Şansın olmazmi canım 9un 5veya 6si kalsa süper senin için doktoruna yalnız bu tavrı söyle seninle bu şekilde konuşmaması gerek senin hastane hangisiKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Benim adet ağrılarım vardı ara ara batmalar ama sürekli değil göğüs hassasiyeti felan olmadı estrofem günde 6 coraspin1 deltacortil2 folbiol1 progestan fitil3 progestan iğne günde 1 oksapar 1 benim liste baya varKuzuuu senin belirtilerin oldumu baska hic ? Bana progesteron igne verdi 2 gune 1 yaptiriyorum ve hap ve estrofem
Coraspirin folik birde kalca bandi sana neler verdi
Insallah ya bende kanama olduğunu düşünmüyorum zaten 3 gün igne vurulcam sonra jele devam edicem biraz temizlensin dedi hemşire belki ondan geliyordur birikince oyle gelir dediBenim tuttu çok şükür 5+5 hamileyim. İki gün önce pembe leke leke gibi peçeteye kan geldi. Progestan iğne kullandım çok şükür bir daha olmadı. Fakat kahverengi tortu ilaç ile geliyor minik minik arada. Bugün muayene oldum rahimde ve kese etrafında kanama görülmedi. Doktor jel tahriş ediyor olmalı dedi. Sizin de belki jel yüzündendir.
Sıkma canini belki daha kanına karismamistr erken gebelik mi yaptin yoksa normal testten miAz once idrar testi yaptn hic bisey cikmadi bugun 8.gunum 5.gun embriyosu konmustu
Idrar icin cok erken oyle yapipta uzme kendini cikmamasi normal 10.gun dene ama sabh kalktigindaki ilk idrarinla yap. bana gore 10.gunde erken idrar icin ama oyle dene en azindan.Az once idrar testi yaptn hic bisey cikmadi bugun 8.gunum 5.gun embriyosu konmustu
Si
Sıkma canini belki daha kanına karismamistr erken gebelik mi yaptin yoksa normal testten mi
Banada oksapar verdi kuzum sisti karnim iyice bezeler olustuBenim adet ağrılarım vardı ara ara batmalar ama sürekli değil göğüs hassasiyeti felan olmadı estrofem günde 6 coraspin1 deltacortil2 folbiol1 progestan fitil3 progestan iğne günde 1 oksapar 1 benim liste baya var
Bu saatte doğruyu vermeyebilir canım canını sıkma bak oğlumda 11.gün test yaptırdım 10.gün idrar negatif cıktı çok üzülmüştüm ama tutunmuş yavrum boşuna hırpaladım kan testini görmeden umudunu yitirme idrarda en iyi sonuç sabah cikiyo oda her zaman olmuyoAz once idrar testi yaptn hic bisey cikmadi bugun 8.gunum 5.gun embriyosu konmustu
Aynen karnım vurdugum yerler morardı çok sıkıntı ama 9 ay mecburum vurmayaBanada oksapar verdi kuzum sisti karnim iyice bezeler olustu
Aynen karnım vurdugum yerler morardı çok sıkıntı ama 9 ay mecburum vurmaya
Çok şükür bende razıyım Rabbim sağlıkla kavustursunda herşey geçici bende evde yatmıyorum sürekli ev işleri ne derken geciyo zaman akışına bıraktım bu seferAman gulum tutsunda raziyim sen neler yapiyosun evde vallaha butun gun uyumuyorum evde geziniyorum ben hep of sigarada iciyorum stressten malesef.. cok kotu biliyorum ama napim
Sigarayı çok içme yinede stresinden anlıyorum içersin ama mümkün mertebe az tutAman gulum tutsunda raziyim sen neler yapiyosun evde vallaha butun gun uyumuyorum evde geziniyorum ben hep of sigarada iciyorum stressten malesef.. cok kotu biliyorum ama napim
Benimde aynisi yaa bezeler varBanada oksapar verdi kuzum sisti karnim iyice bezeler olustu
Sigara icme canim ya sigara aklina grldikce su ic bol bol yada netten bir diziye basla oyle izle kafan dagilsin ben oyle yapiyorum dusunmemek icin dizi izliyorum film bakiyorum sigara icme ama olumsuz etki yapiyoAman gulum tutsunda raziyim sen neler yapiyosun evde vallaha butun gun uyumuyorum evde geziniyorum ben hep of sigarada iciyorum stressten malesef.. cok kotu biliyorum ama napim
Öyle düşünme Rabbim vakti zamanını bekliyordur bizimde çok problemimiz yok benim sonradan pko oluşumu oldu ama yumurtlamam vardı sebep bulamadılar bir oğlum var tüp bebek yolu ile oldu şimdi kese görmek için beklemedeyim hayırlısı inşallah duamizi tam edelim sağlıklı sıhhatlice bebeğine kavuştursun insallahMerhaba kızlar. Benim de 2 negatifim var. Rahim filmim tekrarlandı, kromozom testi yapıldı eşimin de benim de hiçbir problemimiz yok. 2 adet embriyom kaldı bayramdan sonra transfer düşünüyorum inşallah, benim durumumda olup hamile kalabilen var mı? Kendimi çok çaresiz hissediyorum..
Çok teşekkür ederim canım tuttum peki benim ilk denemeden 9 yaşında bir kızım var kardeşi olsun dedik gecen yıl ikinci denemeyi yaptık taze tutmadı üçüncü dondurulmuş tuttu fakat ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum hiç birinde bana kalite ile ilgili bir şey dememişlerdi ilk defa söylenince kafam karıştı ayrıcada korktumBenimkisi birisi 5BB digeri 3BC cnm
Transferimin 7.gunumdeyim canim üc gun sonra kan testi vericem ilk embriyom 5AA idi bunlar farkli ama doktorum belli olmaz diyor bazen tutmaz dedigin embriyo tutuyo diyo bakalim hayirlisi insallh tutarlarÇok teşekkür ederim canım tuttum peki benim ilk denemeden 9 yaşında bir kızım var kardeşi olsun dedik gecen yıl ikinci denemeyi yaptık taze tutmadı üçüncü dondurulmuş tuttu fakat ocak ayında kalbi durdu kürtaj oldum hiç birinde bana kalite ile ilgili bir şey dememişlerdi ilk defa söylenince kafam karıştı ayrıcada korktum
Aynen karnım vurdugum yerler morardı çok sıkıntı ama 9 ay mecburum
Merhaba kızlar. Benim de 2 negatifim var. Rahim filmim tekrarlandı, kromozom testi yapıldı eşimin de benim de hiçbir problemimiz yok. 2 adet embriyom kaldı bayramdan sonra transfer düşünüyorum inşallah, benim durumumda olup hamile kalabilen var mı? Kendimi çok çaresiz hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?