Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

anlayabiliyorum canım emin ol bunu yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz zaten hepimiz aynı durumdayız herkesi yatıştırıp kendimizi sakinleştiremiyoruz ama bazen başkasının verdiği ufak bi teselli rahatlatıyor kısmen de olsa kendini fazla üzmemen için söylemiştim bende sonuçta hepimizin hikayesi aynı üç aşşağı beş yukarı

bu sabah malesef migren ile uyandım. cok kotu bırsey Rabbım dusmanıma bıle yasatmasın korum. amızılar kör olucam sanıyorum . hastaneyı aradım o ılacı bu doneemde içmeleyin dedi. işe geldim boğazlarımda şiş napıcamı bilemıyorum

rapor alamadın mı canım. Dikkat et kendine ayaklarını uzatabiliyorsan uzat otur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde haftaya bugün kısmetse transfer

MALAESEF YAVRUM , AYAKLARIMI UZATIYORUM AMA DORUOKTORUM CALIS BI SIKINTI YOK DEDI AMA MIGREN NERDEN CIKTI BILMIYM

Merhabalar canlarim. 65 sayfanın tamamını okudum v heyecanım, umudum 2 ye katladı :) 2.5 yıllık evliyim, pkoluyum,geçen yıl ki tüp dnememle hamile kaldım ancak 11. Haftada kalbi durdu (doktorunun dediğine göre bunu önleyebilir için bu sefer pıhtılaşma ignesi kullanacakmisiz) şu an doğum kontrol ilacın bitti ve adet olmayı bekliyorum. 3 tane dondurulmuş embriyodan bir aksilik olmazsa insaallah 2 tanesi transfer edilecek. Süreci benimle paylaşmak inceliği ni gösteren herkese şimdiden teşekkürler. Rabbim hepimizin yüzünü guldur sun insaallah. ..

Hayirli olur inşallah tedavin. Tedavide koraspirin kullandiriyolar zaten ona ragmen ni pihtilasma oldu ilkinde

Anneler bana bi yardim edin yahu. 8 ginkuk bebeğim var.2 gün sariliktan hastanede yattik. ÇocuğunaAC kalmamasi lazim. Mama vermek istemiyorum. Sutun var ancakkk mememi zir tutuyor. 5. 6 kez anca çekiyor biraz bekliyor sonra gene aynisini yapıyor. Yani emetlrek doymuyor ememiyor. Durumu sagiyorum su donem de 2 saate bi emmeliymis. 40 cc kadar sutum cikiyor. Yeterli mi ne dersiniz??

Annelerrrr ben kasim ananelerine baktim ama burasi yanlislikla acilmis. 5. Yilimizda bebeğimizin kucagimiza aldik çok skur. Sakin unudunuzu kesmeyin.
Vitamin olarakq10 kullanan acayip bisey. Pişman okmazsiniz. Dualarimiz sizinle çok optukkkk

Mrb arkadaslar.
bende ramazandan sonra dondurulmuslarimi denicem.
ama bilmedigim cok sey var size sormak istedim.
adetliyken baslaniyomusya onun oncesinde tahlil veya kontrol icin merkeze gitmem gerekiyomu.
cunku adetliyken gidersem tahlil falan isterse bi sonraki aya sarkabilir diye dusunfum.
biraz bilgi verebilirmisiniz

Canim ben bu ay dondurulmuş transferi yaptiracagim bir aksilik olmazsa insaallah. Transferden Iki ay önce gittim doktorum a. O da doğum kontrol ilacı verdi rahim temizlensin kist falan oluşmasına diye. Hakikaten de kullandığım ilk ay 20 gün kahverengi akinti geldi. Sonra muayeneye gittim yumurtalık lar temizlenmiş dedi. 2.kutu doğum kontrol ilacıni da içtim (yumurtalık lari baskılamak amaciyla). Ve şimdi adet olmayı bekliyorum transfer için. Kimilerine de doktor transfer den önceki adetin in belli bir Gününde lucrin başlatıyor. Diyeceğim o ki mutlaka bir adete önemi öncesi doktoruna git. Ilaç verecekse alırsın vermeyecekse de rahim durumunu kontrol eder ,muayene eder. Benim bildiğim bu kadar canim. Inşallah yardimci olabilmisimdir.

Cok tesekr ederim cvp verdigin icin.
oyle yapmaya karar verdim.pazartesi yada sali gidip bi konusucam.
Son dkkya birakmamak lazim

Cok tesekr ederim cvp verdigin icin.
oyle yapmaya karar verdim.pazartesi yada sali gidip bi konusucam.
Son dkkya birakmamak lazim
Bence de canim iyi yaparsın. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah. ..

Allah razi olsun.Evet canim coraspin kullanmama rağmen minigimin kalbi durdu
Insallah bu sefer saglicakla kucagina alirsin canim... benim bugun 13. Gunumdu kan testi yaptim sonuc 1430 çıktı. Dis gebelik olabilir mi korkuyorum iki gun sonra doktor randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…