Eger rahim duvarinda sknti yoksa doktorun gerek gormediyse bsy diyemem ama estrofemi kullansan daha iyi olur bnce transferden once yiycek istedigin seyi yiyebilirsin transferden sonrasi onemliRomatizmam var canım ilaç çok olacak kullanmamam için gerek görmedi sanırım ben genede günde bir tane alsam mı diyorum yaa önceki transferde günde 3 er tablet almıştım 6 günde kalinlaşmisti galiba birazda ondan... yiyecek olarak tavsiyeniz var mı
benim tahlillik isim bitti canım ultrasona gideceğimEvet canm var o akinti bnde ozel hastanelerdemi kapali acilde yaptrsana
Evet canm ama bnce bitane gibi gorunuyo sonucun oyle gosteriyo acile gitsen konuşsan anlatsan durumu orda kadn dogum yatış bolumunde ultrason var bn gecen 23:00de gittim orda ultrason cektrdimAyy canim şimdi icimde 1 yada 2 tane susam tanesi mi var.Liviya
Yok canım olmadı. Baya da oldu birakaliCanım ben şu an 7 hafta 3 günlük hamileyim. Bu gün kalp atışlarını duyduk. Estrofemi bırakalım dedi doktorum. Sen de estrofemi bırakmıştın. Önceki yazdıkların aklıma geldi, aradım buldum seni
Estrofemi bıraktıktan sonra bir sorun olmadı değil mi?
yaaa benimde 13 gunu olucak transferim ben bugunbestrofem basladim ama doktor hersey guzel dedi insaallah sonuda guzel olur yaaaKızlar bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacak dr um doğal siklus ta yapalım estrofem kullanmayalım dedi.... bu süreçte ne tavsiye edersiniz 12 si gibi transfer olacak... öneri bekliyorum canlar
Canım doktordan habersiz sakın ilaç kullanma bence. Estrofemin faydası olduğu gibi zararı olduğu da söyleniyor. Hatta keşke benim doktorum da kullandırmasaymış diye düşündüğüm de oluyor.Romatizmam var canım ilaç çok olacak kullanmamam için gerek görmedi sanırım ben genede günde bir tane alsam mı diyorum yaa önceki transferde günde 3 er tablet almıştım 6 günde kalinlaşmisti galiba birazda ondan... yiyecek olarak tavsiyeniz var mı
Sağol canım, teşekkürler cevabın için. Sana sorduktan sonra internetten de araştırdım biraz. Kafama çok takılmıştı. Doktordan doktora değişiyor kullanımı anladığım kadarıyla. Hakkımızda hayırlısı inşallah...Yok canım olmadı. Baya da oldu birakali
Canım doktordan habersiz sakın ilaç kullanma bence. Estrofemin faydası olduğu gibi zararı olduğu da söyleniyor. Hatta keşke benim doktorum da kullandırmasaymış diye düşündüğüm de oluyor.
İlk tüp bebek tedavim taze embriyo ile olmuştu yaklaşık 4 yıl önce, o zaman hiç estrofem kullanmamıştım. O tedavimizden bir çocuğumuz var çok şükür.
Bu tedavim dondurulmuş embriyo ile oldu, yine aynı doktor tedavimi gerçekleştirdi. Ama bu defa transfer öncesinden başlayıp, kalp atışlarını duyana kadar günde 3 defa estrofem kullandım.
Yani önceki tedavimde kullanmadığım halde bir sıkıntı yaşamadım.
Acaba sadece dondurulmuş embriyolarda mı kullanılıyor bu ilaç bilmiyorum.
Bazı doktorlar keseyi görene kadar, bazıları kalp atışına kadar, bazıları da 12. haftaya kadar kullandırıyormuş. Bazıları da kullanmayı tercih etmiyor. Tıbbi bir standartı yokmuş. Doktoruna güven, kendi kendine ilaç kullanma bence. İnşallah hepimize ve tüm isteyenlere Allahım sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder. Amin...
