Amin teşekkür ederim.Rabbim isteyenlere kısa sürede nasip etsin.bu bekleyiş içinde olanlar kavuşup mutluluk sevinçle çekmiş oldukları üzüntüleri silinsin amin.gözünaydın
inşallah hayırla sağlıkla alırsın kucağına
Sen genede yediklerine dikkat et araştr hamilelikte ne yenilir nelere dikkat etmek lazim ona gore hareket et3-4 gündür içiyordum uzak duracağım da kutu süt alsam uyuklamam mı iş yerinde.susamlı çubuk yada normal çubuk kraker alıyorum kan şekerim düşerse bastırsın diye. şekerli bisküvi çikolatamsı şeyleri gözüm görmüyor.şu transferden beri yediğim ay çekirdeğinin haddi hesabı yok.yumurtaya da yönelmem lazım da ancak 5 e kuruyorum saati kalkıp progestan fitili koyuyorum evden çıkmadan koyarsam faydası olmuyor. hemen atıyor vücut yatmak lazım.sonra 6:50 de kalkıyorum. iş için hazırlanıp giyiniyorum.o uyurgezer ruh hali ile ilaçlarım iğnem çantamda mı onu kontrol ediyorum.aslında simit poğaca yemezdim diyet ekmeği yerdim.fakat artık yetmiyor. bende 1 simit alıyorum.artık yanına bişeyler koyarsam koyuyorum.pet bal tereyağ mı alsam?haşimato olduğu için ve gizli şekerim olduğu için doktorum ilaçlarımı bıraktırmadı.haşimatolulara yeni beslenme tarzı bulmuşlar.akdeniz anemisi hastalarının yaptığı glutensiz diyetler.haşimatolulara da iyi geliyormuş ama hamileyim içimi tutacak şeylere ihtiyacım var.2dilimden fazla diyet ekmeğide iyi değil.simit çubuk kraker susamlı çubukta unlu mamul.bu işler baya karışık işler.
şuan eski mesajlara bakmadım sen mi demiştin başka arkadaş mı demişti hatırlayamıyorum çörek otu yağı içtiğim gün artık yerleşme günümüydü tam bilemiyorum bi daha bıraktım içime sinmedi.bırakınca ertesi gün hemen kesildi leke vs. Allaha şükür.Sen genede yediklerine dikkat et araştr hamilelikte ne yenilir nelere dikkat etmek lazim ona gore hareket et
ayrıca şuan estrofem kan sulandırıcı progestan 200mg harici.
1.5 tane 25mglık euthrox sabah aç.
günde 2 defa glukofen 1000mg kullanıyorum.
Kızlar, önceki hamileliğimde tüp bebek tedavisine başlamadan önce polikistikoverden dolayı "glucophage850" kullanıyordum. Tüp bebek tedavi sürecinde de kesmeyelim demişti doktorum. Glukofen ile aynı ilaç yani. Bu ilacı hamilelikten sonra da bir süre daha kullanmıştım. Bu tedavide kullanmadık ama bu ilacı. Türk kahvesi konusunda da şunu söyleyeyim. Üstüne basa basa şunu söylediler bana:Glukofeni bana transfer gunu yasaklamisti doktorum bnde eutirox kullaniyordum sabah.ac karina 1 tane bide vitamin kullaniyorum suan kac sulandriciyi uc aylikken biraktrdi sen kahve bitki caylardan uzak dur
Doktordan doktora degisiyo bana glukofeni biraktrmadan onca bi takim yestler yaptrdi sonrada biraktrdi kan sulandriciyide rutin testler var onu yaptktan sonra biraktrdi yani kanda bi sknti gormezse biraktiyo kahve bitki cay asitli icecegi banada soylemisti dikkatli olmak lazim artk iki kisi icin besleniyoruz canmKızlar, önceki hamileliğimde tüp bebek tedavisine başlamadan önce polikistikoverden dolayı "glucophage850" kullanıyordum. Tüp bebek tedavi sürecinde de kesmeyelim demişti doktorum. Glukofen ile aynı ilaç yani. Bu ilacı hamilelikten sonra da bir süre daha kullanmıştım. Bu tedavide kullanmadık ama bu ilacı. Türk kahvesi konusunda da şunu söyleyeyim. Üstüne basa basa şunu söylediler bana:
"Şu 5 tane şey yasak:
1-Taze nane
2-Maydanoz
3-Kola ve asitli içecekler
4-Kahve
5-Bitki çayları
Canınız çok çok çekerse, haftada 1 fincan kahve içebilirsiniz" demişlerdi. Kan sulandırıcı iğneyi öncekinde ben doğuma kadar kullanmıştım, bunda da sordum yine doğuma kadar kullanılacakmış. Bunların kullanımı doktordan doktora değişiyor ama folikasiti şu zamana kadar vermemesi çok garip. Doktorun folikasit vermezse eğer hatırlat bence. Umutmuş olabilir...
bana hiç bişey demedi çok yatma dedi.Kızlar, önceki hamileliğimde tüp bebek tedavisine başlamadan önce polikistikoverden dolayı "glucophage850" kullanıyordum. Tüp bebek tedavi sürecinde de kesmeyelim demişti doktorum. Glukofen ile aynı ilaç yani. Bu ilacı hamilelikten sonra da bir süre daha kullanmıştım. Bu tedavide kullanmadık ama bu ilacı. Türk kahvesi konusunda da şunu söyleyeyim. Üstüne basa basa şunu söylediler bana:
"Şu 5 tane şey yasak:
1-Taze nane
2-Maydanoz
3-Kola ve asitli içecekler
4-Kahve
5-Bitki çayları
Canınız çok çok çekerse, haftada 1 fincan kahve içebilirsiniz" demişlerdi. Kan sulandırıcı iğneyi öncekinde ben doğuma kadar kullanmıştım, bunda da sordum yine doğuma kadar kullanılacakmış. Bunların kullanımı doktordan doktora değişiyor ama folikasiti şu zamana kadar vermemesi çok garip. Doktorun folikasit vermezse eğer hatırlat bence. Umutmuş olabilir...
