Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Sigara icme canim ya sigara aklina grldikce su ic bol bol yada netten bir diziye basla oyle izle kafan dagilsin ben oyle yapiyorum dusunmemek icin dizi izliyorum film bakiyorum sigara icme ama olumsuz etki yapiyo

Dogru diyorsun canim birde tuhaf olan ne biliyormusun ilkinde ictim tuttu digerlerinde icmedim tutmadi saka gibi sinirden artik guluyorum artik 7.ci defa olunca sinir sistemim bozuldu iyice az iciyorum ama napim stressten oluyor
Nekadar dikkatli davransam okadar olumsuz en iyisi bosvermek supriz olsun tutarsada

Kizlar saolun destek icin ama kan da verdim az once 0.1 cikmis

Zaten benimde negatif olcak hissediyorum simdiden moral yine 0 oyuzden sirf o son 2 donmus yapilsin diye yaptirdim tazeye baslicam sonucu suan bile gorebiliyorum negatif diye cunku son 6 denenem hep negatifti ama uzulme Allahtan umut kesilmez bak beni ornek al beterin beteri var

Insallh canim tutar sen yine tutabildigin kadar tut icmemeye calis zor biliyorum ama sen daha iyi bilirsin hayirlisiyla insallh pozitifleri goruruz

Zaten cift embriyo konmustu simdiye kadr yukselmesi gerekirdi en azindan 10 yada 20 cikmasi lazimdi ama 3.denemem de olmadi yine kabullenmek lazim

merhaba arkadaslar bende ilk denemede cok sukur hamile kaldim
dondurulmus 5. gun embriyosuydu
opudan sonra hemen transfer olsaydim cok zor olurdu opunun ertesi gun sistim resmen kabizlik vs agrim oldu
ertesi aya dinlenmis vucut ve kafayla daha hazir oldugumu dusunuyorum
tibbi olarakda verilen ilaclar rahmi inceltiyormus o yuzden tutunma biraz daha zor oluyormus bi arkadasim da rahim dinledirme yapilmadi oda hamile simdi
rabbim herkese nasip etsin insallah

Oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Rahim dinlendirme derken ? Zaten donmuslarda rahim dinleniyor igneyle rahimi yoruyorsun

Bence taze donmustan daha iyi 5 donmus negatif ve 1 taze negatif 1 taze tuttu amaan vallaha alistim artik millet torun sahibi olcak ben daha cocukla ugrasiyorum rabbim gunah yazmasin ama insanin morali bozuluyor vallaha ama hic uzulme pes etmek yok yola devam

Insallah ya bende kanama olduğunu düşünmüyorum zaten 3 gün igne vurulcam sonra jele devam edicem biraz temizlensin dedi hemşire belki ondan geliyordur birikince oyle gelir dedi
Jel de çok tortu oluyor evet Her şey bebişler için Allahım hepimizinkini bağışlasın. Sağlıkla gelsinler

Benim 5 tane embriyom olmuştu. İlkinde tek koydular tuttu. İkincide iki tane hiç tutunmadı şimdi de iki tane koyuldu bir kese gördük çok şükür. 5 tane ile bile 3 defa denedik senin maşallah 9 tane inşallah ilk denemende kucağına alırsın bebişini canım

Canım sen hep kendini taze transfer tutuyo dondurulmuş tutmuyo diye sartliyorsun bilemiyoruzki neyin ne zaman olacağını iki taze transferimin biri tuttu 3dondurulmus transferin ikisi tuttu biri kimyasal oldu dondurulmuş her zaman avantaj sana histeroskopi yapilmadimi en son yaptiracaktin

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim büyük vardır bir hayır hiç bir kelimenin anlamı yok Rabbim senin için doğru zamanı bekliyor demekki ama gününde bir daha test yaptır ne olur ne olmaz birçok kez böyle süprizler gördük

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne guzel insallah sag salim dogarsin canim 9 embriodan daha kaci kalacak 3 gune bilinmiyor umarim kaliteleri iyi olur ve guzel sonuclar aliriz :)

Doktor gerek duymadi kuzum rahimin tam olmasi gerektigi gibi saglikli yumurtaliklarinda dedi bir bayanin olmasi gerektigi gibi dedi yapmadi oyuzden daha once yaptirmistim onun sonuclarinida gostermistim tazede daha cok tutan olmus diye okudum amaan nebilim kafam karisti artik vardir vakti zamani herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…