Canım sıfırdan çok daha fazla ücretli değil mi neden onları imha ettiriyorsun bence imha ettirme ama yinede sen bilirsin her denemede iyi embriyo olusmayabiliyor o embriyoları tasıyabilirsin Rabbim senin için hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inşallah Rabbim çok aratmadan hatta tedaviye bile gerek kalmadan sağlıkla nasip etsin inşallahhhhhAynen canim kendim iptal ettim taze denicem kuzum bu sefer adetimi bekliyorum bu adetle birlikte , kiz bir kac doktora gittim bugunde gittim bu mersindeki doktorum cok iyi baska bitanesine gidiyorum bana dediki bu degerle tutmasi zor 7.5 kalinligi ben asilama bile yapmam bu degerle dedi simdi beni hazirlicak adanaya gidicem tedaviye bu sefer sifirdan yani konyadakinide istemiyorum embriyolari imha etsinler yol olarakta uzak ordaki doktorlarda iyi ama 2 oldu rahim kalinlasmiyor ustelik hic skntim yokkene basindan atiyolar arasan gecistiriyolar hemen bende orda devam etmeme karari aldim bugun
T Turkugozlu canim ben baskente guvenirim. Iyi doktorlari var esra, bulent iyidir ama yogundur biraz sabirla bekliycen ben esra hocanin hastasiyim 2 subatta basliyorum lucrin ile. Hemsireleri cok ilgilidir doktora heran ulasamazsin ama hemsirelere ulasirsin gerekli durumlarda esra hanim ile gorusursun. Esra hanim cok yogundur oranin sorumlusu cunku. Randevuyu bile ilk gidisin ise bayagi gec veriyorlar
Canım sıfırdan çok daha fazla ücretli değil mi neden onları imha ettiriyorsun bence imha ettirme ama yinede sen bilirsin her denemede iyi embriyo olusmayabiliyor o embriyoları tasıyabilirsin Rabbim senin için hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inşallah Rabbim çok aratmadan hatta tedaviye bile gerek kalmadan sağlıkla nasip etsin inşallahhhhh
Hayırlısı olsun canım bak sen önce git histeroskopi yaptır belki rahimde kalınlaşmayi önleyen bi durum var bu işlem sırasında kolay tutunma için çizik attırıyor bazı doktorlar adanada acıbademde yapar başkentte onların isimlerini duydum kesinlikle histeroskopi yaptırmadan transfer yaptırma bide dondurulmuş embriyoları tasitabiliyorsun araya verme git bu iki merkezle konuş durumunu izah edince zaten bilgili bi doktor histeroskopi isterO nasil oluyor canim ? Bu arada benim tedavi iptal yani ben iptal ettirdim tup bebek doktor yapalim pazartesi dedi ama o konyada ben mersinde kontrollere gidiyorum ve mersindeki doktor yaptirma dedi tutma sansi cok dusuk dedi oyuzden iptal ettircem sinir oldum yine kalinlasmadi onu nezaman yaptirmam lazim peki cizik atilinca kalinlasirmi rahimim ?
