Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

bugun sorucam canım benım bende doktora gecmis olsun tatlım benım
Sağol canimm inşallah hemen atlatirsin,benimki çok ilerledi artık suruplar vsler bana yaramıyor serum alıyorum...Ama surup herkese çok iyi geliyor

Aralık ayında Şişli Memorial da 1 tüp bebek denemesi yaptım malesef negatif çıkmıştı. 3 tanede dondurulmuş kalmıştı. Ekim gibi 2. tüp bebek denemesini yaptırcaktım. (Bu arada 4 yıldır tedavi görüyorum) Taaa ki 2 gün öncesine kadarr.
Doktorların imkansız dediği (sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol yumurtalık yapışık ve polikistikoverim) gebeliğim oldu. kendimi o kadar normal olmayacağına şartlamışımki hala inanamıyorum. 6 hafta haberim olmadan hoplamışım zıplamışım ve hiç bir şey olmamışş. Allahıma şükür 6 hafta 6 günlük hamileyim. Allahımın mucizesi o bana. Birkez daha tıbbın yanılabileceğini gördüm.
Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşşallah... Nasıl oldu derseniz bilmiyorum.hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım o ara 8-9 gün uyabildim ancak. onun etkisimi onuda bilmiyorum. şaşkınımm
Ol der olur...
Canim benim çok mutlu oldum Allah kucağına almayı nasip etsin yavrunu :)

Kizlar bi sorum olucakti. Transferimin 2. Gunundeyim ve namaz kilmak istiorum. Kilabilirim dimi. Egilip kalkmak bi sorun teskil edermiki ?

ins
Anladim canim ama degerin iyi masallah bir sorun cikacagini sanmiyorum. Ben de ultrasona gidecegim haftaya insallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini.
insallah canim seninde hafif agrilarin oluyomu ve miden gurul gurul ediyomu progestani gunde kac kez aliyosun cok sordum k.bakma

Kasiklarda cok hafif batma oluyor arada. Ben sabahlari bir kere crinone jel kullaniyorum birde sabah aksam 1 tane estrifam. Baska hicbirsey kullaniyorum canim

3benimde transferimin 3.gunu.ben coraspin estrofem folio crinon ve hibor igne yapiyorum gunluk.birde ucgunde bir proluton igne.

3benimde transferimin 3.gunu.ben coraspin estrofem folio crinon ve hibor igne yapiyorum gunluk.birde ucgunde bir proluton igne.

Persembemi oldun transferin. Benimde bugun 3. Gunum. insallah hayirli haberler alicaz. Nasil hissediyorsun kendini ?

Back
X