Sigara icme canim ya sigara aklina grldikce su ic bol bol yada netten bir diziye basla oyle izle kafan dagilsin ben oyle yapiyorum dusunmemek icin dizi izliyorum film bakiyorum sigara icme ama olumsuz etki yapiyo
Kizlar saolun destek icin ama kan da verdim az once 0.1 cikmis
Insallh canim tutar sen yine tutabildigin kadar tut icmemeye calis zor biliyorum ama sen daha iyi bilirsin hayirlisiyla insallh pozitifleri goruruzDogru diyorsun canim birde tuhaf olan ne biliyormusun ilkinde ictim tuttu digerlerinde icmedim tutmadi saka gibi sinirden artik guluyorum artik 7.ci defa olunca sinir sistemim bozuldu iyice az iciyorum ama napim stressten oluyor
Nekadar dikkatli davransam okadar olumsuz en iyisi bosvermek supriz olsun tutarsada
Hemen uzulme bazen gec yukselebiliyo test gununde bidaha yaptrKizlar saolun destek icin ama kan da verdim az once 0.1 cikmis
canimm valla cok sevindim topiklerde goruyordum hep rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinBen de 1 Nisan’da dondurulmuş embriyo transferi olacağım, aşırı heyecanlıyım.
merhaba arkadaslar bende ilk denemede cok sukur hamile kaldim
dondurulmus 5. gun embriyosuydu
opudan sonra hemen transfer olsaydim cok zor olurdu opunun ertesi gun sistim resmen kabizlik vs agrim oldu
ertesi aya dinlenmis vucut ve kafayla daha hazir oldugumu dusunuyorum
tibbi olarakda verilen ilaclar rahmi inceltiyormus o yuzden tutunma biraz daha zor oluyormus bi arkadasim da rahim dinledirme yapilmadi oda hamile simdi
rabbim herkese nasip etsin insallah
canimm valla cok sevindim topiklerde goruyordum hep rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Jel de çok tortu oluyor evetInsallah ya bende kanama olduğunu düşünmüyorum zaten 3 gün igne vurulcam sonra jele devam edicem biraz temizlensin dedi hemşire belki ondan geliyordur birikince oyle gelir dedi
Benim 5 tane embriyom olmuştu. İlkinde tek koydular tuttu. İkincide iki tane hiç tutunmadı şimdi de iki tane koyuldu bir kese gördük çok şükür. 5 tane ile bile 3 defa denedik senin maşallahKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Canım sen hep kendini taze transfer tutuyo dondurulmuş tutmuyo diye sartliyorsun bilemiyoruzki neyin ne zaman olacağını iki taze transferimin biri tuttu 3dondurulmus transferin ikisi tuttu biri kimyasal oldu dondurulmuş her zaman avantaj sana histeroskopi yapilmadimi en son yaptiracaktinBence taze donmustan daha iyi 5 donmus negatif ve 1 taze negatif 1 taze tuttu amaan vallaha alistim artik millet torun sahibi olcak ben daha cocukla ugrasiyorum rabbim gunah yazmasin ama insanin morali bozuluyor vallaha ama hic uzulme pes etmek yok yola devam
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim büyük vardır bir hayır hiç bir kelimenin anlamı yok Rabbim senin için doğru zamanı bekliyor demekki ama gününde bir daha test yaptır ne olur ne olmaz birçok kez böyle süprizler gördükKizlar saolun destek icin ama kan da verdim az once 0.1 cikmis
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinmerhaba arkadaslar bende ilk denemede cok sukur hamile kaldim
dondurulmus 5. gun embriyosuydu
opudan sonra hemen transfer olsaydim cok zor olurdu opunun ertesi gun sistim resmen kabizlik vs agrim oldu
ertesi aya dinlenmis vucut ve kafayla daha hazir oldugumu dusunuyorum
tibbi olarakda verilen ilaclar rahmi inceltiyormus o yuzden tutunma biraz daha zor oluyormus bi arkadasim da rahim dinledirme yapilmadi oda hamile simdi
rabbim herkese nasip etsin insallah
Aynı şeyden bahsediyo dondurulmuşta ohss durumu için rahmi dinlendiriyorlar ya veya ilaçların etkisi kalkması içinOncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin Rahim dinlendirme derken ? Zaten donmuslarda rahim dinleniyor igneyle rahimi yoruyorsun
Ne guzel insallah sag salim dogarsin canim 9 embriodan daha kaci kalacak 3 gune bilinmiyor umarim kaliteleri iyi olur ve guzel sonuclar aliriz :)Benim 5 tane embriyom olmuştu. İlkinde tek koydular tuttu. İkincide iki tane hiç tutunmadı şimdi de iki tane koyuldu bir kese gördük çok şükür. 5 tane ile bile 3 defa denedik senin maşallah9 tane inşallah ilk denemende kucağına alırsın bebişini canım
Canım sen hep kendini taze transfer tutuyo dondurulmuş tutmuyo diye sartliyorsun bilemiyoruzki neyin ne zaman olacağını iki taze transferimin biri tuttu 3dondurulmus transferin ikisi tuttu biri kimyasal oldu dondurulmuş her zaman avantaj sana histeroskopi yapilmadimi en son yaptiracaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?