• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Insallah tutar iki tane transfer edildi banadamı daha fazla verilseydi acaba baktim coğu kiside dusuk olmasin diye igneler serumlar filan var benim bebislerim iki tane ikiside tutunur insallah
Allah ol dedikten sonra hertürlü olur olmasına izin vermezsede napılırsa yapılsın olmaz inşallah hakkımızda hayırlısı nasip olsun :dua:

Günaydınlar, dondurulmuş 3.gün transferinin ardından 2.gündeyim. 3.gün embriyosu transferinden sonra belirtileriniz kaçıncı gün başladı hanımlar?

Kızlar dondurşmuş transferi için kaç gün tedavi gördünüz
Yumurta çatlayana dek doğal siklusta tedavi gördüm, hiç hormon kullanmadım. Yumurtam çatladıktan sonra coraspin, estrofem ve crinone jel kullanmaya başladım. Prş transferim oldu, kullanmaya devam ediyorum.

Arkadaşlar bugun az lekelenmem oldu gece cok huzursuzdum zaten kahve leke degil ama kirmizi kan seklinde vede alttan sancilarim var adet olacakmisim gibi hemsireyi aradim istirahat edin dedi coraspirini kesin dedi korkuyorum nolur dua edin bana nolur

Allah rıza olsun canim :KK66: mutlaka haber veririm inşallaaaah
Bu arada da kendini sıkmadan bekle unutmaya hayatta nefes almak zorundayız mücadele etmek zorundayız güçlü durmak zorundayız bir haberler hiç birşey bitmiyor unutma olur mu sen be eşinde çok değerlisiniz yıpranmak Yok gerçi güzel haber gelecek bunları yazmam gereksiz ama yine de bil :super::KK31:

Bu arada da kendini sıkmadan bekle unutmaya hayatta nefes almak zorundayız mücadele etmek zorundayız güçlü durmak zorundayız bir haberler hiç birşey bitmiyor unutma olur mu sen be eşinde çok değerlisiniz yıpranmak Yok gerçi güzel haber gelecek bunları yazmam gereksiz ama yine de bil :super::KK31:
Alla rıza olsun canım senden :) bu sözlernen beni mutlu etti :KK66: ne kadar güzel yazmışsın öyle canim :) ınşallah canım güzel haber duyarım:)

Son düzenleme:
slm kızlar , 12.gün kan değerim 111 :) doktor 10 gün sonra kese görmek için çağırdı tekrar kan testine gerek yok dedi. Çok heyecanlıyım inşlh artık bir şey olmaz...

7.gün akşam 17
9.gün akşam 36
10.gün sabah 39
12.gün sabah 111

slm kızlar , 12.gün kan değerim 111 :) doktor 10 gün sonra kese görmek için çağırdı tekrar kan testine gerek yok dedi. Çok heyecanlıyım inşlh artık bir şey olmaz...

7.gün akşam 17
9.gün akşam 36
10.gün sabah 39
12.gün sabah 111
Senin tekmiydi ciftmiydi canm hayirli olsun cook sevindim senin adina Rabbim devamini getirain sana

Back
X