Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

İnşallah o güzel haberi alırsın canimm bol bol dinlen ben de yatıyorum uzanıyorum öle canimm şuan için tık yok :)
Aynen canım yatıyorum annem geldi o bakiyor bana inş iyi olur 13 gün sonra kan tahlili yaptır dedi dr ama galiba olumlu agrım var kasıklarımda ağrı var dolu gibi hissediyorum dr ilaç vermedi ama ben crinone jel yapmayı düşünüyorum

Hadi inşallah canım ama önce araştır ondan sonra yap sonra başka bir sıkıntı olmasın

Hadi inşallah canım ama önce araştır ondan sonra yap sonra başka bir sıkıntı olmasın
Canım zararı yok diye okudum nasılsa fazlasını vücut atıyor diye garantiye almak istedim birazda aslında kan pıhtılaşması var ben de normalde transfer olsaydı clexane kullanacaktım ama aşılama olunca dr sadece corasprin verdi inş sorun olmadan güzel sonuçlar alırız inş

Ay inşallah arkadaşım inşallah Allah im isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Transfer sonrası kaç tane iğne var? Kalçadan mı? Ne kullandınız siz?

Transfer sonrası kaç tane iğne var? Kalçadan mı? Ne kullandınız siz?

Canım ben göbekten her gün clexare vuruluyorum
Günde 3 kere progestan ı fitil olarak kullanıyorum
Bir de günde üç kere estrofem kullanıyorum

Transferden önce ve sonra kullanılan ilaçlar çok tutuyomu kızlar

Transferden önce ve sonra kullanılan ilaçlar çok tutuyomu kızlar

canım bu kişiden kişiye değişiyor aslında.
opu öncesi kullanılan doz ve ilave ilaç çok etkiliyor.
mesela benim yumurtalar geç uyarıldığı için hem yüksek doz gonal hem de başka bir ilaç kullanmak zorunda kalmıştım üstelik de daha uzun süreli kullanmıştım. o yüzden opu öncesi ilaç maliyetim çok oluştu. ama transferim naturel yani ilaçsız oldu o yüzden masraf olmadı.
ama ne kadar tuttu aşağı yukarı dersen (2.5 yıl önce) 3000 gibi diye hatırlıyorum.

Merhaba kızlar; daha önce taze transferim yapılmıştı 5. Gün 3AA tek embriyo transferi oldu. Kimyasal ile sonuçlandı. 3. Regli dönemindeyim ve doğal takibe başladık. 1 i tek tüpte diğer 2 si tek tüpte olmak üzere 3 tane 6. Gün dondurulmuş embriyom var. 1 tane 5AB transferi yapıcalacak. İlk defa dondurulmuş transfer olacağım. Adetlerim çok düzenlidir 26 günde bir olurum. Dondurulmuş embriyoda süreç nasıl gelişiyor? Kaçıncı gün transfer yapılıyor?

Ben dondurulmuş ile transfer oldum canım ama o kişiden kişiye değişiyor senin rahimine bağlı galiba. Ben 20. Gün oldum bir arkadaş 19 biri 14 yanı değişiyor

Canım sen 10 bini gözden çıkar
Yok öyle degil canm ben xçzaten 13.bine kadar harcadık tüp bebekte. Pgtye yolladık daha transferim yapılmadı. Transferden önce yani rahim kalınlastırmak için vs ilacların fiyatını sordm canm jel filan yazmıs arkadaslar transfee öncesi ve sonrası ilaclar cok tutuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…