bizim takvim değişik sayıyor.telefonumu boşaltmam lazım.gebelik takibi uygulaması indirmek istiyorum indiremiyorum.Evet canm ayni doktora kendi doktoruma gittim 16+3 birmi oyle bsy soyledi ama hatırlamıyorum ama icim rahatladi ya
Fitil kullaniyorsan normal bn suan bsy kullanmıyorum akintim var yarin idrar tahlili yaptiricam inşallah sonuc temiz cikarbizim takvim değişik sayıyor.telefonumu boşaltmam lazım.gebelik takibi uygulaması indirmek istiyorum indiremiyorum.
bu arada kızlar akıntılar devam ediyor mu?.benim iş yerinde böyle evde bu kadar olmuyor ya.yine mikrop mu kaptım havasız mı kaldı altım anlamıyorum ki hamişlikten öncede öyle oluyordu.
canım progestron hormonlu iğnen mi vardı sanki öyle hatırlıyorum.Fitil kullaniyorsan normal bn suan bsy kullanmıyorum akintim var yarin idrar tahlili yaptiricam inşallah sonuc temiz cikar
Evet canm kullandim uc ayda biraktmcanım progestron hormonlu iğnen mi vardı sanki öyle hatırlıyorum.
doktor sana kaçıncı gün embriyosu transfer edeceğiz diyorsa ona göre transfer yapar.onların kendi teknikleri ile ne gün dondurulmuşsa o gün embriyosu olarak çözebilirler.bizim bildiğimiz bir dondurucu değil bu azot tankı.koca süt damacanası gibi birşeyin içinde özel sıvı içerisinde kursun kalem boyutlarında tüpler içinde saklıyorlar.Arkadaslar transfer islemi icin az once arandim. Bugun saat 4 te klinikte bekleniyorum. Sekreter hanim hbr verdi. Bilgi alamadim. Embriyolarim 3. Gun dondurulmuş tu. Dun yani crs gunu sabah çözüldü. Bugun transfer. Bu embriyolar 4. Gunmu 5. Gun embriyosumu oluyor bu durumda. Lütfen bilgi verirmisiniz
çalıştığım için belki bana pek bıraktırmak istemez.işim bedenen yorucu olmasa da farketmeden kafamız doluyor.Evet canm kullandim uc ayda biraktm
Ne işi yapiyosun canm nerde calisiyosun yani hp ayaktamisn yoksa hp oturuyomusunLiviya canım bebiş büyüdükçe çatıya ağrı sızı yaptı mı?
Crs cozulduler. Prs yada cm transfer yapariz dediler. Prs yani bugun cagirdilar.embriyonun durumunu netleatiremedim kafamda. Gerci suan klinikteyim biraz sonra isleme alinacagim ama merak iste.bilsem nolur bilmesem nolurdoktor sana kaçıncı gün embriyosu transfer edeceğiz diyorsa ona göre transfer yapar.onların kendi teknikleri ile ne gün dondurulmuşsa o gün embriyosu olarak çözebilirler.bizim bildiğimiz bir dondurucu değil bu azot tankı.koca süt damacanası gibi birşeyin içinde özel sıvı içerisinde kursun kalem boyutlarında tüpler içinde saklıyorlar.
