Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Selamlar.. Kismet olursa bende ayin 13 ünde dondurulmus meleklerimi alacagim. Ayin 8 inde rahim kalinligi uygun mu diye kontrole gidicem ve uygunsa 13 ü büyük gün.. heyecanla bekliyorum.. dilerim gönlümüze göre olur bu sefer..
Arkadasim sizinde dondurulmus blast transferimi oldu doktorun bana soyledigi toplandiktan sonra 3.gun dondurulcak sonra transferden 2 gun once cozulecek ve en iyileri transfer edilcek dedi,dondurulmus blast transfer boylemi oluyor biliyorsan yardimci olursaniz sevinirim

İyiyim canım ben,asıl sen nasılsın,nereye karar verdin hangi hast?[/QUOT
canım 1 tane dondurulmuşum var pembe mavide onu deneyelim dedim. öğretmenim yaza kadar ya bekliycem başka hastane için ankara düşünüyorum bu arada, ya yazı bekliycektim ya da dondurulmuşu deniycektim ben de deneyip sonra başka hatane arayayım dedim.. bugüne kadar hep 2 tane transfer edildi.. belki ikiz annesi kısmetim de yoktur.. rabbim bi tane kalan embriyoma can verir inş.

Tabi canim bilemezsin..İnşallah bu kez yüzün güler arkadaşım,ama bir ricam var en azından sevda ebeyide rica et yanına,belki soylemene bile gerek kalmaz,beni direkt o hazırladı..İnşallah sanada denk gelir,dualarla yapıldı benim o ebe sayesinde Allah razı olsun ondan...

Tabi canim bilemezsin..İnşallah bu kez yüzün güler arkadaşım,ama bir ricam var en azından sevda ebeyide rica et yanına,belki soylemene bile gerek kalmaz,beni direkt o hazırladı..İnşallah sanada denk gelir,dualarla yapıldı benim o ebe sayesinde Allah razı olsun ondan...
tamam canım çok sağol ya o kadar yardım ettin ki bana .. allah senden razı olsun rabbim hiç bunaltmasın seni..

tamam canım çok sağol ya o kadar yardım ettin ki bana .. allah senden razı olsun rabbim hiç bunaltmasın seni..
Canım benım ne demek,hepimiz aynı yollardan geçtik,bende aynı senin gibiydim bu tutana kadar..Allah herkese yaşatsin inşallah..
Şimdi ne zaman transferin ortalama tarih belli mi?

Canım benım ne demek,hepimiz aynı yollardan geçtik,bende aynı senin gibiydim bu tutana kadar..Allah herkese yaşatsin inşallah..
Şimdi ne zaman transferin ortalama tarih belli mi?
bu arada 12 gün önce histereskopi oldum.. bi sıkıntı yok ben de çizik atıp çıktım dedi nevin hanım.. bu ayın 20si tedaviye başlıycaz inş. haziranın başlarında inş. yaşarsa transfer edilecek.. 5. gün embriyosu olduğu için biraz umutluyum geçen seferdi 3.gündü yaşamamıştı.. rabbim o zor günleri tekrar yaşatmasın.. bu imtihandan inş. geçmişizdir. ama her seferinde rabbim öyle güç veriyor ki tekrar tekrar ayağa kalkıp tedaviye başlıyorsun.. inş. bu sefer bu buzdan savaşçım tutunur bana..

bu arada 12 gün önce histereskopi oldum.. bi sıkıntı yok ben de çizik atıp çıktım dedi nevin hanım.. bu ayın 20si tedaviye başlıycaz inş. haziranın başlarında inş. yaşarsa transfer edilecek.. 5. gün embriyosu olduğu için biraz umutluyum geçen seferdi 3.gündü yaşamamıştı.. rabbim o zor günleri tekrar yaşatmasın.. bu imtihandan inş. geçmişizdir. ama her seferinde rabbim öyle güç veriyor ki tekrar tekrar ayağa kalkıp tedaviye başlıyorsun.. inş. bu sefer bu buzdan savaşçım tutunur bana..
Çizik atması çok iyi olmuş canım,benim bir arkadaşım defalarca tüp bebek yaptırdı tutmadı en son artık çizik attirmis o ay transferi yapılmis tutmuş...Çok sevindim sendende duyunca çünkü belki rahim tutmuyordur,birde 5. Gün embriyosu ohh maşallah :nazar:

Kızlar günaydınn..Nasılsınız?
canim benim keselere 10 gun var ama ben cok merak ediyororum sen tam nezaman gordun bide benim kan degerim 3000 civari olmustur 2 gunde bir katladigini var sayarsak keseler dgere goremi gozukuyo yoksa illa 10 gun sonrami sabirsizlaniyomm

canim benim keselere 10 gun var ama ben cok merak ediyororum sen tam nezaman gordun bide benim kan degerim 3000 civari olmustur 2 gunde bir katladigini var sayarsak keseler dgere goremi gozukuyo yoksa illa 10 gun sonrami sabirsizlaniyomm
Canım ben 3000 civarindayken görmüştüm,1700 ü gördüklerinde kanda keselerde görülüyormuş

siddeti nasil canim benimde hafif hafif agrilarim oluyordu ayakta dolastgimda ozellikle ben bide ise devam etmistim dusun normaldir kan gorsen bile korkma

Coookk uzun sure ayakta kalirsinda oturunca agrir ya ayni oyle agridi. Kan gormedim ama idrarinda hep acik renk

Coookk uzun sure ayakta kalirsinda oturunca agrir ya ayni oyle agridi. Kan gormedim ama idrarinda hep acik renk
tmam canim korkma akisina birak tamma bende de oldu o agrlar hala arada bir oluyo hafif hafif ictigimiz ilaclarda yapiyo gogsumde felaket agriyo sistide az kaldi pozitif sonuc almana dua ediyorum sana

lucrin depot 3.75 dün ignemi oldum göbüşten :) sonrası aksamı idarırım biraz kanlıydı sabah oldu regli olmus gibi kanan oldu doktorumu aradım normal oldugunu korkululacak hıc bısey olmadıgını dedı ben süreclerimi yazmak istiyorum arkadaslar 11 gun sonra kontrolum var bebişlerim dondu :)))) artık bekliycem sürecleri:KK16:

Back
X