Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Ne tahlili istedi tekrar testmi yaptr dedi

Sordun mu canım peki folikasit kullanayım mı diye? Belki unutmuştur doktor. Normalde gebelik istendiğinde normal yolla bile gebelik olsa hamilelikten 3 ay önce başlanıyor folikasite. Senin doktoru benim kafam almadı valla

Canım sen embriyolar dondurulduktan sonra beslenmene dikkat ettin mi benim transfere daha var nasıl beslenmeliyim eylül sonu gibi olur transfer
Transferden once yedigime dikkat etmedim zaten transferden once yasak olan bsy yoktu ilaclarin etkisinden aten yemk yiyemiyordum dogru duzgun transferden sonra elime kagit verdiler beslenme ilac igne programi ona gore hareket ettim canm suan rahatlikle istedigin seyi yiyebilirsin trnasferden sonrada istedigin seyi yersin ama bitki cay kahve sigaradan uzak durmalisin bide çig ete çiplak ellerinle dokunmamalisin iyi pismemis yumurta et yememelisin

Sordun mu canım peki folikasit kullanayım mı diye? Belki unutmuştur doktor. Normalde gebelik istendiğinde normal yolla bile gebelik olsa hamilelikten 3 ay önce başlanıyor folikasite. Senin doktoru benim kafam almadı valla
benimde aşmıyor gidip kendim alsam.kafana göre neden aldım olur.

Canım sen embriyolar dondurulduktan sonra beslenmene dikkat ettin mi benim transfere daha var nasıl beslenmeliyim eylül sonu gibi olur transfer
öncesinde kimse dikkat edemiyor ama haşlanmış yumurta iyi geliyor.tereyağ bal.

benimde aşmıyor gidip kendim alsam.kafana göre neden aldım olur.

öncesinde kimse dikkat edemiyor ama haşlanmış yumurta iyi geliyor.tereyağ bal.
Bence siz folic asite bir an önce başlayın. Doktorlar gebelikten 3 ay önce başlanmasını uygun görüyorlar. Hangi dr a gitsem direkt folic asit verdi. Ben 1.5 senedir kullanıyorum. Tüp bebek doktorum da tedaviye başladığımızda vermişti. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Yine de siz bilirsiniz.

kızlar bende haşimato olduğu için kolestrolümde diye simit yemiyordum.fakat diyet ekmeği ile de olmuyor. hemen acıkıyorum.çalışıyorum sabah erken saatte işteyim.bir kaç gündür simit alıyorum fakat fazlası zarar.ne yiyeyim öğle yemeğine kadar beni tutsun.evde sıkıntım olmuyordu ama işe giderken oluyor maalesef.

doğru söylüyorsunuz.yumurta da hafta içi tüketemiyorum.taze haşlanmış yumurta da iyi geliyor bana.

CANIM çok sağol ol çiğ ete dokunmak nasıl bir zarar veriyor acaba ? Et yemeği yapamam transfer sonrası o zaman.iyi ki bayram transferden önce :) sigara içmiyorum kahve de nadiren içerim bitki çayını da o zaman birakirim

Ben transferden bir hafta önce bir dolu bir boş taze ananas suyu içtim eşim sıktı sürekli. Transfer olduktan sonrada bir gün ananas suyu bir gün havuç suyu ta ki teste kadar. Bunun dışında haftada 3 gün et 2 gün balık ve 2 gün sebze tükettim. Bol bol kabak çekirdeği yedim tuzsuz. Mutlaka tavsiye ederim. Bende bunları tüp bebekle hamile kalan birinden duymuştum.

TAMAM canım sağol bende adet olunca başlayayım hatta adetten bi hAfta sonra oluyor değil mi çünkü transferi adetin 20.günü yapıyorlarmış ananas i transfer sonrası çok onermiyorlar ama çok kişi kullanmış az olunca sorun olmuyor sanırım

Öyle çok değil zaten bir su bardağı falan sıkıyordu eşim

Çiğ etde toxsiplazma enfeksyonu kana karisabilir diye ciplak elle dokunmaman lazim bn etli yemk yaptim eldivenle yaptim arkadasin dedigi gibi havuc suyu cok iyi ananasda ama fazla kacinmamak sartiyle icebilirsin canm

kızlar çok düşündüm. pzt tahlil verip dr u arayıp öyle folik asit alıcam yada soracağım.

Kızlar bugün kalp atışlarını duyabilmek için gittik. Çok şükür ki duyduk kalp atışlarını. 7 hafta 3 günlük hamileyim şu an. Bir ay sonra tekrar kontrol dedi doktorum ama bundan sonra mecburen başka bir doktora geçmem gerekli. Çünkü hem evimize çok uzak (2 saat gidiş-2 saat dönüş) hem de çok pahalı (muayenesi 300 TL).
Artık başka doktora geçeceğimiz için ilaçların kullanımını da sordum.
*Kalp atışlarını duyduğumuz için artık estrofem'i keselim dedi.
*Clexane'ı 12. haftaya kadar günde 1 tane yapmaya devam edelim, daha sonra 2 ay boyunca gün aşırı yapalım ve keselim dedi.
*Progestan fitili de 12. haftaya kadar kullanıp sonra keselim dedi.
*Folic-1'e de aynen devam edelim dedi.
"Her şey yolundaysa biz ilaçları bu şekilde uyguluyoruz ama bebeğin durumuna göre doktorunuz ilaçların kullanımını değiştirebilir" dedi.
Allah hepimize, tüm isteyenlere akıl, beden ve ruh sağlığı yerinde, sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.

kızlar çok düşündüm. pzt tahlil verip dr u arayıp öyle folik asit alıcam yada soracağım.
Bence senin doktorun vermeyi unuttu. Hemen ara sor bence, pazartesiyi beklemene hiç gerek yok, folikasit için tahlile gerek yok. Ben olsam çoktan arayıp sormuştum canım, boş yere düşünme ara sor artık. Özellikle folikasiti sormak için ara, sen sormayınca adam da bir şey demiyor. Belki de folikasit içiyorsun sanıyordur

maşallah bizde bir fikir almış oluyoruz.belki belli zaman sonra estrofemi de bıraktırır belki belli ay sonra.benim doktorum da 2 saat kadar uzakta sayılır.1 negatifim var diye korkuyorum. yakınlarda baktırmaya ama para olmayınca mecbur kalabilirim.

pek zannetmiyorum ama neyse belki pzrt başlatır.dr u her saat arayamıyorum bana verdiği saat diliminde aramam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…