Dondurulmuş embriyo transferi olanlar belirtilerinizi paylaşırmısınız

Merhaba bayanlar.ben bu sitede yeniyim.ilk denememi gecen yaz yasadim ama malesef negatifti.sonra 2. Deneme icin eylulde yeniden basladim.yanliz ben ilk denemede yumurta dondurtmadim ikincide malesef ohss oldum ve yumurtalari dondurup sonraki bizamanda transfere karar verdik.5 subatta dondurulmus 2 tane iyi kalitede embriyo transfer edildi..ama ben nedense tutucagina pek inanmiyorum.acaba yarin idrar testi yapsam belli olurmu.benimki sanirim 3.gun embriyosu.
hepiniz saglikla kalin

Mrb canım transferin hayırlı olsun bende senin gibi beklemedeyim 2ay önce ilk transfer negatif oldu 5.gün 1.kalite blasttı, 7subatta kalan donmuslarımı denedim 2tane transfer ettiler bukez yine blast embriyo. 3.günü lekelenme yasadim ben cok korktum ama o anlik biseydi bidaha gelmedi ve bugün kasik ve bel agrim basladı neye alamet bunlar çatlıcam inan 17 subat test günüm insallah güzel haberler alırız dualarım biz ve bizim gibilerle..

Sanirim seninle aynisekilde olmus transferlermiz.benimde ilki blastti ama daha test gunu gelmeden buyuk bir sanci ve kanamayla hastanelik oldum ve bebeklerimin hic tutunmadiginogrendim .0.1 gibi cikmisti kan testi.iste simdide 3.gun embriyosu iki adet 1.kalite.fakat bugun idrar testi malesef negatif test gunum 20 subat benimde
bence bunlar iyi alamet canim .cunku 3.gun lekesi yerlesme kanamasidir.iyi dusun iyi olsun..

Canım test günüm 20 şubatsa idrar testinde nasıl çıksın kanda bile çıkmaz benim test günüm 21 şubat.pazargünüoldu transferim ve daha ancak dün ve bugün oluyor 3. Güm embriyosunda rahime tutunma ancak en erken belki transferin ertesi gününden sayacaksın 9. Günüidrarda çıkabilir az sabır lazım benim bugün çok az ve nadiren belime sancı giriyor göğüslerde belirgin bişi yok ama hiç takılmıyorum taze embriyo denememde her belirti vardı ama olmadı

İnsallah öyle olur dün geceden beri istifra ediyorum su bile içsem çıkardım bugün gittim doktoruma 3saat hastanede yatırdı beni serum yedim ama gebelik testi bile yapmadi kesinlikle çıkmazmış belirti olamazmı bu dedim herkesin en son yasadıgını sen neden ilk sırada yasayasın dedi ilaçlar agır gelmis benim 4gün kaldi senin asla cıkmaz sakın inanıp idrar kitlerine umudunu yitirme daha 8günün var neler degisir bu sürede inan;-)

Ilk olarak sana buyuk gecmis olsun. Umarim hamilelik belirtisidir senin bu hallerin..
ben malesef ilk transferimde test gunune kadar bile bekleyemedim , transferin 9.gunu kanamam gelmis butun umidimi ve hayallerimide alip goturmustu..belkide 9.gunumde yeniden kanamam gelicek gibi bihisse kapiliyorum ve bari busefer hic olmazsa test gunune kadar icimde dursaydi diyorum minik kuslarim...

umarim hayallerimiz gercek olur busefer...

kızlar size moral olsun diye yazıyorum öncelikle rabbim hepinizin kucağını doldursun.
benim çok sevdiğim bir arkadaşım var. 6 yıllık evli. 3 aşılama 2 tüp bebek denemesi olumsuz sonuç. tüp bebeği Antalya memorialde yaptırdı en son yazın yaptırmıştı doktorlar dondurmuşlar ayrıca haber vermişler bunlar da kabul ettiler. neyse 25 ocakta antalyada transfer oldu. arkadaşımın da hiçbir ağrısı sızı belirti olmadı.. transferden on gün sonra tahlil yaptırdık sonuçlar 675 çıktı aynı gün iki defa yaptırdık inanamadılar. cumartesi de onları doktora götürüp kesekyi göreceğiz inşallah. Diyeceğim odur ki vakti zamanı varsa o vakitte her şey oluyor biliyoru mçok zor ben de varikoselden dolayı hamile kalamıyordum eşim ameliyat oldu öyle oldu bebeğim inşallah sizlerde bebeğinizi kucağınıza bir an önce alırsınız.

Ayy rabbim herkesin bebegini bagislasin olmuyanlarada versin..cok guzel yazdiklarin.tskler canim

Bende varikoselden dolayi kalamiyorum, 4 kez dogal yolla gelisen gebeligim var ama gelismiyo bebekler yani spermler ileri derece sorunlu ama dölleme yeteneklerini kaybetmemisler ne hikmetse. Bugün 6.günümdü idrar testinde baktım negatif çıktı, elimden geleni yaptım bundan sonrası Allah'a kalmıs benimde umudum bitti artık.

ARKADAslar bende 31 Ocakta donmus transferi oldum, transferden sonra ilk bes gun kasik agrisi, kramp, bel agrisi, halsizlik her ne ararsan vardi 5. Gun sonra hepsi yok oldu arada bir kasik agrisi ve bel agrisi oluyodu, son iki gun kala teste goguslerim sonmus balon gibiydi, bas agrim vardi stresten dedim cunku benin 26 aylik bir oglum var transfedeen beri hep hasta oldu getir gotur , evde dinlenme yok uyku yok duzgun, sonuctan bir gun once tartismalar aile biriyleri ile butin gun agla sizla sonuca bor gun kala sonuc 698. Cikti iki gun sonra 1400 kusur oldu cok sukur, simdi hic kendinizi kasmayin evde yan gelip yatma ilede olmuyor bu cocuk, gezin dolasin hic bise olmaz hoplayip ziplamadiktan sonra :) ben bigun oglumu uyuttum gittim yarim saat yuruyus yaptim.nasil.iyo geldi beynime,

4 tup.bebek denemede oglumu buldum ve hic bir belirtim yoktu onda bile nasilsa olmiycak diye duzgun dinlemedim gezdim dolastim.hep ve sonuc pozitif. Simdi de rabbim yuzume guldu cok sukur.. Dua nizi dilinizden eksik.etmeyin cunku onun acamiycagi kapi yok. Ben oglumu hala dozlerimde sallayarak uyuturyorum dusunun :) sevgiler allah yardimciniz olsun ins.

Sonucum negatif Karabiber 9.gün hcg 1.29 insallah senin iyi haberini okumak kismet olur:-(

merhaba. Aksine artık dondurulmuş embriyo transferinde tutma şansı daha yüksekmiş

merhaba. Aksine artık dondurulmuş embriyo transferinde tutma şansı daha yüksekmiş
meraba canım benimde yumurtalarım bugün toplandı, toplam 19 tane yumurta alınmış, doktor bana bunları izleyecez ve donduracaz bir sonraki ay transfer edecez dedi, rahim kendini toparlıyormuş, doktor dondurulmuş daha iyi olur dedi bende fazla kurcalamak istemiyorum açıkçası şuan beklemedeyim..

Merhaba. Kasım da başladı. Ohss riskinden dolayı embriyolar donduruldu. Bana cumartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Şu an katın ağrım var. Adet görecek gibiyim. Ilk denemem ve çok Korkuyorum. Daha Önceden 3 dışında Gebelik ve 2 düşüğüm var. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama Dediğim gibi Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…