Hakkında hayırlısı Demekten başka birşey gelmiyor elden çok emek veriyoruz ama bi yerde Rabbim ol demen olmuyor inşallah pes etmeden devam edecez tek yolumuz bu bir gün güzel sonuçlar alacazSonuç negatif
Cok tskler ederim unarim sizinde bebeginiz tutunmustur alalhim kucakkarimizi bos birakmasinKızlar bugün test günüm kan verdim bekliyorum. Dilemcigim inşallah ikizleri sağlıkla olur bence hiç olmaz deme olumsuz düşünme cleksan verir yeni transferinde Dr benim bi arkadaşım pıhtılaşma yüzünden neler çekti hep düşük oldu. En son embriyolatini başka merkeze taşıtı çünkü o Dr cleksan vermiyordu. Şimdi 1 buçuk yasinda kızı var. Allahım sanada Çifter nasip etsin inşallah.
Sizede gecmis olsub bana 6 beklemek zor geliyor embriyolarimi alip baska yerde transfer etmek istiyorum 3. Ayib sonunda acil gecmiyor ama bu sefer tutmasa diye korkuyorum rahim filmi cektirecegim orda belli olurmu rahmin tutup tutmayscagiCanım Allah sabır versin benimde 5aylik ikizlerim gitti suyu bittiği için çok zor bir durum yaşamayan bilemez ben 3aylik dinlenmeden sonra transfer yaptırdım tutunma oldu ama düşükle sonuçlandı histeroskopi yapıldı benim rahimde septum varmış düşük ve ikizlerimin su kaybı bu yüzdenmiş sebebi belli oldu şimdi iki adet dönemi geçirip bekleyecem tekrar transfer olacam gönül istiyor ikiz olsun diye ama hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucagimiza almak nasip olsun inşallah gönlümüzdekini yaşamak tekrar nasip olsun gönlünü ferah tut acıları çok büyük ben seni çok iyi anlıyorum bendede pıhtılaşma var iğnesini düzenli kullanınca inşallah hicbir sıkıntı olmaz benim doktorum ihmale aldı kullanmamı 2aydan sonra bırakırdı çok aksilik geldi başıma düşünmek istemiyorum artık o günleri iyi bi doktor bulmak lazım seni senin gibi anlıyan
6 ay çok uzun gibi geliyo ama doktoruna güven kürtaj olunca 6ay ara verilmeyi uygun buluyorlar rahim filmi histeroskopi aynı inşallah bi sıkıntı çıkmaz rahmin toparlanmasını bekle ben ikizleri normal doğum yaptığım için 3 ay yeterli dedi doktorum 3 ay sonra tedaviye başladım sıfırdan iki ay sonra transfer edildi ortalama 5 ayı buldu sabır çok iyi anlıyorum ama 6 ayı bekle o sırada rahim filmine baktır tabiSizede gecmis olsub bana 6 beklemek zor geliyor embriyolarimi alip baska yerde transfer etmek istiyorum 3. Ayib sonunda acil gecmiyor ama bu sefer tutmasa diye korkuyorum rahim filmi cektirecegim orda belli olurmu rahmin tutup tutmayscagi
Kac tane transfer edildi benim tekrar ikiz tutma sansim olabilirmi 2 embriyom 5-6aa birde 4-5 ab acaba 3 mi koydursam diyorum ikizlerim burnumu titretiyor6 ay çok uzun gibi geliyo ama doktoruna güven kürtaj olunca 6ay ara verilmeyi uygun buluyorlar rahim filmi histeroskopi aynı inşallah bi sıkıntı çıkmaz rahmin toparlanmasını bekle ben ikizleri normal doğum yaptığım için 3 ay yeterli dedi doktorum 3 ay sonra tedaviye başladım sıfırdan iki ay sonra transfer edildi ortalama 5 ayı buldu sabır çok iyi anlıyorum ama 6 ayı bekle o sırada rahim filmine baktır tabi
Canım şansın yine olabilir ikiz için Rabbim nasip ederse benim bu transferde iki embriyo transfer edildi yine testte gebelik cıktı ama düştü dediğim gibi arastirilinca rahimdeki septum nedeniyle düşük yaşadım ikizlerde bu seferkilerde bu nedenle kaybettim nasipte varsa inşallah tekrar o duyguyu yaşayacağız biraz zaman ve sabır gerekiyorKac tane transfer edildi benim tekrar ikiz tutma sansim olabilirmi 2 embriyom 5-6aa birde 4-5 ab acaba 3 mi koydursam diyorum ikizlerim burnumu titretiyor
hayırlı olsun bebeğiniz nerede tedavi gördünüzMerhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım 6 tane dondulmuş 5. gün embriyosu vardı. 1 tane transfer edildi. ilk denememdi tuttu.( 6 yıllık özlem) Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Tez vakitte güzel haberlerinizi duyalım inşallah
