Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Cok tskler ederim unarim sizinde bebeginiz tutunmustur alalhim kucakkarimizi bos birakmasin

Sizede gecmis olsub bana 6 beklemek zor geliyor embriyolarimi alip baska yerde transfer etmek istiyorum 3. Ayib sonunda acil gecmiyor ama bu sefer tutmasa diye korkuyorum rahim filmi cektirecegim orda belli olurmu rahmin tutup tutmayscagi

Sizede gecmis olsub bana 6 beklemek zor geliyor embriyolarimi alip baska yerde transfer etmek istiyorum 3. Ayib sonunda acil gecmiyor ama bu sefer tutmasa diye korkuyorum rahim filmi cektirecegim orda belli olurmu rahmin tutup tutmayscagi
6 ay çok uzun gibi geliyo ama doktoruna güven kürtaj olunca 6ay ara verilmeyi uygun buluyorlar rahim filmi histeroskopi aynı inşallah bi sıkıntı çıkmaz rahmin toparlanmasını bekle ben ikizleri normal doğum yaptığım için 3 ay yeterli dedi doktorum 3 ay sonra tedaviye başladım sıfırdan iki ay sonra transfer edildi ortalama 5 ayı buldu sabır çok iyi anlıyorum ama 6 ayı bekle o sırada rahim filmine baktır tabi

Kac tane transfer edildi benim tekrar ikiz tutma sansim olabilirmi 2 embriyom 5-6aa birde 4-5 ab acaba 3 mi koydursam diyorum ikizlerim burnumu titretiyor

Kac tane transfer edildi benim tekrar ikiz tutma sansim olabilirmi 2 embriyom 5-6aa birde 4-5 ab acaba 3 mi koydursam diyorum ikizlerim burnumu titretiyor
Canım şansın yine olabilir ikiz için Rabbim nasip ederse benim bu transferde iki embriyo transfer edildi yine testte gebelik cıktı ama düştü dediğim gibi arastirilinca rahimdeki septum nedeniyle düşük yaşadım ikizlerde bu seferkilerde bu nedenle kaybettim nasipte varsa inşallah tekrar o duyguyu yaşayacağız biraz zaman ve sabır gerekiyor

hayırlı olsun bebeğiniz nerede tedavi gördünüz

Sen Iki kez mi
ikizlere gebe kaldin kac ay aradan sonra transfer yaptin 3 embriyo dusnuyorum ikiz tutsn diye diger yandan 3 uz de cok olur haziran mayis buyuk ihtimal transfer olucak

Canim hic uzulme burda bir cogumuzun ayni sorunu var bende cok uzuldum ama yapacak birsey yok ben 7 defa yaptim 2 kere tuttu ve husranla sonuclandi som 2 aydir dondurulmis icin deneme yapiyorum ondada rahim kalinlasmadi tedaviler iptal ama pes etmiyorum yola devam hormon testi yaptirdim sut hormon yuksek cikti simdi ilac kullaniyorum obur ay adetimde belli olur hersey

Sen Iki kez mi

ikizlere gebe kaldin kac ay aradan sonra transfer yaptin 3 embriyo dusnuyorum ikiz tutsn diye diger yandan 3 uz de cok olur haziran mayis buyuk ihtimal transfer olucak
Ikizlerden 3ay sonra tedaviye başladım dondurulmuş yoktu sıfırdan başladım tedaviye hormonlarım yükseldiği için transfere 2ay ara verdi doktorum yalnız benim ikizleri normal doğumla aldılar 3ay o yüzden yeterli dendi kürtaj olsaydı 6ay bekleyecektim bu transferimde kaçı tutunup düştü bilmiyorum gebelik değerim pozitifti sonra düşmeye başladı değer kanama ile vücut attı embriyolarım seninki gibi aa idi tutunmama için rahimde sorun olabilir diye histeroskopiye karar verdi doktorum iyikide olmuş yine olsa aynı şeyleri yaşayacaktım şimdide martin sonunu bulacak tekrar transferim rahim filmine baktır ama 6ay dinlenme süreni bekle ikinci bi kayıp yaşama cok zor oluyo ust üste acının yaşanması

Sen Iki kez mi

Embriyoların gayet iyi ikiz olma ihtimalin yuksek ama Rabbim nasip edecek üçünü transfer etsende nasipte olan olur bide üçü tutarsa senin sağlıklı bi gebelik yaşaman için sıkıntı sağlıklı düşün şuanda acın yeni ama zamana bırak gecmiyo ama bunla yaşamayı öğreniyorsun ikiz görünce içime bi acı oturuyor hala ama onlar için yasamaya mücadele etmeye devam ediyorum 6ayini atlat sağlığına kavuş ben inanıyorum o kadar iyi embriyolarla tekrar ikizlerine kavuşacaksın

Canim allah herkese versin insallah benim ilk denememde taze tek embriyo transfer olmuştu ihtimal çok düşüktür ama allah mucizrmi verdi 3.5 yadinda kızım. 4 tanede 1. Kalite dondurulmuş vardı. Hepsini cozdurduler 5. Gün embriyolariydi çift transfer yaptılar dondurulmuslarin tutma ihtimali yüksek olduğundan çok inanmistim olacağına olmayınca yikildim. Kardeş istiyoruz yaza bidaha deneyeceğim en baştan kismet

Benimde 2 negatif taze transferim var
Şimdi ay sonu ilk adetimde dondurulmuş 5.gün ebriyolarım var onlarla başlıcam
Süreç daha mı kolay
Şehir dışından gelip gidiyorum

Ben daha yeni dondurulmuş transferi oldum benimki negatif inşallah sizinki pozitif olur tazeye göre daha kolay oluyor. Adetin 2. Günü Dr gittim 5 gün sonra bi daha gittim bi hafta sonra bi daha gittim 6 gün sonrada şehir dışına transfere gittim o arada ilaç filan kullandiriyorkar. Hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin.

Benimde 2 negatif taze transferim var
Şimdi ay sonu ilk adetimde dondurulmuş 5.gün ebriyolarım var onlarla başlıcam
Süreç daha mı kolay
Şehir dışından gelip gidiyorum
Süreç eminim daha kolay olur adetin 2. Günü ile ilaçlara başlıyorsun beni 1 kere de kontrol etti biraz daha ilaç verdi o kontrolden 5 gün sonra transfer yapıldı. Bazı arkadaşları iki güne bir kontrol için cagiriyorlarmis. Kişiye göre de değişebilir. Allah yardımcın olsun tez vakitte güzel haberler alman dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…