Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

çünkü taze embriyo transferinde kullanılmaz estrofem.

yok canim pembe pembe ama hayali gibi koyu neskafe rengi fitille karışık.allahim Liviya normalde olsa umrunda olmaz insanin böyle durumda bir mikroskobum eksik benim bi doktora kavuşsam buradan

Ishalden yada mikrop kapmaktan akinti oluyor mu peki bu derece.sanki bu akinti ile attim.batma ve agrinin derinliğini.allahim icimde ic karisiklik mi çıktı nedir.eskiden önce bobregim agrir bazen kasigima vururdu akintidan sonra bobregimin agrisinin ağırlığı azaldi.belimde hafif bir agirlik hissi var...suan iyiyim

yok canim pembe pembe ama hayali gibi koyu neskafe rengi fitille karışık.allahim Liviya normalde olsa umrunda olmaz insanin böyle durumda bir mikroskobum eksik benim bi doktora kavuşsam buradan
Ya canm o dedigin tam pembe degl cok acik pembemsi akinti fitilden sen niye bu kadar evham yapiyosun ki bak kendinede cocugada zarar vereceksin boyle olma senin anlatimina gore yogun kanama yasiyosun sandim sakınan goze toz girermis o kadar takintili olma unutma cok sancin varda kirmizi kanaman varsa o tehlikeli ama fitil kullandigin surece o pembemsi akinti nutlaka olucaktr bnde jel kullaniyordum kahve rengi pembemsi siyah camur gibi atiklar cikiyordu oda alttan kullanilan jel ve fitilden oluyo

Eger icinde bi sknti varsa en iyisi doktoruna ulasamazsan hmn acile git icin rahatlasin hm gitmiyorsun hm stres yapiyosun bak boyle olmaz sen cok stres yapiyosun bn biraz şüphelendigim durumla karsilastigim zmn doktorumu ariyorum yada acile gidiyorum sende bsyden şüphelenirsen git hastaneye icin rahatlasin bak stres cok olumsuz etkiliyo haberin olsun

ay camim icime su serptin vallaha kötüye gider diye korkuyordum.

yarin burada yeni binaya taşınan hastanenin acil kadin dogumuna gideceğim merkezde.elimdekileri göstersem yeter aslında çünkü hic bakilmadi ultrasondan

Bazen fitil koyarken yanma oluyor. Malum yerimde baska suphelerim var yarin gidip deneyeceğim şansımı

ay camim icime su serptin vallaha kötüye gider diye korkuyordum.

yarin burada yeni binaya taşınan hastanenin acil kadin dogumuna gideceğim merkezde.elimdekileri göstersem yeter aslında çünkü hic bakilmadi ultrasondan
He şöyle yarin git herşeyi anlat kullandigin ilaclari akintilari agrilari birde ultrason yapar icin rahatlar inşallah kotu bsy yoktur canm

Bazen fitil koyarken yanma oluyor. Malum yerimde baska suphelerim var yarin gidip deneyeceğim şansımı
Canım seninle aynı fitili kullanıyorduk galiba. (Progestan 200mg) Nasıl yanma oluyor anlamadım, fitili nazikçe itiyorsun değil mi?

He şöyle yarin git herşeyi anlat kullandigin ilaclari akintilari agrilari birde ultrason yapar icin rahatlar inşallah kotu bsy yoktur canm
amin yoktur yüksek tutucam moralimi bu sıralar çok oralet içiyorum çayla kafein almamak icin cay yerine ikame ettiğim bu icecegin akintima katkisi olmuyordur diye düşünüyorum.baska icecek bisey kalmiyo dışarıda

Canım seninle aynı fitili kullanıyorduk galiba. (Progestan 200mg) Nasıl yanma oluyor anlamadım, fitili nazikçe itiyorsun değil mi?
fitil konan yere nazikçe itiyorum canim.hatta bu dondurulmuşlarda daha rahattim.fitili koyduktan sonra yanma oluyor bazen.eskiden adete yakin olurdu tuvalete gidince yanardi.

amin yoktur yüksek tutucam moralimi bu sıralar çok oralet içiyorum çayla kafein almamak icin cay yerine ikame ettiğim bu icecegin akintima katkisi olmuyordur diye düşünüyorum.baska icecek bisey kalmiyo dışarıda
Oraletin ne gibi etkisi olur bilemiyorum sen genede dikkat et

Kızlar yarın test günüm , çok gerginim dakikalar geçmek bilmiyor , aynı zamanda da çok korkuyorum
Canm ne guzel gune denk gelmiş test gunun bu akşam bol bol dua et Robbim hayirli haberler almayi nasip etsin inşallah yarin güzel haberleri verirsin bize

Kızlar yarın test günüm , çok gerginim dakikalar geçmek bilmiyor , aynı zamanda da çok korkuyorum
Çok iyi anlıyorum canım, çok gergin zamanlar, dakikalar hiç geçmez olur artık. İnşallah iyi haber verirsin bize yarın. Allahım sana da, hepimize de, isteyen herkese de sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.

Oraletin ne gibi etkisi olur bilemiyorum sen genede dikkat et
Allaha şükür kana çevırmedı canım boyle gelmeye devam ettı yarın büyük gün bakalım br şey göreblecekler mı? nedenını bulabılecekler mı?arkası yarın gıbı oldum.

sakın ol canım ınan hemen gelıverıyor o zaman bır saatte alıyorsun testını.o ana kadar heyecan çıkınca hemen aklına kalp ve kese gelıyor.

Benimki taze embriyo değil, dondurulmuş. Ben de estrofem kullanmıyorum. Bence rahmin durumuyla ilgili, kalınlığıyla ilgili bir sıkıntı yoksa vermiyor olabilirler.
benım ılkı tutmamıstı bence ohssnın üstüne yapıldı çünkü ne troıd ne şeker hastaları hamıle kalabılıyor.estrofem kullanmadan dondurulmuş olarak bır adetten sonra konulabılırdı.

kızlar kalktım gıdecegım bırazdan merkezde kaldığım ıcın ancak varırım sızı haberdar ederım telefonumun sarjı dolarsa.çok merak edıyorum heyecanlıyım.parlak kırmızı kanamam olmasa da lekelenmem gıttıkçe koyulaşıyor.aşırı devam eden ağrım sızım yok.hem neden böyle cok merak edıyorum.5+4 üm sanırım.hem 846 ıdı son testım bakalım çoğalmış mı ıcerdekının derdı neymış.dualarınızı beklıyorum hamış arkadaşlarım.heyecanım dorukta ve su bayram zamanı baktıracak bır kurum bulduğuma sevınçlıyım.ınsallah bı anormallık yoktur.

Gunaydin sen korkma icini ferah tut inşallah guzel haberlerle gelirsin bak bu sefer habersz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…