Araştırmalarıma göre dünya da başarı oranı olarak 3. Sırada. Tedavi ücreti kişiye göre değişiyor benimki sebebiz infertilite idi. Öyle çok ilaç filan ,ameliyat olmadım. Standart olarak 8000 hastaneye 500 doktora , sonra rahim dinlendirme oluyor 1200 kalan embriyolari 1 yıllığına dondurmak için 1900 , ilaçlara benim 2000 civarinda gitti. Ortalama minimum 12-13 bin TL gidiyor.Fiyat ne orada oranın başarı oranı çok yüksek
Anladım canım bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allah. Artık istanbulda oturmuyorum oturma giderdim benim ilk denemeden bi kızım var kardes istiyoruzAraştırmalarıma göre dünya da başarı oranı olarak 3. Sırada. Tedavi ücreti kişiye göre değişiyor benimki sebebiz infertilite idi. Öyle çok ilaç filan ,ameliyat olmadım. Standart olarak 8000 hastaneye 500 doktora , sonra rahim dinlendirme oluyor 1200 kalan embriyolari 1 yıllığına dondurmak için 1900 , ilaçlara benim 2000 civarinda gitti. Ortalama minimum 12-13 bin TL gidiyor.
Amin inşallah hayırlısı Allah gönlünüzün muradini versin.Anladım canım bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allah. Artık istanbulda oturmuyorum oturma giderdim benim ilk denemeden bi kızım var kardes istiyoruz
Amin canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra güzel haberler duyarız birbirimizdenMerhaba arkadaşlar benim durumlarda biraz karışık evliliğimzin ikinci yılında bana yapılan histereskopi sonucu altı ay arayla normal yoldan olan iki kimyasal gebeliğim var sonra birdaha olmayınca 4 kez aşılama yapıldı tüp bebek raporu alabilmek için mecburen katlandım tabiki sonuç hepsinde negatif bu arada 5 yıl geçti raporu alınca bahçeci umut tüp bebeğe gittim 5. Güne 6 tane embriyo kaldı 2 tane transfer oldu çok şükür kızım var bu tedaviden diğer 4 tanesi donduruldu biz geçen yıl tekrar denedik ama sil baştan yaptık aynı Dr fakat merkez değişikliği yapmıştı 5. Güne üç tane kaldı birini koydular tutmadı kasımda kalan iki donmuşu denedik biri tuttu fakat 9.haftada kalbi durdu ocak 9 da kürtaj oldum şimdi ilk dondurulmuşları denemek istiyorum benim drum üçüncü adette başlayabiliriz dedi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAmin canım çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra güzel haberler duyarız birbirimizden
Amin canım çokça amin..İnşallah rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cok sagol canim tskler insallah oyle olur ikizlerime kavusurum cunku tek dilegim o simdi hayirlisiyla icimi rahatlatirdin bende bugun ikiz gordum icim par Alan di ô kadar uzuldumki allahim bu acisi haffiflet dedim sanki zaman durmus biran once transfer olsun istiyorum ama zaman gecmiyor mayista veya haziranda baslicam rahmin kendini toplamasi icin neler yapmaliyim bilgin varmi neler iyi gelir rahmime kurtaj oldugum icin korkuyorum rahim duzelmicek diye rahim filmi cektirecem martta bir sorun olsa cikarmi rahim filminde rahim duzelmediye filan illaki 6 ayni beklemiyimEmbriyoların gayet iyi ikiz olma ihtimalin yuksek ama Rabbim nasip edecek üçünü transfer etsende nasipte olan olur bide üçü tutarsa senin sağlıklı bi gebelik yaşaman için sıkıntı sağlıklı düşün şuanda acın yeni ama zamana bırak gecmiyo ama bunla yaşamayı öğreniyorsun ikiz görünce içime bi acı oturuyor hala ama onlar için yasamaya mücadele etmeye devam ediyorum 6ayini atlat sağlığına kavuş ben inanıyorum o kadar iyi embriyolarla tekrar ikizlerine kavuşacaksın