ikizlere gebe kaldin kac ay aradan sonra transfer yaptin 3 embriyo dusnuyorum ikiz tutsn diye diger yandan 3 uz de cok olur haziran mayis buyuk ihtimal transfer olucakCanım şansın yine olabilir ikiz için Rabbim nasip ederse benim bu transferde iki embriyo transfer edildi yine testte gebelik cıktı ama düştü dediğim gibi arastirilinca rahimdeki septum nedeniyle düşük yaşadım ikizlerde bu seferkilerde bu nedenle kaybettim nasipte varsa inşallah tekrar o duyguyu yaşayacağız biraz zaman ve sabır gerekiyor
Sonuç negatif
Ikizlerden 3ay sonra tedaviye başladım dondurulmuş yoktu sıfırdan başladım tedaviye hormonlarım yükseldiği için transfere 2ay ara verdi doktorum yalnız benim ikizleri normal doğumla aldılar 3ay o yüzden yeterli dendi kürtaj olsaydı 6ay bekleyecektim bu transferimde kaçı tutunup düştü bilmiyorum gebelik değerim pozitifti sonra düşmeye başladı değer kanama ile vücut attı embriyolarım seninki gibi aa idi tutunmama için rahimde sorun olabilir diye histeroskopiye karar verdi doktorum iyikide olmuş yine olsa aynı şeyleri yaşayacaktım şimdide martin sonunu bulacak tekrar transferim rahim filmine baktır ama 6ay dinlenme süreni bekle ikinci bi kayıp yaşama cok zor oluyo ust üste acının yaşanmasıSen Iki kez mi
ikizlere gebe kaldin kac ay aradan sonra transfer yaptin 3 embriyo dusnuyorum ikiz tutsn diye diger yandan 3 uz de cok olur haziran mayis buyuk ihtimal transfer olucak
Embriyoların gayet iyi ikiz olma ihtimalin yuksek ama Rabbim nasip edecek üçünü transfer etsende nasipte olan olur bide üçü tutarsa senin sağlıklı bi gebelik yaşaman için sıkıntı sağlıklı düşün şuanda acın yeni ama zamana bırak gecmiyo ama bunla yaşamayı öğreniyorsun ikiz görünce içime bi acı oturuyor hala ama onlar için yasamaya mücadele etmeye devam ediyorum 6ayini atlat sağlığına kavuş ben inanıyorum o kadar iyi embriyolarla tekrar ikizlerine kavuşacaksınSen Iki kez mi
ikizlere gebe kaldin kac ay aradan sonra transfer yaptin 3 embriyo dusnuyorum ikiz tutsn diye diger yandan 3 uz de cok olur haziran mayis buyuk ihtimal transfer olucak
Canim allah herkese versin insallah benim ilk denememde taze tek embriyo transfer olmuştu ihtimal çok düşüktür ama allah mucizrmi verdi 3.5 yadinda kızım. 4 tanede 1. Kalite dondurulmuş vardı. Hepsini cozdurduler 5. Gün embriyolariydi çift transfer yaptılar dondurulmuslarin tutma ihtimali yüksek olduğundan çok inanmistim olacağına olmayınca yikildim. Kardeş istiyoruz yaza bidaha deneyeceğim en baştan kismetCanim hic uzulme burda bir cogumuzun ayni sorunu var bende cok uzuldum ama yapacak birsey yok ben 7 defa yaptim 2 kere tuttu ve husranla sonuclandi som 2 aydir dondurulmis icin deneme yapiyorum ondada rahim kalinlasmadi tedaviler iptal ama pes etmiyorum yola devam hormon testi yaptirdim sut hormon yuksek cikti simdi ilac kullaniyorum obur ay adetimde belli olur hersey
Amin benim negatif ama şükür bi kızım var ilk denememden.Rabbim herkese nasip etsinCok tskler ederim unarim sizinde bebeginiz tutunmustur alalhim kucakkarimizi bos birakmasin
Merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım 6 tane dondulmuş 5. gün embriyosu vardı. 1 tane transfer edildi. ilk denememdi tuttu.( 6 yıllık özlem) Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın. Tez vakitte güzel haberlerinizi duyalım inşallah
Teşekkür ederim istanbul bahçeçi umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm .hayırlı olsun bebeğiniz nerede tedavi gördünüz
Süreç eminim daha kolay olur adetin 2. Günü ile ilaçlara başlıyorsun beni 1 kere de kontrol etti biraz daha ilaç verdi o kontrolden 5 gün sonra transfer yapıldı. Bazı arkadaşları iki güne bir kontrol için cagiriyorlarmis. Kişiye göre de değişebilir. Allah yardımcın olsun tez vakitte güzel haberler alman dilegiyleBenimde 2 negatif taze transferim var
Şimdi ay sonu ilk adetimde dondurulmuş 5.gün ebriyolarım var onlarla başlıcam
Süreç daha mı kolay
Şehir dışından gelip gidiyorum
Fiyat ne orada oranın başarı oranı çok yüksekTeşekkür ederim istanbul bahçeçi umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?