Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Insallah bu sefer saglicakla kucagina alirsin canim... benim bugun 13. Gunumdu kan testi yaptim sonuc 1430 çıktı. Dis gebelik olabilir mi korkuyorum iki gun sonra doktor randevum var
Değerin gayet iyi canim. Moralini yüksek tut ve duaya devam:) değerin katlana katlana gidecek ve kucugun sana sımsıkı tutunacak insaallah.

merhabalar bende dondurulmuş embriyo transferi beklemekteyim... e2 kaç çıakrsa transfer yapılıyor. birde benim 3.gün embriyolar donduruldu ne zmaan transfer ederler.

Arkadaslar hepinize merhaba, nisan ayindaki tup bebek transferiyle ikizlere hamileyim cok sukur.
Dilerim sizler de hayirlisiyla guzel sonuclar alirsiniz..

Transfer gununden beri 3 ay boyunca kullandigim ilaclar oldu. Bugun itibariyle kestim ilaclarimi.
Tabi elimde kaldi fazlasi
Hibor 3500/0.2. , proluton depot, estrofem, 2kutu crinone jel var elimde. Piyasa fiyatinin altina fiyat verebilirim almak isteyen olursa. Istanbuldayim.

Ozel mesaj atabilirsiniz( transferden sonra kullanmistim bu ilaclari 3ay boyunca) kullanim tarihleri 2017 ye yakin.

Sevgiler...

merhabalar bende dondurulmuş embriyo transferi beklemekteyim... e2 kaç çıakrsa transfer yapılıyor. birde benim 3.gün embriyolar donduruldu ne zmaan transfer ederler.
Canim transfer günü rahim kalınlığına göre belirleniyor.

Merhaba nerde tedavi oluyosun cnm büyük doktor dediğin kim merak ettim :)

Bende adet günümü bekliyorum yirmisi gibi olmam lzm adet.6 tane embriyo dondurdular.bir olumsuz denememiz var.tutmasada bi nebze icimiz rahat olcak doktorumuz ve merkez çok titiz çalıstilar ve dondurulmuşlarimiz var ilki tam bi fiyaskoydu doktor embriyolog hastane acisindan.Allah hepimize yardım etsin

Merhabalar benimde dondurulmuş embriyo transferi yapılalı altı gün oldu bir altı günüm daha var sonuç için heyecanla bekliyoruz on yaşındaki kızımda bir kardeşi olsun çok istiyor kızımda tüp bebek tedavisiyle olmuştu ilk denemede sorunsuz kavuşmuştuk kızıma inşallah yine herşey yolunda olur bu mübarek günde allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim yarın tahlil günüm rabbim nasib eder inşallah

güzel hbrlerini burdan paylaşmak nasip oldun insallah arkadasim,evladinda varmiş allahim ikinci evladina,yavrucugunda kardeşine kavuştursun dilerimallahim bizlere de versin benim 3.denemem 23 temmuz test günum,evde hic denemedim sanirim dimi test filan

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için allahım herkesin yardımcısı olsun yok ben evde test yapmadım doktorum onikinci gün yaptır dediği için beklemek istedim sizinde güzel haberlerini bekleriz

Benim ilk transferim hemen tuttu. Kuzumu 8. haftada kaybettim, kalbi durdu... Kendi düşmediği için kürtaj oldum. Çok çok çok üzgünüm... Eylül ekim gibi ruh halim toparlanırsa dondurulmuş ikizlerimle deneyeceğim, çözülürken bi sorun olursa diye çok korkuyorum. Transferden ne kadar önce çözüyorlar? Bir de arkadaşlar eylülde transfer olacaksa ağustosta kontrole gitmem lazım değil mi? Kist mist varsa halledilsin diye?

Sizi çok iyi anlıyorum geçen sene bende tüp bebek denemesi yaptırdım başta sonuç pozifti çok sevindik ama sonra değerler düşmeye başladı gebelik sonlandı çok üzülmüştük doktorum sağolsun her ihtimali düşünerek dondurulmuş embriyo ayırmış şimdi onları yaptırdım ve bugün onikinci günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama tam anlamıyla inanın sevinemedim iki gün sonra tekrar test yaptırıcam değerlerim yükseldiyse sevinebileceğim rabbim bu mübarek günde duaları kabul etsin

Benim taa 8. Haftada düştüğü için herhalde bi daha olunca kucağıma alana kadar endişem geçmeyecek... Çok korkunç bir şey, kimsenin başına gelmesin

Bu seferkini sağlıkla kucağına al inşallah

merhaba arkadaşlar pkoluyum 2013 tüp bebek denedim olmadı
2014 dondurulmuş emriyolarımı denedim oda olmadı 2 emriyo transfer edildi.
2015 temmuz- ağustos kararsızım ya bu ay ki adetimle yada önümüzdeki ay adetimle dondurmuş emriyolarımı denemek istiyorum 1,5 senedir doktoruma gitmedim belki bu ay adetimle gidip görüşeceğim ve çok heycanlıyım 3 deneme inş. pozitif olur . rabbim bu mübarek günde dualrımızı kabul eder inş. herkese hayırlı kandiller

allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…