Doktoruna da sor canım. Aklında soru kalmasın. O daha iyi açıklar. Transferin iyi geçer inşallah. Allah yardımcın olsun...Crs cozulduler. Prs yada cm transfer yapariz dediler. Prs yani bugun cagirdilar.embriyonun durumunu netleatiremedim kafamda. Gerci suan klinikteyim biraz sonra isleme alinacagim ama merak iste.bilsem nolur bilmesem nolur
İnşallah iyi gecer transferin Allah hayirli haberler almayi nasip etsinCrs cozulduler. Prs yada cm transfer yapariz dediler. Prs yani bugun cagirdilar.embriyonun durumunu netleatiremedim kafamda. Gerci suan klinikteyim biraz sonra isleme alinacagim ama merak iste.bilsem nolur bilmesem nolur
masabaşı evrak işi muhasebe karışımı bir iş.dersin oh oturuyorsun vs inan insan nasıl yorulduğunu anlamıyor.zaman zaman evrak düzenleme için ayakta olmamız gerekiyor.bebiş ittire kaktıra yer açıyor kendine diyorsun.ben şişkinlik ve baş ağrısı hissediyorum bugün.Ne işi yapiyosun canm nerde calisiyosun yani hp ayaktamisn yoksa hp oturuyomusunBebek buyudukce bel kasik kalcadan baslayan bacak arada bi vajina agrisi oluyo ama hep degl arada bi iki gundur kasik bel bacak agrim var doktor normal dedi
iyi gecer canım sen rahat hissediyorsan.45dk en az yatırıyorlar.elime telefonu aldım internete girdim canım sıkılmasın diye. bende 1 saat zannettim tam uykum geldi uyuyacaktım.kaldırdılar doktorun yanına götürdüler.Crs cozulduler. Prs yada cm transfer yapariz dediler. Prs yani bugun cagirdilar.embriyonun durumunu netleatiremedim kafamda. Gerci suan klinikteyim biraz sonra isleme alinacagim ama merak iste.bilsem nolur bilmesem nolur
Sen genede dikkat etde kendine her gun vucut halin ruh halin degisebiliyo beta hcg hormonu yukseliyo gunden gune yavas yavas alisirsinmasabaşı evrak işi muhasebe karışımı bir iş.dersin oh oturuyorsun vs inan insan nasıl yorulduğunu anlamıyor.zaman zaman evrak düzenleme için ayakta olmamız gerekiyor.bebiş ittire kaktıra yer açıyor kendine diyorsun.ben şişkinlik ve baş ağrısı hissediyorum bugün.
iyi gecer canım sen rahat hissediyorsan.45dk en az yatırıyorlar.elime telefonu aldım internete girdim canım sıkılmasın diye. bende 1 saat zannettim tam uykum geldi uyuyacaktım.kaldırdılar doktorun yanına götürdüler.
A.slm canm nasilsin ? Cok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah ogluşuna kardes gelir heycanin normal ama bi bakmissin hamilesin anlayamiyosunda gunler cok cabuk geciyo hadi cabuk sende bize guzel haberi ver :)))Selam kızlar Yeni hamiş olduklarını öğrenenlere rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş livia cnm çok şükür senın bebişde iyimiş benımde dün 9 yavruşum donduruldu 5.gun olarak ilacımın bıtmesıne 5 gün kaldı hayırlısıyla biran evvel bende adet olsam tedavıye baslasam sizlerı okuyunca cok heyecanlanıyorum oğlumda çok istıyo kardeş bakalım hakkımızda hayırlısı
Amin cnm inşA.slm canm nasilsin ? Cok teşekkür ederim Allah sanada nasip etsin inşallah ogluşuna kardes gelir heycanin normal ama bi bakmissin hamilesin anlayamiyosunda gunler cok cabuk geciyo hadi cabuk sende bize guzel haberi ver :)))
aynen hiç anlamıyorsun bile test sonuçları çıkınca rüyada gibi hissediyorsun.birebir bedeninle deneyimlediğin için başkalarındaki şiddetli belirtiler gibi olmuyor.içine bir güç geliyor.saçma sapan insanları daha kolay gözardı ediyorsun umrunda olmuyorlar. ben mesela bipolar hastasıyım hastalığım hafif seyirli.şuan maşallahım var psikolojik açıdan anormal giden bir sıkıntım yok eskisinden de güçlüyüm vesvesem azaldı.Amin cnm inş
Canımm çok sevindim muayenenenin güzel geçmesine . İnşallah bi çırpıda geçer günler her muayene böle yüz güldürürİnşallah iyi gecer transferin Allah hayirli haberler almayi nasip etsin
Saol canm bnm inşallah hepimizim yavrularimiz saglikli buyurler ya keske elimde olsa hergun gider bakarim ultrasonda yavrusuma yaCanımm çok sevindim muayenenenin güzel geçmesine . İnşallah bi çırpıda geçer günler her muayene böle yüz güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?