Eşimde içebilir mi peki bunu ?
Onu bilmiyorum yanlisda yonlendirmek istemem. Ibrahim saracoglunun sitesinden gorup yapmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde içebilir mi peki bunu ?
Saol cnm bende bakıyorum hemen . Rabbim Bebeğini sag salim kucağına almayı nasip etsinOnu bilmiyorum yanlisda yonlendirmek istemem. Ibrahim saracoglunun sitesinden gorup yapmistim
Kacinci gün degerin ve kacinci gün embriyosuydu canimcanim 450 nebilim hala inanamiyorum
5.gun ve 12.gun degeri iyimiki ins 2ye katlanirKacinci gün degerin ve kacinci gün embriyosuydu canim
uc canim darisi sana
Benim de 3. gün embriyosu 13. gün degeri 454 neden tekrar test yapacaksin benden birdaha Test istemediler merak ettim simdi5.gun ve 12.gun degeri iyimiki ins 2ye katlanir
saglikli gebelikte 2 kati artmaliymis 2 gun sonra tekrar yap dedi inanin bende bilmiyorumBenim de 3. gün embriyosu 13. gün degeri 454 neden tekrar test yapacaksin benden birdaha Test istemediler merak ettim simdi
belki 3 ude tutar ama allahim hayirlisini nadip etsin canimBenimde simdi 3 tabe transferim var :)
Anladim canim ama degerin iyi masallah bir sorun cikacagini sanmiyorum. Ben de ultrasona gidecegim haftaya insallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini.saglikli gebelikte 2 kati artmaliymis 2 gun sonra tekrar yap dedi inanin bende bilmiyorum
Sağol canimm inşallah hemen atlatirsin,benimki çok ilerledi artık suruplar vsler bana yaramıyor serum alıyorum...Ama surup herkese çok iyi geliyorbugun sorucam canım benım bende doktora gecmis olsun tatlım benım
Ol der olur...Aralık ayında Şişli Memorial da 1 tüp bebek denemesi yaptım malesef negatif çıkmıştı. 3 tanede dondurulmuş kalmıştı. Ekim gibi 2. tüp bebek denemesini yaptırcaktım. (Bu arada 4 yıldır tedavi görüyorum) Taaa ki 2 gün öncesine kadarr.
Doktorların imkansız dediği (sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol yumurtalık yapışık ve polikistikoverim) gebeliğim oldu. kendimi o kadar normal olmayacağına şartlamışımki hala inanamıyorum. 6 hafta haberim olmadan hoplamışım zıplamışım ve hiç bir şey olmamışş. Allahıma şükür 6 hafta 6 günlük hamileyim. Allahımın mucizesi o bana. Birkez daha tıbbın yanılabileceğini gördüm.
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşşallah... Nasıl oldu derseniz bilmiyorum.hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım o ara 8-9 gün uyabildim ancak. onun etkisimi onuda bilmiyorum. şaşkınımm
Kil cnm hic bi sorun yok olmazda daha beter bebişin sevinir :)Kizlar bi sorum olucakti. Transferimin 2. Gunundeyim ve namaz kilmak istiorum. Kilabilirim dimi. Egilip kalkmak bi sorun teskil edermiki ?
insallah canim seninde hafif agrilarin oluyomu ve miden gurul gurul ediyomu progestani gunde kac kez aliyosun cok sordum k.bakmaAnladim canim ama degerin iyi masallah bir sorun cikacagini sanmiyorum. Ben de ultrasona gidecegim haftaya insallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini.
3benimde transferimin 3.gunu.ben coraspin estrofem folio crinon ve hibor igne yapiyorum gunluk.birde ucgunde bir proluton igne.