Inşallah iyi olur hersey ben cleaxne baslayacagim transfer olmadan 3 gun once crinone ile... dogal siklus daha iyi diyorlar bakalim ins iyi olsun hersey Allah kucagimiza almayi nasip etsinyaaa benimde 13 gunu olucak transferim ben bugunbestrofem basladim ama doktor hersey guzel dedi insaallah sonuda guzel olur yaaa
tabiki herkesin doktoru farkli rahim yapisi farkli cnm onlar ne derse biz onu yapiyoruz bende 6sinda gdcem bn cok seyler okumuyorum bu sefer oyle olursa kotu olur gibi kafamda dolandryorum dokturuma biraktim herseyi rabbimin yazdigibpluyor sonucta gerisi bahane hakkimizda hayirlisi olsunEndometrium kalın olunca embriyo delip yerleşmesi zor oluyormuş o yüzden en iyisi dr güvenmek ayın 5 inde çağırdı dr bakalım ne diyecek
Benim de dondurulmuş embriyo transferim oldu cumartesi günü, ben de estrofem kullanmadım. Doktorum da doğal olsun rahim dedi. Rahim kalınlığı ile ilgili bir sıkıntım yok belki o yüzden vermemiştir.Kızlar bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacak dr um doğal siklus ta yapalım estrofem kullanmayalım dedi.... bu süreçte ne tavsiye edersiniz 12 si gibi transfer olacak... öneri bekliyorum canlar
Canm tutmayan embriyo atiyo bi bilgim yok maalesef ama kahve renki az az aknti varsa normal diye biliyorum konturol et kirkiziya donusuyorsa hmn doktorunu ara yada acile git kahveringi olunca bi sknti yok inşallahŞimdi fitilimi aldim bir saat bacaklarimi dikip tv izleyeceğim.sürekli bir agrim yok.of ya saatli bomba gibiyiz.tutan embriyonun yanında tutmayani mi atiyorum acaba
Tutmayan ebryo nasil atiyo bi bilgim yok diycektimŞimdi fitilimi aldim bir saat bacaklarimi dikip tv izleyeceğim.sürekli bir agrim yok.of ya saatli bomba gibiyiz.tutan embriyonun yanında tutmayani mi atiyorum acaba
Canım doktordan habersiz sakın ilaç kullanma bence. Estrofemin faydası olduğu gibi zararı olduğu da söyleniyor. Hatta keşke benim doktorum da kullandırmasaymış diye düşündüğüm de oluyor.
İlk tüp bebek tedavim taze embriyo ile olmuştu yaklaşık 4 yıl önce, o zaman hiç estrofem kullanmamıştım. O tedavimizden bir çocuğumuz var çok şükür.
Bu tedavim dondurulmuş embriyo ile oldu, yine aynı doktor tedavimi gerçekleştirdi. Ama bu defa transfer öncesinden başlayıp, kalp atışlarını duyana kadar günde 3 defa estrofem kullandım.
Yani önceki tedavimde kullanmadığım halde bir sıkıntı yaşamadım.
Acaba sadece dondurulmuş embriyolarda mı kullanılıyor bu ilaç bilmiyorum.
Bazı doktorlar keseyi görene kadar, bazıları kalp atışına kadar, bazıları da 12. haftaya kadar kullandırıyormuş. Bazıları da kullanmayı tercih etmiyor. Tıbbi bir standartı yokmuş. Doktoruna güven, kendi kendine ilaç kullanma bence. İnşallah hepimize ve tüm isteyenlere Allahım sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder. Amin...
Kızlar transferin olduğu gün 1. gün mü yoksa sıfırıncı gün mü oluyor ??? Ben geçen pazartesi trasnfer oldum iki tane 5. gün embriyosu , perşembe günü test günüm ama arefe günü labaratuarlar açık olur mu bilmiyorum , acaba yarın yaptırsam bir sonuç verir mi ??
Canm tutmayan embriyo atiyo bi bilgim yok maalesef ama kahve renki az az aknti varsa normal diye biliyorum konturol et kirkiziya donusuyorsa hmn doktorunu ara yada acile git kahveringi olunca bi sknti yok inşallah
Allaha şükür devamlı ve kan gıbı kokmuyor.yedıklarım gıbı kokuyor.yıne de korktum.ınsan donup duruyor 10 defa düşünüyor.bseyı yanlış mı yaptım.dıye.Tutmayan ebryo nasil atiyo bi bilgim yok diycektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?