- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Aynen canım yatıyorum annem geldi o bakiyor banaİnşallah o güzel haberi alırsın canimm bol bol dinlen ben de yatıyorum uzanıyorum öle canimm şuan için tık yok :)
Hadi inşallah canım ama önce araştır ondan sonra yap sonra başka bir sıkıntı olmasınAynen canım yatıyorum annem geldi o bakiyor banainş iyi olur 13 gün sonra kan tahlili yaptır dedi dr ama galiba olumlu agrım var kasıklarımda ağrı var dolu gibi hissediyorum dr ilaç vermedi ama ben crinone jel yapmayı düşünüyorum
Canım zararı yok diye okudum nasılsa fazlasını vücut atıyor diye garantiye almak istedim birazda aslında kan pıhtılaşması var ben de normalde transfer olsaydı clexane kullanacaktım ama aşılama olunca dr sadece corasprin verdi inş sorun olmadan güzel sonuçlar alırız inşHadi inşallah canım ama önce araştır ondan sonra yap sonra başka bir sıkıntı olmasın
Ay inşallah arkadaşım inşallah Allah im isteyen herkesin yüzünü güldürsünCanım zararı yok diye okudum nasılsa fazlasını vücut atıyor diye garantiye almak istedim birazda aslında kan pıhtılaşması var ben de normalde transfer olsaydı clexane kullanacaktım ama aşılama olunca dr sadece corasprin verdi inş sorun olmadan güzel sonuçlar alırız inş
Transfer sonrası kaç tane iğne var? Kalçadan mı? Ne kullandınız siz?
Transferden önce ve sonra kullanılan ilaçlar çok tutuyomu kızlar
Merhaba kızlar; daha önce taze transferim yapılmıştı 5. Gün 3AA tek embriyo transferi oldu. Kimyasal ile sonuçlandı. 3. Regli dönemindeyim ve doğal takibe başladık. 1 i tek tüpte diğer 2 si tek tüpte olmak üzere 3 tane 6. Gün dondurulmuş embriyom var. 1 tane 5AB transferi yapıcalacak. İlk defa dondurulmuş transfer olacağım. Adetlerim çok düzenlidir 26 günde bir olurum. Dondurulmuş embriyoda süreç nasıl gelişiyor? Kaçıncı gün transfer yapılıyor?
Sonuç aldın mı? Tek embriyo transferi mi oldu?Ben dondurulmuş ile transfer oldum canım ama o kişiden kişiye değişiyor senin rahimine bağlı galiba. Ben 20. Gün oldum bir arkadaş 19 biri 14 yanı değişiyor
Sonuç aldın mı? Tek embriyo transferi mi oldu?
teste az kalmış inşallah güzel haberleri alırız.Yok 7. Günümdeyim canım evet tek embriyo
teste az kalmış inşallah güzel haberleri alırız.
Bana dua edin lütfen perşembe transferim var
Yok öyle degil canm ben xçzaten 13.bine kadar harcadık tüp bebekte. Pgtye yolladık daha transferim yapılmadı. Transferden önce yani rahim kalınlastırmak için vs ilacların fiyatını sordm canm jel filan yazmıs arkadaslar transfee öncesi ve sonrası ilaclar cok tutuyormuCanım sen 10 bini gözden çıkar
Hadi insallah güzel haberler alırsın canm benimBana dua edin lütfen perşembe transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?