- 24 Şubat 2016
- 2
- 3
- 1
- 40
İyi akşamlar arkadaşlar aralıkta nasipse dondurulmuş embriyo transfr olucak bana dua edin noolurHiçbi belirti olmuyo arkadaşlar az az adet sancısına benzer ağrılar oluyo ama kısa süreli. Benim dondurulmus embriyom tuttu. Hemde yanlış hatırlamıyorsam hcg m 1000 kusurlwrdeydi ilerleyen günlerde 6000 e kadar çıktı ama nedendir bilinmez tam kese oluşacağı sırada kanamayla düşük yaptim. Bunu doktorlarda bende hala anlayamadık.
Canım neden 15.güne kadar bekleniyor. Dondurulmus oldugu icin mi. 12.gün test yaptiriyor herkes. Benim doktorumda 14.gun test istediSlm kizlar bende 3 defa tüp bebek denedim ve ikisindede pozitif sonuc aldim.Ilk taze denedim 3 yil önce tutmadi.1 ay gectikten sonra dondurulmus denedim birtane kizim oldu Simdi yine dondurulmus denedim ve yine pzitif sonuc aldim coksükür suan 8 haftalik hamileyim :).Belirtilere gelirsek ilk kizimda cok belli olmustu kadik ve bel agrilarim gögüslerdeki sislik felan.Busefer hic belirtim olmadi hatta tutmadi dedim ve kendimce 10. gün idrartesti yaptim negatifti ve ilaclarimi bile biraktim 1-2 gün.Ama 15. gün kan testim pozitif cikinca gercekten soklari yasadim.Annem hep derdi her cocuk bir olmaz belirtileri diye.Gercektende öyle oldu lütfen sozde oldumu olmadimi diye dert etmeyin test gününe kadarda bekleyip ümidinizi yitirmeyin derim.Rabbim hemizin muradini hayirlisiyla versin.Amin.
Cnm dondurulmuslara nsl basladin anlatirmisin birazSlm kizlar bende 3 defa tüp bebek denedim ve ikisindede pozitif sonuc aldim.Ilk taze denedim 3 yil önce tutmadi.1 ay gectikten sonra dondurulmus denedim birtane kizim oldu Simdi yine dondurulmus denedim ve yine pzitif sonuc aldim coksükür suan 8 haftalik hamileyim :).Belirtilere gelirsek ilk kizimda cok belli olmustu kadik ve bel agrilarim gögüslerdeki sislik felan.Busefer hic belirtim olmadi hatta tutmadi dedim ve kendimce 10. gün idrartesti yaptim negatifti ve ilaclarimi bile biraktim 1-2 gün.Ama 15. gün kan testim pozitif cikinca gercekten soklari yasadim.Annem hep derdi her cocuk bir olmaz belirtileri diye.Gercektende öyle oldu lütfen sozde oldumu olmadimi diye dert etmeyin test gününe kadarda bekleyip ümidinizi yitirmeyin derim.Rabbim hemizin muradini hayirlisiyla versin.Amin.
Canim yurtdisindayim burda hep böyle tazedede 15. günde test yaptilar dondurulmuslardada.Galiba kesin sonuc icin böyleCanım neden 15.güne kadar bekleniyor. Dondurulmus oldugu icin mi. 12.gün test yaptiriyor herkes. Benim doktorumda 14.gun test istedi
Ilk taze denem negatif oldu zaten ozaman 12 tanedondurulmus embyom vardi.1 ay gecince negatif sonuctan dondurulmuslarla devam ettim.Paketler 2 tane olarak dondurulmustu ve bende zaten 2 tane transfer istedim.Transferden 25 gün sonra kan testim 80 li birseyler cikti ve kese gününde sabahi bir kanamam basladi megerse biri tutunamamis o düsmüs digeriyle saglikli bir sekilde ilerledik.Simdi 3 yasinda kizim var.Suanda 8 haftalik hamileyim yine dondurulmuslarla ve 2 rane transfer oldu ama yine biri tuttu.ama düsük tehlikem varmis ve hergün karnimdan igne vuruyorum.Cnm dondurulmuslara nsl basladin anlatirmisin biraz
Onu anladim cnm ins onu bagislar rabbim sana sormak istedigim adetinin kacinci gunu oldu transferin bana dogum kontrol hapi verdi bitince adet olacaksin dedi 1ci gunu ostafem diye bir ilac verdi ona basla bize haber ver dedi ne zaman transferim olacak onu merak ediyorum cnm ekim 17de yumurtalarim toplandiIlk taze denem negatif oldu zaten ozaman 12 tanedondurulmus embyom vardi.1 ay gecince negatif sonuctan dondurulmuslarla devam ettim.Paketler 2 tane olarak dondurulmustu ve bende zaten 2 tane transfer istedim.Transferden 25 gün sonra kan testim 80 li birseyler cikti ve kese gününde sabahi bir kanamam basladi megerse biri tutunamamis o düsmüs digeriyle saglikli bir sekilde ilerledik.Simdi 3 yasinda kizim var.Suanda 8 haftalik hamileyim yine dondurulmuslarla ve 2 rane transfer oldu ama yine biri tuttu.ama düsük tehlikem varmis ve hergün karnimdan igne vuruyorum.
