de bana soylenen asil transferden sonra onemli bu ilacin kullanilmasi. Rahim bebegi yabanci cisim gibi algilayip alerjik reaksiyon gosterip reddetmesin diye. Doktorunuz niye kesiyor acaba soyledi mi?Canım evet benim de 28 Ocak transfer olacak hayırlısı ile bende mi nar suyu içsem acaba
Canım ben bugünden transfer 27 ocağa kadar prednol monodoks crinone jel progestan iğne coraspin içeceğim prednolu transferin 3.günü monodoksu transferden 1 gün önce bırakacağım gerisi devam edecek pozitif olursa 12 haftaya kadar devam dedi Dr bide ben transfer günü serum taktiracagim Dr gebelik olursa 3.aya kadar haftada bir yaptıracağımi söylüyor önceki denemede transfer günü transferin 6.günü kullandım sonuç pozitif olunca pozitiften 2 gün sonra ve kese gördüğüm gün kullandım bakalım Rabbim kucaklarimizi doldursun bebekleri almaya son 5 gün
İnanbi fikrim yok canım ama önceki denemede de toplama işleminden sonra başladım transferin 3.günü bıraktım günde bir defa kullandım şimdi de öyle olacak verilen ilaç çizelgesinde bugün başlayıp transferden iki gün sonra bırakıyorum size ne zamana kadar kullanacaksiniz denildi cnmYa ben de tansferden beri prednol kullaniyorum. Ilk transferim negatif oldugunda bana azaltarak biraktirmisti doktorum. Aniden birakmak yan etki yapiyormus. Sizde direkt mi kesiyor? Bi de bana soylenen asil transferden sonra onemli bu ilacin kullanilmasi. Rahim bebegi yabanci cisim gibi algilayip alerjik reaksiyon gosterip reddetmesin diye. Doktorunuz niye kesiyor acaba soyledi mi?
Canım onun bi benzerini kullandım bende azaltarak bırakıyorsun Allah göstermesin bi anda bırakılması düşüğe neden olabilir demişlerdi ilk günler kalp atışına kadar 2 içtim sonra bi hafta bir sonraki bir hafta yarim sonraki bir hafta çeyrek içtim biraktimYa ben de tansferden beri prednol kullaniyorum. Ilk transferim negatif oldugunda bana azaltarak biraktirmisti doktorum. Aniden birakmak yan etki yapiyormus. Sizde direkt mi kesiyor? Bi de bana soylenen asil transferden sonra onemli bu ilacin kullanilmasi. Rahim bebegi yabanci cisim gibi algilayip alerjik reaksiyon gosterip reddetmesin diye. Doktorunuz niye kesiyor acaba soyledi mi?
Bir bildigi vardir doktorun demek ki. Ben pozitif sonucu alinca yarima dusurdu. Yaarin ilk kontrolum var. sanirim yarin soyleyecek ne zaman birakmam gerektigini.İnanbi fikrim yok canım ama önceki denemede de toplama işleminden sonra başladım transferin 3.günü bıraktım günde bir defa kullandım şimdi de öyle olacak verilen ilaç çizelgesinde bugün başlayıp transferden iki gün sonra bırakıyorum size ne zamana kadar kullanacaksiniz denildi cnm
9 yıl önce yaptırmıştım hicbir şey çıkmadı ayık iğne ile yapılan çok ağrılı bende öleceğim demiştim okadar agladimki ağrıdan beni düşük yaptı sandilardi bu sefer bayiltilacak inşallah bisey olmaz ama üst üste kayıp olunca işi riske atmak istemedi hayırlısı bakalım
Merhabalar uzun suredir takip ediyordum. Ancak kayit yaptirdim Bende 16 ocakta transfer oldum. Bugun 7. Gunum mide bulantim var sizlerde durumlar nedir
Keşke ama Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor sabır içinde bekleyecez narı taze sıkmak daha faydalı ama onuda iç inşallah şifa bulursun 7 kalinlikla tutani bilmiyorum ama dondurulmuş daha sağlıklı aslında taze transferde rahme tutunuyo ama bu kalinlasmadan dolayı düşükte oluyo aslında bu tedavi yöntemi daha doğrusu stres yapma bak bu seni çok etkiliyo negatif düşününce gerçekten kendini yıpratıyorsun herşey yolunda gidecek önce buna inan sonra bebeklerini al gel hayırlısı ile gününü say olurmu güzel düşünelim sonu güzel olsunAynen canim cok kotu o agri zaten cekilmez bir agri Allahim bidaha gostermesin insAllah , ya canim aklima takilan soru nar suyu aldim dimes 100% bi faydasi olurmu ki 4 gunde nekadar yukselir ki birde kafama takilan bizim gibi endometri kaljnligi 7 olanlar hamile kalabilmis mi dondurulmuslarla bende dondurulmuslar tutmuyor bana taze fayda etti off bilmiyorjm bazen bosa ugrasiyormusum gibi geliyor sanki hic olmicakmis gibi bu dert hamile kalirsak ayri bir dert keske bizde diger kadinlar gibi tedavisiz sorunsuz hamile kalabilsek
Canim o nar suyunu sabah aksam 1 bardak ic. Yanliz kabizlik yapiyor. Bol su icmeyi ihmal etmeAynen canim cok kotu o agri zaten cekilmez bir agri Allahim bidaha gostermesin insAllah , ya canim aklima takilan soru nar suyu aldim dimes 100% bi faydasi olurmu ki 4 gunde nekadar yukselir ki birde kafama takilan bizim gibi endometri kaljnligi 7 olanlar hamile kalabilmis mi dondurulmuslarla bende dondurulmuslar tutmuyor bana taze fayda etti off bilmiyorjm bazen bosa ugrasiyormusum gibi geliyor sanki hic olmicakmis gibi bu dert hamile kalirsak ayri bir dert keske bizde diger kadinlar gibi tedavisiz sorunsuz hamile kalabilsek
Hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberler al inşallah canımBir bildigi vardir doktorun demek ki. Ben pozitif sonucu alinca yarima dusurdu. Yaarin ilk kontrolum var. sanirim yarin soyleyecek ne zaman birakmam gerektigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?