- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaçıncı transferdi benm 2 de vermişlerdi şimdi 3. De de verdiler ama neye göre veriliyor bilmiyorumNeden ki serum ben kaçıcı transferim serum Merum vermediler
Benm 2. Transferimde böleydi ilaçlar 3 ünde birkaç tane daha eklendiBu arada kullanılan ilacları yazmislarda sizinkile cok geldi ben daha az ilac sanki fark etttimde
progestan 3x1, hibor 1, estrfem 3x1, folbiol 1, coraspin 1
Insallah tutar iki tane transfer edildi banadamı daha fazla verilseydi acaba baktim coğu kiside dusuk olmasin diye igneler serumlar filan var benim bebislerim iki tane ikiside tutunur insallahBenm 2. Transferimde böleydi ilaçlar 3 ünde birkaç tane daha eklendi![]()
Bende kanama olmadı cok ama cok minik kahve rengi lekelenme oldu ayni gunu oda islemle alakalidir diye dusundum ama kanama olmadiKızlar transferden sonra küçük bi pıhtı gelen oldu mu hiç?
Kanama yok ama küçük bi kan pıhtısı
Allah ol dedikten sonra hertürlü olur olmasına izin vermezsede napılırsa yapılsın olmaz inşallah hakkımızda hayırlısı nasip olsunInsallah tutar iki tane transfer edildi banadamı daha fazla verilseydi acaba baktim coğu kiside dusuk olmasin diye igneler serumlar filan var benim bebislerim iki tane ikiside tutunur insallah
Anladım canım teşekkür ederim cevap içinBende kanama olmadı cok ama cok minik kahve rengi lekelenme oldu ayni gunu oda islemle alakalidir diye dusundum ama kanama olmadi
Benim beşinci transfer de o yüzden sasırdım neyse hakkımızda hayırlısıSizin kaçıncı transferdi benm 2 de vermişlerdi şimdi 3. De de verdiler ama neye göre veriliyor bilmiyorum
Ben şuan sana dua ediyorum sonra da rabbim güzel haber versin versin ki bizim umutlarımızda canlı kalsın haberdar et mutlakaGünaydın kızlar ben şimdi hastanedeyim kan tahlili verecem :) sizden dua bekliyom:)
Yumurta çatlayana dek doğal siklusta tedavi gördüm, hiç hormon kullanmadım. Yumurtam çatladıktan sonra coraspin, estrofem ve crinone jel kullanmaya başladım. Prş transferim oldu, kullanmaya devam ediyorum.Kızlar dondurşmuş transferi için kaç gün tedavi gördünüz
Allah rıza olsun canimBen şuan sana dua ediyorum sonra da rabbim güzel haber versin versin ki bizim umutlarımızda canlı kalsın haberdar et mutlaka![]()
Bu arada da kendini sıkmadan bekle unutmaya hayatta nefes almak zorundayız mücadele etmek zorundayız güçlü durmak zorundayız bir haberler hiç birşey bitmiyor unutma olur mu sen be eşinde çok değerlisiniz yıpranmak Yok gerçi güzel haber gelecek bunları yazmam gereksiz ama yine de bilAllah rıza olsun canimmutlaka haber veririm inşallaaaah
Alla rıza olsun canım senden :) bu sözlernen beni mutlu ettiBu arada da kendini sıkmadan bekle unutmaya hayatta nefes almak zorundayız mücadele etmek zorundayız güçlü durmak zorundayız bir haberler hiç birşey bitmiyor unutma olur mu sen be eşinde çok değerlisiniz yıpranmak Yok gerçi güzel haber gelecek bunları yazmam gereksiz ama yine de bil![]()
Senin tekmiydi ciftmiydi canm hayirli olsun cook sevindim senin adina Rabbim devamini getirain sanaslm kızlar , 12.gün kan değerim 111 :) doktor 10 gün sonra kese görmek için çağırdı tekrar kan testine gerek yok dedi. Çok heyecanlıyım inşlh artık bir şey olmaz...
7.gün akşam 17
9.gün akşam 36
10.gün sabah 39
12.gün sabah 111