Dondurulmuş embriyo transferi olanlar belirtilerinizi paylaşırmısınız

Kızlar merak ettigim bbişey var..dondurulmuş embiriyolara çözülünce bişey olmuyo dimi

Kızlar merak ettigim bbişey var..dondurulmuş embiriyolara çözülünce bişey olmuyo dimi
Canım şöyleki ben ilk dondurulmuş embriyo transferime 2 embrıyo dıye gıttım hatta transfere ınmeden sordum ıkısıde iyi dedıler sonra hazırlandım transfere gelıcekler doktorum elıme bır kagıt verdı bu senın embrıyon tekı bozuldugu ıcın tek transfer yapacagız oan siz düşünün psikolojimi bişey soramazsınız kendınızı ona gore hazırlarsınız zor bir durum. Doktor öyle söyleyınce bozuluyor demekkı

Anladım cnm..bende duydumda böyle bişey ondan sordum..umarım olmaz öyle bişey. .ee peki noldu sonucunuz bellimi ?

Anladım cnm..bende duydumda böyle bişey ondan sordum..umarım olmaz öyle bişey. .ee peki noldu sonucunuz bellimi ?
epey oldu canım negatif suan var ama 3 tane daha 2. tedavımden kendımden emın olamıyorum strese gırmemek lazım onuda ben beceremıyorum

Ben im dün yumurtalık larim toplandı 15 yumurta .bu 15 yumurtadan sekiz tanesi donlenmeye müsait dedi doktor bugün de aradı ve 4 tanesi döllenmiş dedi. ..ama tutmayan lar da mikro enjeksiyo n yöntemiyle baktım onlrinda olasılığı var dedi. .benim sorum su dun hastaneden çıkınca hemsirem transferin önümüzdeki ay yapılacak dedi e2 değerin yüksek dusmesi gerekiyo dedi 3 hap yazdi ...neden uzattılar ki dondurulup diğer ay koyulacak dedi..benim bildiğim kadarıyla 3 4 5 günde transfer oluyor aama neden öyle oldu anlamadi

Merhaba arkadaslar. Bende 23 aralikra tranaferimi oldum. Dondurulmus cozulmus embriyo 1 tane koydular. Su an bir belirtim yok. Bu ikinci gunum ve 1 ocakta kan testi yapmam istendi hastanem tarafindan. 9 gun sonra.. Allah isteyen herkese versin bebeislerim insallah bize tutunur

Canm peki dondurulmuş embriyo da nasıl işlemle başlanıyor..şimdi benm ki ler de dondu..simdi bnm adet olunca diğer ay haber verecem ya. Yani oraya gittim yine alttan vajinal muane mi yapar yoksa bi kan tahlille bakıp transfer tarihimi belirler sende naisl oldu tedayli anlatan çok merak ediyorumm

Evet cnm adetin 1ci gunu alttan muayene ediliyor kist falan varmi diye eger yoksa estrafemle basliyorsun 4gun 1tane4gun2tane4gunde 3tane olarak tekrar muayene eger endrimetrium kalinlasmissa yani rahminn en az 8mm olmasi lazim ulastiginda3 gun sonra transfer cnm bukadar transferde normal jinekolojik muayene gibi cok basitt ve 12 gunn sonra insss bebis veya bebisler:)

Yabi asagi yukari 2 kere filan muane yapiyo yani ...Bnm vajinusmus sorunum varda muaneye o yüzden takıyorum tamam kızlığı da aldılar ama psikolojik olunca sürekli anestezi alıyorum muanede..yumrta toplama işlemine kadar 4 5 kere anesteziyle muane oldum...artik olmak istemiyorum...sende çok güzel anlatmışsın allah razı olsun ikimiz için hayırlısı olsun herşeyin rabbim herkesin gonlune göre versin

Aynı durum benimde oldu dr sordum sana özel değil dünya uygulaması bu dedi sıkma canını sakına geç olsunda güç olmasın

Haklisin cnm.. senin transferin oldumu anlatsana nasıl aşamaları var
Benim transferim ayın 19 da oldu yumurtalar alındıktan sonra dr döngü hesaplayıp kontrole çağırdı ve bu arada estrofem ve folik asit kullandırmaya başladı transfer sonrası coraspin, estrofem, folibol ve vajinal jel ile kan sulandırıcı iğne kullanmaya devam ediyorum 28 de tahlil yapılıcak

Sonucun ne oldu canım merak ettim

Dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum 9 ocakta ve 10gün de kanda pozitif olduğunu öğrendim isteyen herkese rabbim versin

Dondurulmuş 2 adet embriyo transferi oldum 9 ocakta ve 10gün de kanda pozitif olduğunu öğrendim isteyen herkese rabbim versin
Kaçıncı gun embriosuydu cnm.benimde 9ocak transfr oldu dondrlmuslrla 24ocak test günüm idrarda yaptm silik cizgi cikio

5gün embriyosuydu idrar da pozitif görünce akşam kan tahlil yaptım çıktı sende hamilesin inşallah hayırlısı olsun
Agzindan bal damlio canim ama pek umitli deilim çünkü düşük engellyici ignelr kullniorum o yüzden pozitif cikabiluomus büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…