anlayabiliyorum canım emin ol bunu yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz zaten hepimiz aynı durumdayız herkesi yatıştırıp kendimizi sakinleştiremiyoruz ama bazen başkasının verdiği ufak bi teselli rahatlatıyor kısmen de olsa kendini fazla üzmemen için söylemiştim bende sonuçta hepimizin hikayesi aynı üç aşşağı beş yukarıBuDu bende başkalarına söyliyebiliyorum kendımede coguzaman fakat her an olmuyor işte . bu yolun ne kadar zahmetli ve yorucu oldugunu bılıyorsundur sende burda oldugun ıcın. 3 yıl bekledıgım bebegımı kaybettım sımdı korkularım cok fazla
Hadi hayirli ugurlu olsun canim mujdeli haberlerini bekliyoruzKızlar bugün bebeğimi aldım eve gidiyorum
Bu ugurda emek veren caba sarfeden herkesin Allah yar ve yardimcisi olsunSağol canım inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah,Transferle birlikte 3. Günün olmuş bugün:)Sağol canım inşallah. Dualarinizi eksik etmeyin
bu sabah malesef migren ile uyandım. cok kotu bırsey Rabbım dusmanıma bıle yasatmasın korum. amızılar kör olucam sanıyorum . hastaneyı aradım o ılacı bu doneemde içmeleyin dedi. işe geldim boğazlarımda şiş napıcamı bilemıyorum
Hayirli olur inşallah tedavin. Tedavide koraspirin kullandiriyolar zaten ona ragmen ni pihtilasma oldu ilkindeMerhabalar canlarim. 65 sayfanın tamamını okudum v heyecanım, umudum 2 ye katladı :) 2.5 yıllık evliyim, pkoluyum,geçen yıl ki tüp dnememle hamile kaldım ancak 11. Haftada kalbi durdu (doktorunun dediğine göre bunu önleyebilir için bu sefer pıhtılaşma ignesi kullanacakmisiz) şu an doğum kontrol ilacın bitti ve adet olmayı bekliyorum. 3 tane dondurulmuş embriyodan bir aksilik olmazsa insaallah 2 tanesi transfer edilecek. Süreci benimle paylaşmak inceliği ni gösteren herkese şimdiden teşekkürler. Rabbim hepimizin yüzünü guldur sun insaallah. ..
Allah razi olsun.Evet canim coraspin kullanmama rağmen minigimin kalbi durduHayirli olur inşallah tedavin. Tedavide koraspirin kullandiriyolar zaten ona ragmen ni pihtilasma oldu ilkinde
Canim ben bu ay dondurulmuş transferi yaptiracagim bir aksilik olmazsa insaallah. Transferden Iki ay önce gittim doktorum a. O da doğum kontrol ilacı verdi rahim temizlensin kist falan oluşmasına diye. Hakikaten de kullandığım ilk ay 20 gün kahverengi akinti geldi. Sonra muayeneye gittim yumurtalık lar temizlenmiş dedi. 2.kutu doğum kontrol ilacıni da içtim (yumurtalık lari baskılamak amaciyla). Ve şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için. Kimilerine de doktor transfer den önceki adetin in belli bir Gününde lucrin başlatıyor. Diyeceğim o ki mutlaka bir adete önemi öncesi doktoruna git. Ilaç verecekse alırsın vermeyecekse de rahim durumunu kontrol eder ,muayene eder. Benim bildiğim bu kadar canim. Inşallah yardimci olabilmisimdir.Mrb arkadaslar.
bende ramazandan sonra dondurulmuslarimi denicem.
ama bilmedigim cok sey var size sormak istedim.
adetliyken baslaniyomusya onun oncesinde tahlil veya kontrol icin merkeze gitmem gerekiyomu.
cunku adetliyken gidersem tahlil falan isterse bi sonraki aya sarkabilir diye dusunfum.
biraz bilgi verebilirmisiniz
Cok tesekr ederim cvp verdigin icin.Canim ben bu ay dondurulmuş transferi yaptiracagim bir aksilik olmazsa insaallah. Transferden Iki ay önce gittim doktorum a. O da doğum kontrol ilacı verdi rahim temizlensin kist falan oluşmasına diye. Hakikaten de kullandığım ilk ay 20 gün kahverengi akinti geldi. Sonra muayeneye gittim yumurtalık lar temizlenmiş dedi. 2.kutu doğum kontrol ilacıni da içtim (yumurtalık lari baskılamak amaciyla). Ve şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için. Kimilerine de doktor transfer den önceki adetin in belli bir Gününde lucrin başlatıyor. Diyeceğim o ki mutlaka bir adete önemi öncesi doktoruna git. Ilaç verecekse alırsın vermeyecekse de rahim durumunu kontrol eder ,muayene eder. Benim bildiğim bu kadar canim. Inşallah yardimci olabilmisimdir.
Bence de canim iyi yaparsın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah. ..Cok tesekr ederim cvp verdigin icin.
oyle yapmaya karar verdim.pazartesi yada sali gidip bi konusucam.
Son dkkya birakmamak lazim
Insallah bu sefer saglicakla kucagina alirsin canim... benim bugun 13. Gunumdu kan testi yaptim sonuc 1430 çıktı. Dis gebelik olabilir mi korkuyorum iki gun sonra doktor randevum varAllah razi olsun.Evet canim coraspin kullanmama rağmen minigimin kalbi durdu
kaç tane embriyo transfer edilmişti canım.çoğul gebeliktir inşallah ondan yüksektir.Insallah bu sefer saglicakla kucagina alirsin canim... benim bugun 13. Gunumdu kan testi yaptim sonuc 1430 çıktı. Dis gebelik olabilir mi korkuyorum iki gun sonra doktor randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?