Rahim filminde çıkar herşey canım ama bunuda işini bilen birine yaptır ben tüp bebek doktoruma yaptırdım yıllar önce yaptırmıştım ama rahimdeki septumu gözden kaçırmış hicde kaçırılacak birşey değil ama işini bilen biri daha iyi oluyor rahmin toparlanması için önce kendini toparla ruhsal durumumuzdan en çok etkilenen rahim oluyo malesef bide hazır yiyeceklerden uzak dur protein ağırlıklı beslen meyvelerden vitaminini almayı ihmal etme senin bebekler 3aylik ve kürtaj olduğu için en sağlıklı süreç 6 ayı beklemek oluyo haftası küçük olsa bide tek gebelik olsa okadar bekle demezlerdi belki ikizlerde rahim teke göre iki katı büyüyor sen bu süreçte filmine baktır yediklerine dikkat et narsuyu portakal suyu tüket inşallah bu sabrın sonunda Rabbim bizlere mükafatını verecekCok sagol canim tskler insallah oyle olur ikizlerime kavusurum cunku tek dilegim o simdi hayirlisiyla icimi rahatlatirdin bende bugun ikiz gordum icim par Alan di ô kadar uzuldumki allahim bu acisi haffiflet dedim sanki zaman durmus biran once transfer olsun istiyorum ama zaman gecmiyor mayista veya haziranda baslicam rahmin kendini toplamasi icin neler yapmaliyim bilgin varmi neler iyi gelir rahmime kurtaj oldugum icin korkuyorum rahim duzelmicek diye rahim filmi cektirecem martta bir sorun olsa cikarmi rahim filminde rahim duzelmediye filan illaki 6 ayni beklemiyim
Canım kaç aydır takip ediyorum gördüğüm kadarı ile dondurulmuş embriyo şansı daha yüksek rahim vücut dinlendiği için taze transferden başarı şansı daha yüksek oluyo bide 12 yıldır bakıyorum belirtiler kişiden kişiye değişiyor kimi hissediyor kimi hissetmiyor o yüzden ben çok belirtilere takılmıyorum yaniltadabiliyor tüm belirtiler olup gebelik olmayanida gördüm nasip herşeyDondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan transfer tutar mi birde dondurulmusun basari sansi taze transfere gore nedir
Canım kaç aydır takip ediyorum gördüğüm kadarı ile dondurulmuş embriyo şansı daha yüksek rahim vücut dinlendiği için taze transferden başarı şansı daha yüksek oluyo bide 12 yıldır bakıyorum belirtiler kişiden kişiye değişiyor kimi hissediyor kimi hissetmiyor o yüzden ben çok belirtilere takılmıyorum yaniltadabiliyor tüm belirtiler olup gebelik olmayanida gördüm nasip herşey
Bendede pko var o yüzden dondurulmuş bizim için daha iyi bu şekilde bizlerin tutunma olasılığı düşük hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınsagol cnm insan belirti arıyor işte bende pko oldugu içindoktorum donmusu onerdi nasip bakalımmm
bende hic belirti olmadi cnm. 5 tane taze transfer oldum tutmadi. 6.dondurulmus oldu ve tuttu cok sukur.Dondurulmusla hamile klanlar hic belirti olmadan transfer tutar mi birde dondurulmusun basari sansi taze transfere gore nedir
bende 17 ocakta yaptırdım bugün 8.günüm ilk 5 gün kasık ve bel ağrım vardı ama 6.günden itibaren ağrılarım bitti şuan hiç bir sıkıntım kalmadı merakla pazar gününün gelmesini bekliyorum
ay insallah belirti olmadıgı için kafama cok takıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum insallah hayırlı sonuclar alırızbende hic belirti olmadi cnm. 5 tane taze transfer oldum tutmadi. 6.dondurulmus oldu ve tuttu cok sukur.
İnsallah canim hic takma kafana rabbim nasip edicek olucakay insallah belirti olmadıgı için kafama cok takıyorum kötüyü düşünmek istemiyorum insallah hayırlı sonuclar alırız
Merhaba canım benim prolaktin yüksek bromoctiptin kullanıyorum yarım hap, dondurulmuş ve taze tedavisinde de ilacı kestirmedi doktorum hala hala kullanıyorum yani..Kizlar sut hormonu yuksek olan ve tedavi goren sonuc ne oldu ? Birdaha nezaman tup bebek yaptirdiniz kac ay ilac kullandiniz sut hormonu icin !!
Yaklaşik 5 yildir prolaktin ile ugrasiyorum ben dostinex kullaniyorum baya etkili bir ilac cok çabuk düsüruyor yuksekligini ilk hamileligimi dostinex kullandim ay kalmiştimKizlar sut hormonu yuksek olan ve tedavi goren sonuc ne oldu ? Birdaha nezaman tup bebek yaptirdiniz kac ay ilac kullandiniz sut hormonu icin !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?