Carsamba oldum transferm.insallah aliriz.acikcasi cok bisey hissetmiyorum.cok nadir sol kasigimda batmaboluyo bi iki sn suruyo.zaman gecmek bilmiyo.cok yatmiyorum ben evin icinde yuruyorumPersembemi oldun transferin. Benimde bugun 3. Gunum. insallah hayirli haberler alicaz. Nasil hissediyorsun kendini ?
Carsamba oldum transferm.insallah aliriz.acikcasi cok bisey hissetmiyorum.cok nadir sol kasigimda batmaboluyo bi iki sn suruyo.zaman gecmek bilmiyo.cok yatmiyorum ben evin icinde yuruyorum
3 dondurulmuş denedim 4. İçin ilaç kullanıyorum bence hersey şans işidondurulmuşların şansı daha mı yüksek ne
hmmm demi canm bencede3 dondurulmuş denedim 4. İçin ilaç kullanıyorum bence hersey şans işi
Şansında kaderinde varsa oluyo yoksa istersen sen Dünyalar kadar Uğraş şansında kaderinde yoksa olmuyorhmmm demi canm bencede
bencede ya aynen....o yuzden fazla kasmamak lazım..bi kadın 40 yaşında tüp bebekle hamıle kalmış yaniiiŞansında kaderinde varsa oluyo yoksa istersen sen Dünyalar kadar Uğraş şansında kaderinde yoksa olmuyor
Şans işte artık bende çok kafaya takmıcam yoksa kafayı yiycem .bencede ya aynen....o yuzden fazla kasmamak lazım..bi kadın 40 yaşında tüp bebekle hamıle kalmış yaniii
takma kafaya..bi kadının 2 tüpü alınmış eşinin spermi sıfıra yakınmış hamıle kalmış..dokotrlar ımkansız demışŞans işte artık bende çok kafaya takmıcam yoksa kafayı yiycem .
Hayırlısı artık 4. Deneme in uğraşıyorum bn elimden geleni yapıyorum ztn ne bilim denicek bişiy de bulamıyorum kitakma kafaya..bi kadının 2 tüpü alınmış eşinin spermi sıfıra yakınmış hamıle kalmış..dokotrlar ımkansız demış
vitamin kullanmiyomusun canim yaa ilaclarin bana gore cok az canimKasiklarda cok hafif batma oluyor arada. Ben sabahlari bir kere crinone jel kullaniyorum birde sabah aksam 1 tane estrifam. Baska hicbirsey kullaniyorum canim
bence dogru meerkezdee cok onemli canim merkezini iyi secŞansında kaderinde varsa oluyo yoksa istersen sen Dünyalar kadar Uğraş şansında kaderinde yoksa olmuyor
seninde canimm galiba benimkide cogul gebelik degerim 2,5 kat artmisAnne adayları anneler günümüz kutlu olsun :)
Kaç olmuş değerin tatlım?seninde canimm galiba benimkide cogul gebelik degerim 2,5 kat artmis
1220 canimm 2 katindan fazla cogul diye dusundum ama bilmem bakalimKaç olmuş değerin tatlım?
Folik asit aliyorum. Yurtdisindayim baska ilac vermiyorlar. Kismet artik. Ilk hamileligimde de ayni ilaclari almistim. Sali günü kese icin cagirdilar. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahvitamin kullanmiyomusun canim yaa ilaclarin bana gore cok az canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?