Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Yazmayınca merak etmiştik...

amin hepimizin tamamına erdirsin rabbim isteyenlere versin.doktora bile ancak müjde vermiş gibi oldum 2. ye arayamadım.bugün arayacağım.genelde 2 günde bir tahlile devam ettiriyor doktorlar sanırım. aile sağlık merkezlerine kayıt mı oluyoruz acaba şuan iş yerinde kimseye söylemedim. tedavi gördüğümü söylediklerime test günüm gelmedi dedim.nazardan korkuyorum.hiç çaktırmıyorum.kese yada keseleri görsem kalpleri duysam belki o zaman söylerim.Allahım dualarımı kabul ettiğin için şükürler olsun.

amin hepimizin tamamına erdirsin rabbim isteyenlere versin.doktora bile ancak müjde vermiş gibi oldum 2. ye arayamadım.bugün arayacağım.genelde 2 günde bir tahlile devam ettiriyor doktorlar sanırım. aile sağlık merkezlerine kayıt mı oluyoruz acaba şuan iş yerinde kimseye söylemedim. tedavi gördüğümü söylediklerime test günüm gelmedi dedim.nazardan korkuyorum.hiç çaktırmıyorum.kese yada keseleri görsem kalpleri duysam belki o zaman söylerim.Allahım dualarımı kabul ettiğin için şükürler olsun.

Hayırlı olsun sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin süreci. ama bu kadar nazardan korkarsan gelir seni bulur. Bence aklına getirme öle negatif şeyleri çok

kızlar blastokist transferine göre bu tarih çıktı.öyle yazdım.midem yanıyor ara ara.göğüslerim şaşırttı beni burada belirtilerde araştırırken çoğu hamile bayanların göğsü açımakta az çok.çok hafif farkettim.gözlerim uykudan kalkmış gibi şiş dudaklarımda.sağ bebeklerin olduğu yerde yumurtlama zamanı olan doluluk ve hafif ağrı girip çıkar. ileriye doğru şekillendikçe daha çok artıyor bhcg etkileri de daha artıyor değil mi ?

Hayırlı olsun sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin süreci. ama bu kadar nazardan korkarsan gelir seni bulur. Bence aklına getirme öle negatif şeyleri çok
kese ve kalbi duyunca söylemek isterim aslında fakat bi kaç arkadaşa dedim tedavi olduğumu bir daha da fazla konuşmadık öyle kaldı.zaten ben koruyayım diye düşündükçe.dışarıdan eve gelemiyorum istediğim gibi beslenemiyorum.var ya canım dha şimdiden tuzlu ekşi turşu gibi şeylere bayılıyorum.tadı çok güzel geliyor.tatlı yağlı şeyleri yesem bile içim bi tuhaf oluyor.bulantı da şimdilik araba yolculuğu sırasında içi bi tuhaf olur ya insanın öyle gibi burada çok şiddetlilerini okuyunca hiç öyle değilmiş diyor insan.

Hayırlısı olsun canım çok sevindim. Allah kucağında göstersin inşallah. Ben doktoruma sormuştum başka doktora gittim diyelim yada bişey oldu acile gittim nasıl hesaplıcam diye. Doktorum kendisi bana son adet tarihi çıkardı buna göre olacak demişti. Normal olduğum adetten 2gün önceyi söylemişti. Daha çok erken öyle belirti ararsan geçmez hamilelik sana. Ben hiçbişey yaşamadım çok ümİtsiz gitmiştim kan vermeye. Doktor bekle falan dedi Yok ki bebek beklemicem sonuç çıkınca ararım sizi demiştim. Tam bindim arabama eve gidiyorum internetten kontrol edeyim dedim şok oldum sonucu görünce. O nedenle dinleme vücudunu canım bence tabi

Canm belirtiler icin biraz erken bn 8 haftada basladi bnde cok şiddetli bulantilar iştehszlik herseyden tiksinme oldu cok sukur suan bulantilar azaldi ama mide yanmasi basladi ne olursa olsun butun belirtiler hamileligin ozelligi Allah nasip etmis ya bize hamile kalmayi kadin herseye dayanir kadinlarin guclu oldugu hamile kaldiktan sonra ogrendim Allah isteyen herkese nasip etsin hic bsy den korkma hamileligin tadini cikart

Aynen canım hiçbir belirtim Yoktu 8 haftaya kadar. Sadece çok uyuyordum. Ama 8 haftayla birlikte öğürtüm çok olmaya başladı.Belirti olmayınca hamile moduna giremedim. Eşim hep kızıyordu biraz dikkat et,yavaş yürü,ağır kaldırma,şuraya yat biraz. Unutuyordum hamile olduğumu ta ki 8 haftaya kadar. Çok şükür öyle çok değil ama oluyor arada. Millet diyor ya başım döndü gözüm karardı acaba hamile miyim. Baş dönmesi göz kararması bile 8.haftada bir kere oldu. O nedenle hiç tahmin ettiğim gibi bişey değilmiş hamilelik