Inan onu bilemem cünkü ben yurtdisinda yasiyorum burda öyle olmadi benim transferlerim.Kendim sdet olunca heray oldugu gibi adetimin 3. günü gifip kontrol yaptilar alttan bakarak ( buarada burda her kontrolde alttan bakiyorlar taki cocuk dogana kadar) adetimin 3. günü ilaclara basladim(protgestan ve endestrol diye bir ilac ve halada 12. haftaya kadar kullaniyrum)daha sonra 15. gün transferim oldu 2. gün enbryosu biri 2 hücreli digeri bölünmüsmüydü onu bile belli degildi sanki tek parca gibiydi baktigimda resimlerine.transferim oldu hemen kalktim baska odada 30 dk uzandim sonra normal hayata devam ettim ama evimde hic agir is yapmadim 8-9 gün sonra tutmadi dedim kendimce normal egildim kaldirdim sonunda pozitifi gördüm.Tr nasil bilmiyrum ?Onu anladim cnm ins onu bagislar rabbim sana sormak istedigim adetinin kacinci gunu oldu transferin bana dogum kontrol hapi verdi bitince adet olacaksin dedi 1ci gunu ostafem diye bir ilac verdi ona basla bize haber ver dedi ne zaman transferim olacak onu merak ediyorum cnm ekim 17de yumurtalarim toplandi
Anladim cnm ins saglicakla alirsin bebegini gucaginaa rabbim tum isteyenlere nasip etsin inssInan onu bilemem cünkü ben yurtdisinda yasiyorum burda öyle olmadi benim transferlerim.Kendim sdet olunca heray oldugu gibi adetimin 3. günü gifip kontrol yaptilar alttan bakarak ( buarada burda her kontrolde alttan bakiyorlar taki cocuk dogana kadar) adetimin 3. günü ilaclara basladim(protgestan ve endestrol diye bir ilac ve halada 12. haftaya kadar kullaniyrum)daha sonra 15. gün transferim oldu 2. gün enbryosu biri 2 hücreli digeri bölünmüsmüydü onu bile belli degildi sanki tek parca gibiydi baktigimda resimlerine.transferim oldu hemen kalktim baska odada 30 dk uzandim sonra normal hayata devam ettim ama evimde hic agir is yapmadim 8-9 gün sonra tutmadi dedim kendimce normal egildim kaldirdim sonunda pozitifi gördüm.Tr nasil bilmiyrum ?
rabbim evlatlarınıza sağlıklı ömür versin :) peki dondurulmuş embriyonuz kaçıncı gön embriyosuydu. çözünme işlemi yapıldığı gün transferiniz oldumu?Slm kizlar bende 3 defa tüp bebek denedim ve ikisindede pozitif sonuc aldim.Ilk taze denedim 3 yil önce tutmadi.1 ay gectikten sonra dondurulmus denedim birtane kizim oldu Simdi yine dondurulmus denedim ve yine pzitif sonuc aldim coksükür suan 8 haftalik hamileyim :).Belirtilere gelirsek ilk kizimda cok belli olmustu kadik ve bel agrilarim gögüslerdeki sislik felan.Busefer hic belirtim olmadi hatta tutmadi dedim ve kendimce 10. gün idrartesti yaptim negatifti ve ilaclarimi bile biraktim 1-2 gün.Ama 15. gün kan testim pozitif cikinca gercekten soklari yasadim.Annem hep derdi her cocuk bir olmaz belirtileri diye.Gercektende öyle oldu lütfen sozde oldumu olmadimi diye dert etmeyin test gününe kadarda bekleyip ümidinizi yitirmeyin derim.Rabbim hemizin muradini hayirlisiyla versin.Amin.
Hepsinde 2. gün embryosu konuldu.Transferimden 1 gün önce ciksrmislar transfer günü (2. gün)öglen saat 1 de bana transfer ettiler.rabbim evlatlarınıza sağlıklı ömür versin :) peki dondurulmuş embriyonuz kaçıncı gön embriyosuydu. çözünme işlemi yapıldığı gün transferiniz oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?