Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Senin nezaman transferin oldu ? Benim gecen hafta cumartesi persembe sonuc ama hic umutlu degilim
Benimde pazar transfer oldum carsamba test gunum uzulme canim bak bende de hic bi belirti yok ne agri ne sanci hic bisey o kadr normalim ki gecen seferle.alakam yok yani ama hic uzme kendini ben uzmuyorum nasipte varsa olir diyorim hep onemlisi saglikla kucagina almak ve sonic negatifte olsa pes etmicem 2 ay sonra tedaviye en bastan baslicam cunki en son 2 dondurulmusum vardi ikisinide koydular.Allah hayirlisini versin bak boyle dusnup daha cok stres yapiyosun ve bu vucudumuzu kotu etkiliyo olumlu dusun insallh olucak de guzel hayaller kurmaya calis

Merhaba kizlar benimde transferden snra 6
Günüm iki gündür jelle beraber kahvemsi akintim oluyor bugunki pembesi gbi geldi ben kanama olmadigini düşünüyorum hemşire iğneye gecelim dedi sizin bu tarz bir durumunuz oldu mu
3.denememde olmuştu. 7.veya 8.gündü sanırım. Yerleşme kanamasıdır diye Proluton depot vurulmuştum ki ilk gebeliğimde hiç leke, kanama olmamıştı. Sonra bir süre geçti, lekelenme olmadı. 1 hafta sonra kese göründü ama kalp atışı duyulmadı. Boş gebelik yaşadığımı anladım. Lekelenmelerim tekrar başladı ve 7.haftada kürtaj oldum. Değerler ve kalp atışının duyulması çok önemli..doktora danış canım mutlaka..

Son düzenleme:
Igneye geçtik cnm olmadi heralde ama test gününe kadar mecbur artik varmis gbi ugrascaz

Olumsuz düşünme anne olacaksın sadece kafanı boşalt stres yapma inan bu durumlar çok etkiliyo

Canimm bilmem kacinci denemem artik 7.ci artik anne olmak istiyorum bende lutfen bana bol dua et pozitif sonuc alayim bende bu arada hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin oyy kuzum benim minik minik Allahim darisi bana ve isteyenlere

Dogru diyorsun tatlim benimkide son embriyolardi artik 7ci denemem oldugu icin moralim bozuluyor ister istemez Rabbim su mubarek ayda bizede nasip etsin kuzum

Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci dondurulmuş embriyo transferi olucak üç ay önce kalp durması sonucu kürtaj oldum şimdi 4 tane var ama kaliteleri çok iyi değil 3cc 3cc 3bc ve 1 şeklinde hepsi çözülecek cuma transfer var ama saat bile vermedi drum sabah ara durumları iyiyse saati konuşuruz dedi sizin kaliteleriniz nasıldı

Kizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?

Merhaba kizlar benimde transferden snra 6
Günüm iki gündür jelle beraber kahvemsi akintim oluyor bugunki pembesi gbi geldi ben kanama olmadigini düşünüyorum hemşire iğneye gecelim dedi sizin bu tarz bir durumunuz oldu mu
Benim tuttu çok şükür 5+5 hamileyim. İki gün önce pembe leke leke gibi peçeteye kan geldi. Progestan iğne kullandım çok şükür bir daha olmadı. Fakat kahverengi tortu ilaç ile geliyor minik minik arada. Bugün muayene oldum rahimde ve kese etrafında kanama görülmedi. Doktor jel tahriş ediyor olmalı dedi. Sizin de belki jel yüzündendir.

Benimkisi birisi 5BB digeri 3BC cnm

Canimm bilmem kacinci denemem artik 7.ci artik anne olmak istiyorum bende lutfen bana bol dua et pozitif sonuc alayim bende bu arada hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin oyy kuzum benim minik minik Allahim darisi bana ve isteyenlere
Aklımdasın inan her daim dua ediyorum inşallah güzel haberler duyarsın artik doğum günlerimizi sayalım hayırlısıyla bundan sonra iyi olacak

Kan verdiyseniz de sonuclari paylasirmisnz
Canım daha önce de yazdım burda 8.gün test yaptirmami söyledi merkezim 5.gün embriyosu olduğu için bende 7. Gün test yaptırdım 42.10 cıktı 9. Gün 96.84 cıktı 8. Gün idrar testi yaptım sabah ilk idrarimda 15dk sonra çizgi görünmeye başladı

Canım hakkında hayırlısı olsun aslında kalite durumları bahane Rabbim ol diyecek çok ümitsiz olup gebe kalanlarda oldu Rabbime sığınıp dua edelim ol desin inşallah

Kuzuuu senin belirtilerin oldumu baska hic ? Bana progesteron igne verdi 2 gune 1 yaptiriyorum ve hap ve estrofem
Coraspirin folik birde kalca bandi sana neler verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…