Daha yeni basliyo canm o bas donmeleri goz kararmalari olur ilerli zamanlarda bn cok siddetli belertiler gecirdim ogurmeler yeni yeni yok olmayi basladi kusmalardan acilde sabahladim ama cok sukur artk arada bi bulantim oluyo ama mide yanmasi basladi istehem hic acilmadi hemn hmn herseyden tiksindim o da gecmedi herkesde ayni olucak diye bsy yok belkide sende kolay gecer bunyeden bunyeye degisiyor ya ama ne olursa olsun cok guzel bi duygu bnde ilk baslarda hamile olduguma inanamadim ultrasonda gormezsem inanmazdim hatta suanda bazen unutuyorum inşallah tekmelerini hissetsem rahatlicam Allah sanada kolay saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin tadini cikart

benim şuan iştahım açık.türk kahvesi içiyorum sabah bir fincan.

bir ayım daha var o zaman canım.kan sulandırıcıda kullanıyorum ya aklıma geliyor benim kanım koyu çorba gibi heralde sulandırıp beslenmiş oluyor çocuk yada çocuklar.bu akşam çok heyecanlıyım belki doktor bana vitamin hapı başlatır çağırır.kese için kalp için.

Canm cok ozur dilerim ama nasl bi doktor o ya ne viramini yaziyo ne yasak olan seyleri soyle bnm doktorum kahve icme demisti cok canin cekerse bir haftada iki fincan icebilirsin demisti niye sana hic bsy soylemiyo anlamadim

Canm cok ozur dilerim ama nasl bi doktor o ya ne viramini yaziyo ne yasak olan seyleri soyle bnm doktorum kahve icme demisti cok canin cekerse bir haftada iki fincan icebilirsin demisti niye sana hic bsy soylemiyo anlamadim
evet enteresan da bu akşam bir konuşayım olmazsa gebelik takibini burada bi yerde yaptırırm.fakat her doktor değişik şey söylediği için ürkütüyorlar insanı o yüzden dertlere karmaktansa yapan doktora gitsem mi diyorum.

ayrıca şuan estrofem kan sulandırıcı progestan 200mg harici.
1.5 tane 25mglık euthrox sabah aç.
günde 2 defa glukofen 1000mg kullanıyorum.

Glukofeni bana transfer gunu yasaklamisti doktorum bnde eutirox kullaniyordum sabah.ac karina 1 tane bide vitamin kullaniyorum suan kac sulandriciyi uc aylikken biraktrdi sen kahve bitki caylardan uzak dur

gözünaydın
inşallah hayırla sağlıkla alırsın kucağına

Glukofeni bana transfer gunu yasaklamisti doktorum bnde eutirox kullaniyordum sabah.ac karina 1 tane bide vitamin kullaniyorum suan kac sulandriciyi uc aylikken biraktrdi sen kahve bitki caylardan uzak dur
3-4 gündür içiyordum uzak duracağım da kutu süt alsam uyuklamam mı iş yerinde.susamlı çubuk yada normal çubuk kraker alıyorum kan şekerim düşerse bastırsın diye. şekerli bisküvi çikolatamsı şeyleri gözüm görmüyor.şu transferden beri yediğim ay çekirdeğinin haddi hesabı yok.yumurtaya da yönelmem lazım da ancak 5 e kuruyorum saati kalkıp progestan fitili koyuyorum evden çıkmadan koyarsam faydası olmuyor. hemen atıyor vücut yatmak lazım.sonra 6:50 de kalkıyorum. iş için hazırlanıp giyiniyorum.o uyurgezer ruh hali ile ilaçlarım iğnem çantamda mı onu kontrol ediyorum.aslında simit poğaca yemezdim diyet ekmeği yerdim.fakat artık yetmiyor. bende 1 simit alıyorum.artık yanına bişeyler koyarsam koyuyorum.pet bal tereyağ mı alsam?haşimato olduğu için ve gizli şekerim olduğu için doktorum ilaçlarımı bıraktırmadı.haşimatolulara yeni beslenme tarzı bulmuşlar.akdeniz anemisi hastalarının yaptığı glutensiz diyetler.haşimatolulara da iyi geliyormuş ama hamileyim içimi tutacak şeylere ihtiyacım var.2dilimden fazla diyet ekmeğide iyi değil.simit çubuk kraker susamlı çubukta unlu mamul.bu işler baya karışık işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…