Hayırlısı olsun canım bak sen önce git histeroskopi yaptır belki rahimde kalınlaşmayi önleyen bi durum var bu işlem sırasında kolay tutunma için çizik attırıyor bazı doktorlar adanada acıbademde yapar başkentte onların isimlerini duydum kesinlikle histeroskopi yaptırmadan transfer yaptırma bide dondurulmuş embriyoları tasitabiliyorsun araya verme git bu iki merkezle konuş durumunu izah edince zaten bilgili bi doktor histeroskopi ister
T Turkugozlu canim acibademe ben hic gitmedim arastirdim ama. Ordaki doktor hakkinda adini unuttum hem iyi hem olumsuz yorumlar okumustum paranin önemli oldugunu soylemislerdi. Tabi ordanda olumlu sonuclar alip memnun olan kisilerde var. Baskentde sana gereksiz olan islem tahlil yapmazlar senle ayni zmanda esin icinde tahlil isterler. Esra hanim iyidir dedigim gibi. Onun dusunce su sekildedir gerekli olmadigi muddetce rahme yumurtaliga dokunmaz rezerv zarar gorur diye. Sen acibadem ile görüş icine sinerse oraya gidersin. Orda randevu skintisi olmuyor. Ama baskentde randevu skintili ilk gidislerde yogun doktordan istersen. Bizim bi arkadas istanbul ankara nin cok bilinen merkezlerinde tedavi oldu ama olmadi burda baskentde oldu cocuklari dogdu cok sukur. Tabi allah oyle nasip etmis doktorlar vesile. Benim ilk tup bebek denememden cocugum var cok sukur simdi kardes icin ugrasiyoruz 2 ayri ayri dondurulmus embriyo transferi yapildi negatif oldu. Simdi sil bastan basliyorum nasipse
Amin cumlemize insallahHayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah Rabbim 9 ay sonra kucağına almayi nasip etsin inşallah
Ben kullandım ama hiç böyle birşey hissetmedim canımBayanlar Protestan fitil kullanıyorum . Bugün transferin 5. Günü . Rahime fitili koyarken yumuşama hissettim . Sizde böyle bişey yaşadınız mı ben kendi kendime kuruyor muyum acaba yoksa hamilelik belirtisi mi
3. Gun embriyosuydu. 4 adet konuldu biriso illegal oldu. Hic embriyom olusmuyodu olani da koydular.Hayırlı uğurlu olsunnnn cok erken test yapmışsınız ya doktor asla öncesinde yapma dedi. Kaçıncı gün embriyosu idi ? Bir mi iki mi konuldu ?
Benim ki de 3. Gun kacinci gununuz oldu artikcanım tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu benimki 3.gün sanırım daha çıkmaz
Maşallah kaç tanesi tuttu Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahhh3. Gun embriyosuydu. 4 adet konuldu biriso illegal oldu. Hic embriyom olusmuyodu olani da koydular.
8. Gun 31.
10. Gun 118.43
12. Gun 246 degerlerim cok sukur tutundu minnaklarim
3. Gun embriyosuydu. 4 adet konuldu biriso illegal oldu. Hic embriyom olusmuyodu olani da koydular.
8. Gun 31.
10. Gun 118.43
12. Gun 246 degerlerim cok sukur tutundu minnaklarim
Canım Allah sabır versin benimde 5aylik ikizlerim gitti suyu bittiği için çok zor bir durum yaşamayan bilemez ben 3aylik dinlenmeden sonra transfer yaptırdım tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı histeroskopi yapıldı benim rahimde septum varmış düşük ve ikizlerimin su kaybı bu yüzdenmiş sebebi belli oldu şimdi iki adet dönemi geçirip bekleyecem tekrar transfer olacam gönül istiyor ikiz olsun diye ama hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucagimiza almak nasip olsun inşallah gönlümüzdekini yaşamak tekrar nasip olsun gönlünü ferah tut acıları çok büyük ben seni çok iyi anlıyorum bendede pıhtılaşma var iğnesini düzenli kullanınca inşallah hicbir sıkıntı olmaz benim doktorum ihmale aldı kullanmamı 2aydan sonra bırakırdı çok aksilik geldi başıma düşünmek istemiyorum artık o günleri iyi bi doktor bulmak lazım seni senin gibi anlıyanMerhaba kizlar ben sizi yeni kesfettim benim hic cocugum yok 15 senedir evlat hasretile yaniyorum tup bebek le gebe kaldim 2 tane 5. Embriyosu koydurdum malesef 3 aylik kaybetim kan pirtilasmasi yuzunde kurtajla aldilar onkadar kotuyumki aklimda cikmiyor iki tane dondurulmus embriyom var tekrar transfert olucam ama beklemem gerekiyor zaman gecmiyor ikizlerim gitti tekrar ikiz istiyorum ama olacagini pek sanmiyorum o sansim bir kere oldu kurtaj oldugum icin rahmimin eski hali almasi cok zamanimi alicak eski halini alirsa tabi simdi bekliyorum sizlerle bakalim kisnet teke de raziyim ama ikizlere cok alismtim onlarin acisini ikizlerle unututum tup bebekle benim yasadikalrimi yasayip ikizleri olan annler oldumu kurtaj sonrasi 3 aylik gebelikten sonra tup bebek titan oldumu burda dertleselim kizlar allahim hepilize nasip eder insalalh rahmin canim toplanmasi icin tabsiyeleri olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?