bende 17 ocakta yaptırdım bugün 8.günüm ilk 5 gün kasık ve bel ağrım vardı ama 6.günden itibaren ağrılarım bitti şuan hiç bir sıkıntım kalmadı merakla pazar gününün gelmesini bekliyorumMerhabalar uzun suredir takip ediyordum. Ancak kayit yaptirdim Bende 16 ocakta transfer oldum. Bugun 7. Gunum mide bulantim var sizlerde durumlar nedir
Merhaba doktorum ceyrege dusurdu prednolu. Bir hafta ceyrek icicem sonra birakicam.Hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberler al inşallah canım
Aynen vardır bi bildiği her Dr un tedavi şekli farklı sonucuna değsin de hayırlısı ile inşallah
Bizlerede dua et taze anniş
Canim sen tranafer gunu nu de mi sayiyorsun bugun benim 8. Gunum ve 16 ocak transfer tarihimbende 17 ocakta yaptırdım bugün 8.günüm ilk 5 gün kasık ve bel ağrım vardı ama 6.günden itibaren ağrılarım bitti şuan hiç bir sıkıntım kalmadı merakla pazar gününün gelmesini bekliyorum
Keşke ama Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor sabır içinde bekleyecez narı taze sıkmak daha faydalı ama onuda iç inşallah şifa bulursun 7 kalinlikla tutani bilmiyorum ama dondurulmuş daha sağlıklı aslında taze transferde rahme tutunuyo ama bu kalinlasmadan dolayı düşükte oluyo aslında bu tedavi yöntemi daha doğrusu stres yapma bak bu seni çok etkiliyo negatif düşününce gerçekten kendini yıpratıyorsun herşey yolunda gidecek önce buna inan sonra bebeklerini al gel hayırlısı ile gününü say olurmu güzel düşünelim sonu güzel olsun
Umut her zaman var bak yıllardır bi hayalin peşindesin gerçek olacak inşallah sadece kafana takma bu seni olumsuz etkiliyo boşver herkesi bak benim herşey yolundaydı 5 ay hiç bir şekilde olumsuz bisey yaşamadım birgün bi huzursuzluk hissettim gittim bebeğimin suyu bitti dediler o gitti ama diğerinin hicbir problemi yokken o alınınca mecbur onuda aldılar nasip herşey inanki rahminde senin stresinden etkilenmesin gayet iyi bi durumda inşallah artacak değerinCok sagol kuzum destegin icin iste elimde degil artik moral bozuluyor ister istemez ama kafama takiliyor bu endometri kalinligi iyimi tutarmi diye herkesin 10/11/14 yani benim iki katim nerdeyse umudum azaliyor
pardon canım bugün 7.günüm benim pazar gününe inşallah test tarihim.nasılsın herhangi bir belirti var mıCanim sen tranafer gunu nu de mi sayiyorsun bugun benim 8. Gunum ve 16 ocak transfer tarihim
Canim ben 8. Gunumde pozitifi hem kanda hem idrarda ogrendim. Ama dondurulmus bunu belirtmek isterim :)))pardon canım bugün 7.günüm benim pazar gününe inşallah test tarihim.nasılsın herhangi bir belirti var mı
Canim benim de 7.8 di son kontrolde transfere kac gunun var oneride bulunsam sanaCok sagol kuzum destegin icin iste elimde degil artik moral bozuluyor ister istemez ama kafama takiliyor bu endometri kalinligi iyimi tutarmi diye herkesin 10/11/14 yani benim iki katim nerdeyse umudum azaliyor
Hayırlı uğurlu olsunnnn cok erken test yapmışsınız ya doktor asla öncesinde yapma dedi. Kaçıncı gün embriyosu idi ? Bir mi iki mi konuldu ?Canim ben 8. Gunumde pozitifi hem kanda hem idrarda ogrendim. Ama dondurulmus bunu belirtmek isterim :)))
canım tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu benimki 3.gün sanırım daha çıkmazCanim ben 8. Gunumde pozitifi hem kanda hem idrarda ogrendim. Ama dondurulmus bunu belirtmek isterim :)))
Canim benim de 7.8 di son kontrolde transfere kac gunun var oneride bulunsam sana
Umut her zaman var bak yıllardır bi hayalin peşindesin gerçek olacak inşallah sadece kafana takma bu seni olumsuz etkiliyo boşver herkesi bak benim herşey yolundaydı 5 ay hiç bir şekilde olumsuz bisey yaşamadım birgün bi huzursuzluk hissettim gittim bebeğimin suyu bitti dediler o gitti ama diğerinin hicbir problemi yokken o alınınca mecbur onuda aldılar nasip herşey inanki rahminde senin stresinden etkilenmesin gayet iyi bi durumda inşallah artacak değerin
Sana hiç bu kalınlaşma için kamera ile bakalım felan dediler mi bazılarına histeroskopi ile kamerayla bakıyorlar lazerle çizik atıyorlar pgt idi sanırım adi bazi yaptıran arkadaşlar oldu doktorun bi histeroskopi yapmalıCok zor kuzum gercekten cok uzuldum senin adina ama rabbim insallah bizede verir yoruluyoruz cunku Allahim sana insAllah tez vakitte ikiz verir canim benim birde sey sut buhari varmis faydasini gorenler olmus eger negatif olursa onu denicem maydonozlu sut buhari belki bizede bi faydasi olur
Sana hiç bu kalınlaşma için kamera ile bakalım felan dediler mi bazılarına histeroskopi ile kamerayla bakıyorlar lazerle çizik atıyorlar pgt idi sanırım adi bazi yaptıran arkadaşlar oldu doktorun bi histeroskopi yapmalı
Aaa senin transfer iptal mi oldu sağlık olsun kuzum sıkıntı yapma geç olsun da güç olmasın inşallahO nasil oluyor canim ? Bu arada benim tedavi iptal yani ben iptal ettirdim tup bebek doktor yapalim pazartesi dedi ama o konyada ben mersinde kontrollere gidiyorum ve mersindeki doktor yaptirma dedi tutma sansi cok dusuk dedi oyuzden iptal ettircem sinir oldum yine kalinlasmadi onu nezaman yaptirmam lazim peki cizik atilinca kalinlasirmi rahimim ?
T Turkugozlu canim sen mersinde isen adana baskentde neden denemedin orasida iyi bir merkez degilmi. Bi olumsuzluk mu yasadin yada duydu
Aaa senin transfer iptal mi oldu sağlık olsun kuzum sıkıntı yapma geç olsun da güç olmasın inşallah
T Turkugozlu canim sen mersinde isen adana baskentde neden denemedin orasida iyi bir merkez degilmi. Bi olumsuzluk mu yasadin yada duydu
Aaa senin transfer iptal mi oldu sağlık olsun kuzum sıkıntı yapma geç olsun da güç olmasın inşallah
Canım inan bilmiyorum benim kürtaj esnasında rahme çizikler attım dedi yani sırf o işlem için girmedim 2bucuk ay oldu ne kadar geçerli oluyor bilmiyorum bi yerde okumuştum 3 ay geçerli diyor ama bi arkadaş yaptırmıştı anestezisiz kesinlikle anestezi almadan yapmayın diyor ağrılı oluyormusCanim bu arada cizik nasil oluyor bana biraz detayli anlatirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?