- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
insallah iyi geçer transferin Rabbim yardımcınız olsunmrb herkese benimde iki tane dondorulmuşum var 6 haziranda transferim oalcak inşaalh
canım merhaba çok geçmiş olsun.. novaart.tan memnun musuncanım geçen ay negatif aldım malesefnovaart.senin transferin hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün.kaçıncı denemen
merhaba benim bildiğim kür ve ilaç aynı anda kullanılmaz zaten aldığımız ilaçlar yan etkili bence doktorunu dinle canım o ne derse onu yap.Sizce soğan kuru yapsammı kistleri geçiriyor içi temizliyor ya yoksa ilaçlarla sakıncalı olabilirmiş
Haklısın yapmayım o kadar ilaç verdi onları kullansam yeterli olurmerhaba benim bildiğim kür ve ilaç aynı anda kullanılmaz zaten aldığımız ilaçlar yan etkili bence doktorunu dinle canım o ne derse onu yap.
benim bildiğim yan etkileri olur hatta ben ilaç kullanırken bir çok şeyi yememiştim ilk tedavimdeHaklısın yapmayım o kadar ilaç verdi onları kullansam yeterli olur
öncelikle sabırlı bekleyişler hayırlı sonuçlar olsun :) bende 27 mayısta transferimi oldum ama aklıma takıldı nasıl ultrason la bakmadan verdi anlamadım sormadın mı neden böyle yaptınız falan diye27sinde oldum daha doğrusu 26 sıydı gece 11 bucuk ancak hoca yurt dışından gecikmeli geldiği için 27 si gece bir buçuk gibi oldu 2.denemem bu sefer dondururlmuşlarla.... ama transfer esnasında tuhaf seyler oldu yani karından ultrasonla bakmadn hoca yerleştirdi embriyoları anlamadım. bu yüzden korkuyorum
Sordum canim bugun konustuk ben ultrasonla koydum sen farkinda degilsin dedi. Prof yani. Bende tmm hocam ben hatirlamiyo olabilirim dedim bakalim artik. Kismet... seninde hayirli olsun ayni zamanda olmus transferimiz nasil geciyor senin agri sizi kanana var miöncelikle sabırlı bekleyişler hayırlı sonuçlar olsun :) bende 27 mayısta transferimi oldum ama aklıma takıldı nasıl ultrason la bakmadan verdi anlamadım sormadın mı neden böyle yaptınız falan diye
amin canımm hepimize hayırlı olur inşallah ya ara ara sızı gibi batma oluyor ama onun dışında hiç bişey hissetmiyorum çok korkuyorum ya yine olmamışsa diye kanamam geçen defa da olmamıştı bu defa da bişey yok hiç belirti yok diyebilirim yani sadece endişe merak sen nasılsın peki varmı sende belirti falanSordum canim bugun konustuk ben ultrasonla koydum sen farkinda degilsin dedi. Prof yani. Bende tmm hocam ben hatirlamiyo olabilirim dedim bakalim artik. Kismet... seninde hayirli olsun ayni zamanda olmus transferimiz nasil geciyor senin agri sizi kanana var mi
Bende de hic belirti yok. Bu ikinci denenem.ilkinde kasik agrisi ates basmasi gogus sismesi ve hassaaiyeti mide bulantisi vardi kanama olmamisti ama sonuc negatifti. Bu ikinci dondurulmuslarla... hic agrim sizim yok. Cok rahatim sadece dun iki uc damla kadar kan geldi sonra kesildi. Insallahhh bi sikinti yoktur. Blast emriyo transferiydi. Bilmiyorum... cok heyecanliyim gunler gecmiyo bi an once test yapmak istiyorumamin canımm hepimize hayırlı olur inşallah ya ara ara sızı gibi batma oluyor ama onun dışında hiç bişey hissetmiyorum çok korkuyorum ya yine olmamışsa diye kanamam geçen defa da olmamıştı bu defa da bişey yok hiç belirti yok diyebilirim yani sadece endişe merak sen nasılsın peki varmı sende belirti falan
ayy maaşallah benimde bu 2. denemem dondurulmuşlarla denedik bu defa ama benimki 3. gün embriyosuydu sen benden önce öğrenirsin sonucu o zaman gerçi 6 haziran test günüm 10. gün bakıyo benim doktorum bi iki damla kanama olması normal canım hatta bazı arkadaşlar iyiye işaret olduğunu bile söylüyorlar benimde senden farkım yok test gününe daha 1 hafta var nasıl sabredeceğim bilmiyorumBende de hic belirti yok. Bu ikinci denenem.ilkinde kasik agrisi ates basmasi gogus sismesi ve hassaaiyeti mide bulantisi vardi kanama olmamisti ama sonuc negatifti. Bu ikinci dondurulmuslarla... hic agrim sizim yok. Cok rahatim sadece dun iki uc damla kadar kan geldi sonra kesildi. Insallahhh bi sikinti yoktur. Blast emriyo transferiydi. Bilmiyorum... cok heyecanliyim gunler gecmiyo bi an once test yapmak istiyorum
Bana test gununu 10 haziran yazmus doktor cok uzun soyledi yaa ben onuncu yada dokuncu gun kan testi yaptiririm heralde... bu mubarrk gunlerin yuzu suyu hurmetine insallah bebeklerimiz siki siki tutunur ve bizleri asla birakmazlar...ayy maaşallah benimde bu 2. denemem dondurulmuşlarla denedik bu defa ama benimki 3. gün embriyosuydu sen benden önce öğrenirsin sonucu o zaman gerçi 6 haziran test günüm 10. gün bakıyo benim doktorum bi iki damla kanama olması normal canım hatta bazı arkadaşlar iyiye işaret olduğunu bile söylüyorlar benimde senden farkım yok test gününe daha 1 hafta var nasıl sabredeceğim bilmiyorum
Bana test gununu 10 haziran yazmus doktor cok uzun soyledi yaa ben onuncu yada dokuncu gun kan testi yaptiririm heralde... bu mubarrk gunlerin yuzu suyu hurmetine insallah bebeklerimiz siki siki tutunur ve bizleri asla birakmazlar...ayy maaşallah benimde bu 2. denemem dondurulmuşlarla denedik bu defa ama benimki 3. gün embriyosuydu sen benden önce öğrenirsin sonucu o zaman gerçi 6 haziran test günüm 10. gün bakıyo benim doktorum bi iki damla kanama olması normal canım hatta bazı arkadaşlar iyiye işaret olduğunu bile söylüyorlar benimde senden farkım yok test gününe daha 1 hafta var nasıl sabredeceğim bilmiyorum
amiiiinn inşallah birbirimize hayırlı haberler veririzBana test gununu 10 haziran yazmus doktor cok uzun soyledi yaa ben onuncu yada dokuncu gun kan testi yaptiririm heralde... bu mubarrk gunlerin yuzu suyu hurmetine insallah bebeklerimiz siki siki tutunur ve bizleri asla birakmazlar...
Insallah...amiiiinn inşallah birbirimize hayırlı haberler veririz
Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu ver de canım yaradana sığın sakin olmaya çalış hele bi o gün gelsin nasipte ne varsa okızlar cumartesı kontrolum sonucu transfer yapılıcak 2. demem ılkınde cok rahattım sımdı cok stresım ıptal etme durumunu soledıgı ıcın doktorum napıcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?