bişeyi yoktur canım sen rahatsan rahat hissediyorsan.artık küçük bir insan o.2 aylıktan sonra konuşmak lazımmış sanırım anne babasının sesine aşına olması için. bazen incelemek için kıpırdasın diye az bir parça çikolata yada tatlı bir şeyler yediriliyormuş annelere.Kizlar dua edin konturolum var bugun gastaneye gidiyorum ne olur dua edin
Canım inşallah iyi haberlerle gelirsin... Benim de yarın kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı canım... Gelince haber ver bize deKizlar dua edin konturolum var bugun gastaneye gidiyorum ne olur dua edin
Mrb canm tedavin hayirli olsun simdi hic bi belirti hissetmezsin agrilar dışında inşallah guzel sonuc alirsin mutlu edersin biziKızlar herkese meraba , rabbim inşallah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder
Pazartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu , bugün 4. gün ama hiç bir belirti hissetmiyorum , hamile kalan arkadaşlar kaçıncı günden sonra ne gibi belirtiler hissetmeye başladılar ??
Gözün aydın canım. Maşallah bebişeKizlar ben ciktim cok sukur hersey yolunda yalniz bn 17 haftalik diye biliyordum 16 haftalikmis
Bu konuda pek bilgili degilim canm inşallah hersey gonlune gore olur yeni transfer olan arkadaslar var onlar daha iyi biliyorlarArkadaslar transfer islemi icin az once arandim. Bugun saat 4 te klinikte bekleniyorum. Sekreter hanim hbr verdi. Bilgi alamadim. Embriyolarim 3. Gun dondurulmuş tu. Dun yani crs gunu sabah çözüldü. Bugun transfer. Bu embriyolar 4. Gunmu 5. Gun embriyosumu oluyor bu durumda. Lütfen bilgi verirmisiniz
Teşekkür ederim canm ya icim rahatladi bu arada kan ilaci yazdi drm bana kan ilaci kullanan varmi aranizdaGözün aydın canım. Maşallah bebişe
Bilemiyorum canım ilk defa duydum. Ben hep çözüldüğü gün transfer oluyor sanıyordum. İnşallah sağlıkla olumlu sonuçlanır tedavin. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alır büyütürsün inşallah...Arkadaslar transfer islemi icin az once arandim. Bugun saat 4 te klinikte bekleniyorum. Sekreter hanim hbr verdi. Bilgi alamadim. Embriyolarim 3. Gun dondurulmuş tu. Dun yani crs gunu sabah çözüldü. Bugun transfer. Bu embriyolar 4. Gunmu 5. Gun embriyosumu oluyor bu durumda. Lütfen bilgi verirmisiniz
Transferin hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olur. Benim transfer sonrası ilk zamanlarda kasıklarda batma ve ince nokta şeklinde bir yerde ağrı oluyordu. Ayrıca gaz problemi vardı. Biraz da gögüslerde hafif sertlik olmuştu. Ama herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Hiç bir belirti de olmayabilir canım. Bunlara kafayı takma. Stresten uzak dur...Kızlar herkese meraba , rabbim inşallah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder
Pazartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu , bugün 4. gün ama hiç bir belirti hissetmiyorum , hamile kalan arkadaşlar kaçıncı günden sonra ne gibi belirtiler hissetmeye başladılar ??
benim belirtilerim 5. 6. günden sonra başladı.bebeklerin transfer edildiği tarafı az çok hissetmişsindir.o taraflarda arasıra iğne batmaları oluyor.kasıklarında bazen gaz sıkışması hissi oluyor ama hafif.aynı adete yakın benim ağzımın tadı daha artar.daha yediklerimin tadı hoşuma gitti. 5.6. günden sonra artık çörekotu yağından yada yerleştiğinden 2 gün hafif lekelendim geçti.embriyoların olduğu sağ taraftaki böbreğim ağrıdı.Kızlar herkese meraba , rabbim inşallah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder.Pazartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyo transferim oldu , bugün 4. gün ama hiç bir belirti hissetmiyorum , hamile kalan arkadaşlar kaçıncı günden sonra ne gibi belirtiler hissetmeye başladılar ??
aynı dr a mı göründün bazen 16+5 vs yi saymadan 16 haftalık demiş olabilirler.Kizlar ben ciktim cok sukur hersey yolunda yalniz bn 17 haftalik diye biliyordum 16 haftalikmis
Evet canm ayni doktora kendi doktoruma gittim 16+3 birmi oyle bsy soyledi ama hatırlamıyorum ama icim rahatladi yabenim belirtilerim 5. 6. günden sonra başladı.bebeklerin transfer edildiği tarafı az çok hissetmişsindir.o taraflarda arasıra iğne batmaları oluyor.kasıklarında bazen gaz sıkışması hissi oluyor ama hafif.aynı adete yakın benim ağzımın tadı daha artar.daha yediklerimin tadı hoşuma gitti. 5.6. günden sonra artık çörekotu yağından yada yerleştiğinden 2 gün hafif lekelendim geçti.embriyoların olduğu sağ taraftaki böbreğim ağrıdı.
aynı dr a mı göründün bazen 16+5 vs yi saymadan 16 haftalık demiş olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?