- 5 Ocak 2015
- 231
- 530
- 88
Iki tane besinci gun embriyosu konuldu birinin kalitesi dusuktu. Deger nasil iyi mi bilmiyoruM canim yakaç tane embriyo transfer edilmişti canım.çoğul gebeliktir inşallah ondan yüksektir.
Değerin gayet iyi canim. Moralini yüksek tut ve duaya devam:) değerin katlana katlana gidecek ve kucugun sana sımsıkı tutunacak insaallah.Insallah bu sefer saglicakla kucagina alirsin canim... benim bugun 13. Gunumdu kan testi yaptim sonuc 1430 çıktı. Dis gebelik olabilir mi korkuyorum iki gun sonra doktor randevum var
Canim transfer günü rahim kalınlığına göre belirleniyor.merhabalar bende dondurulmuş embriyo transferi beklemekteyim... e2 kaç çıakrsa transfer yapılıyor. birde benim 3.gün embriyolar donduruldu ne zmaan transfer ederler.
Merhaba nerde tedavi oluyosun cnm büyük doktor dediğin kim merak ettim :)Gittik geldık 2 Yumurta oluşmuş bu ay birisi doğal yollardan oluşmuş gördükleri sey oymuş büyük doktor geldı o baktı öglen transfer için arıycaklar bugun çatlatma iğnesi vurucam aradıklarında vurucagım saati söyleyecekler . Toplamda 17 dondurulmuşum vardı 3 kullandık şimdi 10 tame kalmış 4 tanesi bozuldu galiba
Benim taa 8. Haftada düştüğü için herhalde bi daha olunca kucağıma alana kadar endişem geçmeyecek... Çok korkunç bir şey, kimsenin başına gelmesinSizi çok iyi anlıyorum geçen sene bende tüp bebek denemesi yaptırdım başta sonuç pozifti çok sevindik ama sonra değerler düşmeye başladı gebelik sonlandı çok üzülmüştük doktorum sağolsun her ihtimali düşünerek dondurulmuş embriyo ayırmış şimdi onları yaptırdım ve bugün onikinci günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama tam anlamıyla inanın sevinemedim iki gün sonra tekrar test yaptırıcam değerlerim yükseldiyse sevinebileceğim rabbim bu mübarek günde duaları kabul etsin
Çok teşekkürler İnşallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/thatwoman.642939/benimde kist problemim vardı transfer gününe kadar doğum kontrol hapı kullandırdı doktorum güzel haberlerini alırız inşallah
Bu seferkini sağlıkla kucağına al inşallahSizi çok iyi anlıyorum geçen sene bende tüp bebek denemesi yaptırdım başta sonuç pozifti çok sevindik ama sonra değerler düşmeye başladı gebelik sonlandı çok üzülmüştük doktorum sağolsun her ihtimali düşünerek dondurulmuş embriyo ayırmış şimdi onları yaptırdım ve bugün onikinci günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama tam anlamıyla inanın sevinemedim iki gün sonra tekrar test yaptırıcam değerlerim yükseldiyse sevinebileceğim rabbim bu mübarek günde duaları kabul etsin
allah tamamına erdirsin canımSizi çok iyi anlıyorum geçen sene bende tüp bebek denemesi yaptırdım başta sonuç pozifti çok sevindik ama sonra değerler düşmeye başladı gebelik sonlandı çok üzülmüştük doktorum sağolsun her ihtimali düşünerek dondurulmuş embriyo ayırmış şimdi onları yaptırdım ve bugün onikinci günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama tam anlamıyla inanın sevinemedim iki gün sonra tekrar test yaptırıcam değerlerim yükseldiyse sevinebileceğim rabbim bu mübarek günde duaları kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?